Author 12" jako prvni kolo???
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Author 12" jako prvni kolo???
Ahoj, uz jsem byla rozhodnuta pro ravo sviste jako prvni kolo pro naseho Matyska, ale ted se naskytla sance koupit ve sleve tohle kolo:
http://www.author.cz/…4&pid=610056
vubec tu znacku neznam (manzel rika, ze je kvalitni), a vypada to, ze je i lehci o kilo, nez svist, ale zase vim, ze svist je celonarodne osvedcene prvni kolo
tak nevim…nemate nekdo zkusenost s timhle kolem?
diky!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
TAk presne tohle kolo ma synek, dnes se na nem naucil jezdit ![]()
MAme zelenomodrou variantu a myslim ze je dobre- ono nekde byli testy COIky a testovali i tohle- snad proslo????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diky za bleskurychlou odpoved
jen koukam, tvymu synkovi jsou skoro 4! matyskovi je teprv 25mesicu…ale je dost fyzicky zdatnej, hi. Sviste by urcite zvladnul - jen jsem nervozni, protoze tohle kolo jsem nevidela „na zivo“ - je to podobne velky jako svist? diky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My tohle kolo taky máme, Anežka ho dostala k Vánocům (vyměnila ho za dudlíček) a asi před měsícem se naučila na něm jezdit. Kolo je dost těžké (myslím hmotností), ale jinak je super. Kamarád mého manžela se v tom trochu vyzná a říkal, že Author je nejlepší
Co je svist nevím, tak nemůžu porovnat. Máme oranžovo-černou variantu. Myslím, že dvouleté dítě by nemělo mít problém. Anežku odrážedlo nějak vůbec nebralo, tak jsem ráda, že kolo ji baví, už je schopná na něm jet i dýl než hodinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nas synek jezdit nechtel- ma ho od 2,5 let, ale jezdi az dnes- je fakt, ze uz by snesl i vetsi
A ano je tezke
Toho sviste taky neznam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
Author je dost známá značka kol, takže snad bude tohle dobrý. Tý váhy bych se nebála, těžší kolo bude mít lepší stabilitu. Sousedky holka měla nějaký starší, bylo docela lehký a bylo to strašný, jak se v každý zatáčce naklápěla. ![]()
Jinak na toho Sviště pozor, jednou neprošel v testech. Bylo to snad kvůli nějaký blbosti, ale neprošel.
Tak jsem to našla, je to na stránce až skoro dole: http://www.babyweb.cz/…vyrobku.aspx?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit