Příspěvky VZP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nu u toho, kdo chce zhubnout si dokážu představit, na co se tam přispívá, protože zdravé jídlo je přece jen dražší + pravidelné cvičení apod.
Ale na co se přispívá u odnaučujícího se kuřáka? Žvýkačky ani náplasti nejsou potřeba! Je to jen o tom chtít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cancerka píše:
Nu u toho, kdo chce zhubnout si dokážu představit, na co se tam přispívá, protože zdravé jídlo je přece jen dražší + pravidelné cvičení apod.
Ale na co se přispívá u odnaučujícího se kuřáka? Žvýkačky ani náplasti nejsou potřeba! Je to jen o tom chtít.
jsem nekuřačka, neumím posoudit… ale i tak to už by byla diskuze o něčem jiném
- Citovat
- Upravit
ahojte
ani jsem nechtela rozpoutat bourlivou diskuzi…jen jsem chtela oznamit tem, ktere jako ja prilis noviny nemaji cas cist…zpravy nestiham, v te dobe koupeme, vecerime… navic pokud to oznamili 31.3., jsem opravdu smolar, prilbu jsme koupili 2.4.
K otazce, zda bych dite,pokud nedostanu prispevek, nechala jezdit bez prilby se nehodlam vyjadrovat.
Tak jsem zas jednou navstivila diskuzi, prispela a preju vsem krasne jaro-leto. My jsme ted porad venku, takze na noviny, televizi ani internet nemam prilis casu
Moje minus…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dodatek
nakonec jsme zvitezili : prispevek nam proplatila ZP MVCR, kde je registrovan manzel…
toz tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim,
nevite nekdo, zda VZP prispiva na plavani pro deti ve veku 4 let? Na jejich strankach jsem to nenasla-mozna jsme hledala spatne. Doporucuje nam to pro malou mudr, ale je to docela drahe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alexxa píše:
Zdravim,
nevite nekdo, zda VZP prispiva na plavani pro deti ve veku 4 let? Na jejich strankach jsem to nenasla-mozna jsme hledala spatne. Doporucuje nam to pro malou mudr, ale je to docela drahe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přizpívá, ale pozor, pokud jste už něco dala proplatit,,tak už vám nic nedaj. 500 proplatí jednou ročně a je jedno na co, jestli palavání, helma, očkování,…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit