Příspěvky VZP

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2986
16.4.09 13:51

Nu u toho, kdo chce zhubnout si dokážu představit, na co se tam přispívá, protože zdravé jídlo je přece jen dražší + pravidelné cvičení apod.
Ale na co se přispívá u odnaučujícího se kuřáka? Žvýkačky ani náplasti nejsou potřeba! Je to jen o tom chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
16.4.09 14:10
cancerka píše:
Nu u toho, kdo chce zhubnout si dokážu představit, na co se tam přispívá, protože zdravé jídlo je přece jen dražší + pravidelné cvičení apod.
Ale na co se přispívá u odnaučujícího se kuřáka? Žvýkačky ani náplasti nejsou potřeba! Je to jen o tom chtít.

jsem nekuřačka, neumím posoudit… ale i tak to už by byla diskuze o něčem jiném

• Citovat
  • Upravit
347
17.4.09 17:46

ahojte
ani jsem nechtela rozpoutat bourlivou diskuzi…jen jsem chtela oznamit tem, ktere jako ja prilis noviny nemaji cas cist…zpravy nestiham, v te dobe koupeme, vecerime… navic pokud to oznamili 31.3., jsem opravdu smolar, prilbu jsme koupili 2.4.
K otazce, zda bych dite,pokud nedostanu prispevek, nechala jezdit bez prilby se nehodlam vyjadrovat.
Tak jsem zas jednou navstivila diskuzi, prispela a preju vsem krasne jaro-leto. My jsme ted porad venku, takze na noviny, televizi ani internet nemam prilis casu :-) Moje minus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
22.4.09 12:59

dodatek

nakonec jsme zvitezili : prispevek nam proplatila ZP MVCR, kde je registrovan manzel…
toz tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
17.9.14 14:56

Zdravim,
nevite nekdo, zda VZP prispiva na plavani pro deti ve veku 4 let? Na jejich strankach jsem to nenasla-mozna jsme hledala spatne. Doporucuje nam to pro malou mudr, ale je to docela drahe :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.9.14 15:06
500,– jednorázově za rok, jen se donese potvrzení o zaplacení.
@alexxa píše:
Zdravim,
nevite nekdo, zda VZP prispiva na plavani pro deti ve veku 4 let? Na jejich strankach jsem to nenasla-mozna jsme hledala spatne. Doporucuje nam to pro malou mudr, ale je to docela drahe :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
17.9.14 15:36

Přizpívá, ale pozor, pokud jste už něco dala proplatit,,tak už vám nic nedaj. 500 proplatí jednou ročně a je jedno na co, jestli palavání, helma, očkování,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí