Kolo odrážedlo pro dvouletou

972
5.4.09 08:31

Kolo odrazedlo pro dvouletou

Prosim poradte mi jake mam koupit odrazeci kolo pro dvou letou holcicku.Neni zadny drobek, ale netusim ktere je to pro ty nejmensi deti.

Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1751
5.4.09 12:01

Musíš koukat na výšku sedu. Já koupila dceři k druhým narozeninám TOTO , má sedlo 33cm a stejně na něj dosáhla jen špičkama. Pořádně na něm začala jezdit až teď po zimě, dva roky jí byly v létě.

Dvouleťačka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
5.4.09 20:11

Vítek dostal k 2.nar panthera Draisy a dosáhl tak akorát a začal hned jezdit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.4.09 20:43

ahoj, dnes jsme zkouseli Specialized. je urcite suverene nejnissi, ale bohuzel asi i nejdrazsi :? .

ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
10.3.12 19:08

Odrážedlo Specialized

Ahoj, hledám odrážedlo pro naši dvouletou dceru. Z velké nabídky odrážedel mě zaujalo odrážedlo Specialized tady . Máte ho někdo? Ráda bych slyšela nějaké postřehy, hodnocení. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
10.3.12 19:14

Tak můj syn má FirstBike a naprostá spokojenost :palec: . Jezdí na něm už od těch dvou let. Dá se přikoupit za dvě stovky snižovací adaptér a s ním dosáhnul úplně v pohodě. Teď už jezdí bez něj a pořád jsem s ním maximálně spokojená. Je hodně lehký oproti ostatním a má brzdu, což mi přjde hodně důležitý :palec: Taky bylo i jedno z nejnižších na trhu s tím adaptérem. Ceně je o něco vyšší oproti tomu tvému, ale zase ne o tolik :think: (já jsem kupovala cca za 3tis.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
10.3.12 19:19

Martice,ten sedák má Specialized také nízký. Od 28cm - to je jedno z nejnižších odrážedel. Asi to je podobná výška i u FirstBiku s tím adaptérem. Kdy začal, prosím tě, tvůj syn používat brzdu? Kdy už ji dokázal zmáčknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
10.3.12 19:25

Tak od těch dvou a půl cca. Ale ukazovali jsem mu to pro jistotu hned od začátku. Každopádně, teď už je to téměř nutnost. Je na tom FB hrozně rychlý a musí umět brzdit jinak by vletěl do silnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
10.3.12 19:27

Taky bych zvážila i váhu. Zkus pohledat a srovnat. Ono se určitě několikrát stane, že poneseš kolo, nákup a případně i dítě, tak jako jsem to občas měla i já a potom je každé deko navíc fááákt znát :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
10.3.12 19:34

28cm by melo byt na dvouletacku celkem ok. My mame tedy taky firstbike, a mala zacina jezdit ted (2 roky a necele 3 mecice). Ale FB ma sedatko i se snizovacim adapterem 29,5cm, to ten specialized je nizsi ;)
Ale ze by sedla a hned sama jezdila, i kdyz dostane krasne, to fakt ne. Ma takovy ten „kochaci“ styl jizdy, byla zvykla na motorce zastavovat, zpomalovat atd., a tady se desne divi, ze se ji kolo kaci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
10.3.12 19:40
Aliik píše:
28cm by melo byt na dvouletacku celkem ok. My mame tedy taky firstbike, a mala zacina jezdit ted (2 roky a necele 3 mecice). Ale FB ma sedatko i se snizovacim adapterem 29,5cm, to ten specialized je nizsi ;)
Ale ze by sedla a hned sama jezdila, i kdyz dostane krasne, to fakt ne. Ma takovy ten „kochaci“ styl jizdy, byla zvykla na motorce zastavovat, zpomalovat atd., a tady se desne divi, ze se ji kolo kaci :lol: :lol:

Kochací styl jízdy…to je krásný :mrgreen: :palec: to bych taky u dcery potřebovala. Starší brácha má kolo, takže ona moc touží mít také „kolo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
10.3.12 19:41

Holky, a kolik váží FB? Tohle váží 3,9kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
10.3.12 19:45

Varianta s brzdou u FB by měla mít taky cca 3,9 kg. Vygooglila jsem. Vážit se mi ho jít nechce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
10.3.12 19:47
martice píše:
Varianta s brzdou u FB by měla mít taky cca 3,9 kg. Vygooglila jsem. Vážit se mi ho jít nechce :oops:

Díky. :kytka: Vážit nemusíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ