cyklosedačka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj, já žádnou sedačku na kolo zatím nemám, ale dovoluji si přidat se k dotazu, jakou byste doporučily cyklosedačku,či jakou jste koupily a nedoporučujete. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za nás doporučuju Hamax Kiss Basic - je super, samonosná, NEPOLOHOVACÍ (neb si myslím, že u cyklosedačky je polohování absolutně zbytečné) a není drahá ![]()
Máme jí už téměř 4 roky, odvozila staršího, teď čeká na mladšího ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podívej se na testy sedaček. Není to kočár, u kterého stačí, že je hezký. Před pár lety většina, až na nějaký Hamax a Ok baby (nebo tak nějak), propadly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cyklosedačka
Já o těch testech četla,ale právě zmiňovaná Hamax Sleepy,která v testu dopadla dobře mi ve skutečnosti zas tak skvělá nepřipadla když jsem jí viděla v obchodě byla jsem mírně řečeno sklamaná.Když už bych měla jít do Hamax tak Siesty.Ale pořád hledám někoho kdo má tu Belleli.Tak prosím ozvěte se.Zatím moc děkuji všem kteří jste napsali.
- Citovat
- Upravit
Nazdárek lidičky.Potřebovala bych poradit s výběrem cyklosedačky pro ročního mrňouse.Jedna se mi líbí jmenuje se Belleli Mr.Fox Relax.Je asi za 1900,– i s držákem.Bohužel jsem jí viděla jen na netu.Samonosná,polohovatelná a s otvorem na přilbičku.Nemáte jí někdo?Jestli né tak skončím u vychvalované a drahé Hamax asi Siesty.Prosím,prosím.Díky.