Author 12" jako prvni kolo???

1383
4.4.09 19:56

Author 12" jako prvni kolo???

Ahoj, uz jsem byla rozhodnuta pro ravo sviste jako prvni kolo pro naseho Matyska, ale ted se naskytla sance koupit ve sleve tohle kolo:

http://www.author.cz/…4&pid=610056

vubec tu znacku neznam (manzel rika, ze je kvalitni), a vypada to, ze je i lehci o kilo, nez svist, ale zase vim, ze svist je celonarodne osvedcene prvni kolo ;) tak nevim…nemate nekdo zkusenost s timhle kolem?

diky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
4.4.09 20:12

TAk presne tohle kolo ma synek, dnes se na nem naucil jezdit :-D

MAme zelenomodrou variantu a myslim ze je dobre- ono nekde byli testy COIky a testovali i tohle- snad proslo????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
4.4.09 20:22

Diky za bleskurychlou odpoved ;) jen koukam, tvymu synkovi jsou skoro 4! matyskovi je teprv 25mesicu…ale je dost fyzicky zdatnej, hi. Sviste by urcite zvladnul - jen jsem nervozni, protoze tohle kolo jsem nevidela „na zivo“ - je to podobne velky jako svist? diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
4.4.09 20:40

My tohle kolo taky máme, Anežka ho dostala k Vánocům (vyměnila ho za dudlíček) a asi před měsícem se naučila na něm jezdit. Kolo je dost těžké (myslím hmotností), ale jinak je super. Kamarád mého manžela se v tom trochu vyzná a říkal, že Author je nejlepší :) Co je svist nevím, tak nemůžu porovnat. Máme oranžovo-černou variantu. Myslím, že dvouleté dítě by nemělo mít problém. Anežku odrážedlo nějak vůbec nebralo, tak jsem ráda, že kolo ji baví, už je schopná na něm jet i dýl než hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
4.4.09 20:50

No nas synek jezdit nechtel- ma ho od 2,5 let, ale jezdi az dnes- je fakt, ze uz by snesl i vetsi

A ano je tezke

Toho sviste taky neznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
5.4.09 07:42

Ahoj,
Author je dost známá značka kol, takže snad bude tohle dobrý. Tý váhy bych se nebála, těžší kolo bude mít lepší stabilitu. Sousedky holka měla nějaký starší, bylo docela lehký a bylo to strašný, jak se v každý zatáčce naklápěla. 8O
Jinak na toho Sviště pozor, jednou neprošel v testech. Bylo to snad kvůli nějaký blbosti, ale neprošel.

Tak jsem to našla, je to na stránce až skoro dole: http://www.babyweb.cz/…vyrobku.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
5.4.09 10:13

Dekuju vam moc! jdeme do nej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie