Jaké si mám pořídit kolo?

146
8.4.09 11:05

jaké si mám pořídit kolo?

všechny moc zdravím.chci si koupit nové kolo a nevím jaké asi-budu vozit i 14měsíčního prcka.je dobré trekingové?díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
130
8.4.09 12:44

ahoj mám trekingové značka Kellys a jsem sním moc spokojená mám ho 4 rokema zatím bez poruchy:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.4.09 17:23

Mám trekového favorita a jsem moc spokojená. Loni jsme k Vánocům dostali dětskou sedačku na kolo, tak na něm můžu vozit i Anežku. Když jsem vloni otěhotněla, jezdit jsem přestala a zatím jsem nezačala (těhu nakonec nedopadlo dobře). Ale už se na to moc těším, i když přeci jen doufám, že brzy otěhotním znovu a kolo bude muset zase počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
8.4.09 18:54

Mám trekkingovou Corsu od Authora, mooc spokojenost, tahám kárku a kolo je super..A mám jí 5 let bez poruchy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.7.12 10:11

Jaké kolo?

Můžete mi poradit značku kola nebo prodejnu, kde jste si kolo koupili? Bylo by to pro partnera a 20měsíční dcera by se vezla vzadu. Nevím, která značka je dobrá a tak se to snažím trochu pozjišťovat, než půjdu do nějaké prodejny. Předem díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.7.12 10:21

Tak do 10tis. Jo, to on určitě půjde. Ale byl to můj nápad, tak musím být trochu iniciativní. (já jsem teď těhotná, jezdit bohužel nemůžu) A není to zbytečnost, že? Já myslím, že by se to malé mohlo líbit, i když jsme ve městě, ale pár cykl. stezek tu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
10.7.12 10:35

My máme všichni kolo Merida a jsme spokojeni.

• Citovat
  • Upravit
50
10.7.12 10:39
@helenkka píše:
Myslím, že by se jí to určitě líbilo. Trochu pochybuju o těch kárách za kolo, když dítě nevidí ven, ale jinak je to podle mě baví :palec:Pro tuhle cenovou relaci bych šla třeba do nějakého gigasportu, záleží taky kde bydlíš… ;) Jestli v Praze, tak je cykloobchod ve Vysočanech na Harfě (na té křižovatce, ne v tom OC), u Letenského náměstí, někde u štrosmajeráku… A značky třeba Author, Merida.

Díky. Jsem z Brna, gigasport tu je někde taky, zkusíme tam zajít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.7.12 10:51
@zichisek píše:
My máme všichni kolo Merida a jsme spokojeni.

Tak co teď čtu, tak Meridu si zatím všichni chválí, tak dík za tip, uvidíím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
10.7.12 12:32

Ahojky já mám kolo zn. Leader Fox a jsem sním nadmíru spokojená akorát mám vadný plášť který mi propíchal asi 3 duše než jsme na to přišli ale to se vyreklamuje a bude to zase v pohodě. Jinak je jízda super. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
10.7.12 14:42

Kellys, už víc jak 8 let ;) :srdce: :srdce:
Na podzim mi jedno ukradli :pocitac: :pocitac:
a v dubnu jsem si pořídila nové, také Kellys.
Záleží na tom, kde bude manžel jezdit, kolik najezdí apod.
Podle toho vybrat, hlavně v autorizované cykloprodejně.
Kola z hyper super marketů nebrat, pokud nechcete, aby někdy došlo k ošklivému rozlomení kola apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.3.18 18:52

Ahoj holky, obnovuju diskuzi. Před dvěma lety jsem začala kvůli hubnutí jezdit na kole, koupila jsem si Author okolo 12 tis. Kč. Jenže mě to ježdění chytlo a jezdím čím dál víc, nejsem žádný přeborník, ale v sezoně duben-říjen jezdím tak minimálně 100 km týdně a zdá se mi, že to moje kolo už to nějak nedává… i když jsem s ním byla na loni na dvou serviskách, pořád nějak lupe a vrže, zdá se mi, že asi není na takovou zátěž stavěné. Je tu nějaká cyklistka pokročilá, která by mi doporučila dobré a ne moc drahé kolo pro ženu? Jezdím spíše po asfaltu, občas nějaká ta polňačka… děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
12.3.18 18:59

@mehaaja ja teda expert nejsem, pred detma jsem jezdila cca 80 km/ den. Nechala jsem si ve spec. prodejne postavit na miru, cast kola byly pouzite soucastky, vyslo me to na asi 15 tis i s naslapama a botama. Za me nejlepsi rozhodnuti, protoze tomu fakt rozumneli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.3.18 19:10

@ngauruhoe Děkuju, tohle by byla fajn cena, jenže já mám trochu pocit, že tady v těch servisech chtějí hlavně prodat nové věci a co nejdráž a moc se nevybavujou. Navíc, já tomu nerozumím, prodali by mi cokoli. Proto se spíš ptám na nějaký konkrétní typ kola, jestli někdo nemá ověřený na takové množství km týdně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
12.3.18 19:11

Souhlasím, že stavba kola je v této kategorií to nejlepší, lidí co se tím zabývají je poměrně dost. Cenový rozdíl a vyvážený mix komponentů za to stojí. ( Rozdíl bývá v kategorii okolo 15.000-20.000 i několik tisíc ) Trochu problém je, že ne všichni stavitelé ti umožní si vyzkoušet posed na kole, ale to už je na domluvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí