Kolo odrážedlo pro dvouletou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kolo odrazedlo pro dvouletou
Prosim poradte mi jake mam koupit odrazeci kolo pro dvou letou holcicku.Neni zadny drobek, ale netusim ktere je to pro ty nejmensi deti.
Moc dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Musíš koukat na výšku sedu. Já koupila dceři k druhým narozeninám TOTO , má sedlo 33cm a stejně na něj dosáhla jen špičkama. Pořádně na něm začala jezdit až teď po zimě, dva roky jí byly v létě.
Dvouleťačka: 
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vítek dostal k 2.nar panthera Draisy a dosáhl tak akorát a začal hned jezdit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, dnes jsme zkouseli Specialized. je urcite suverene nejnissi, ale bohuzel asi i nejdrazsi
.
ivana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odrážedlo Specialized
Ahoj, hledám odrážedlo pro naši dvouletou dceru. Z velké nabídky odrážedel mě zaujalo odrážedlo Specialized tady . Máte ho někdo? Ráda bych slyšela nějaké postřehy, hodnocení. Děkuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak můj syn má FirstBike a naprostá spokojenost
. Jezdí na něm už od těch dvou let. Dá se přikoupit za dvě stovky snižovací adaptér a s ním dosáhnul úplně v pohodě. Teď už jezdí bez něj a pořád jsem s ním maximálně spokojená. Je hodně lehký oproti ostatním a má brzdu, což mi přjde hodně důležitý
Taky bylo i jedno z nejnižších na trhu s tím adaptérem. Ceně je o něco vyšší oproti tomu tvému, ale zase ne o tolik
(já jsem kupovala cca za 3tis.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martice,ten sedák má Specialized také nízký. Od 28cm - to je jedno z nejnižších odrážedel. Asi to je podobná výška i u FirstBiku s tím adaptérem. Kdy začal, prosím tě, tvůj syn používat brzdu? Kdy už ji dokázal zmáčknout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak od těch dvou a půl cca. Ale ukazovali jsem mu to pro jistotu hned od začátku. Každopádně, teď už je to téměř nutnost. Je na tom FB hrozně rychlý a musí umět brzdit jinak by vletěl do silnice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych zvážila i váhu. Zkus pohledat a srovnat. Ono se určitě několikrát stane, že poneseš kolo, nákup a případně i dítě, tak jako jsem to občas měla i já a potom je každé deko navíc fááákt znát
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
28cm by melo byt na dvouletacku celkem ok. My mame tedy taky firstbike, a mala zacina jezdit ted (2 roky a necele 3 mecice). Ale FB ma sedatko i se snizovacim adapterem 29,5cm, to ten specialized je nizsi ![]()
Ale ze by sedla a hned sama jezdila, i kdyz dostane krasne, to fakt ne. Ma takovy ten „kochaci“ styl jizdy, byla zvykla na motorce zastavovat, zpomalovat atd., a tady se desne divi, ze se ji kolo kaci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aliik píše:
28cm by melo byt na dvouletacku celkem ok. My mame tedy taky firstbike, a mala zacina jezdit ted (2 roky a necele 3 mecice). Ale FB ma sedatko i se snizovacim adapterem 29,5cm, to ten specialized je nizsi
Ale ze by sedla a hned sama jezdila, i kdyz dostane krasne, to fakt ne. Ma takovy ten „kochaci“ styl jizdy, byla zvykla na motorce zastavovat, zpomalovat atd., a tady se desne divi, ze se ji kolo kaci![]()
Kochací styl jízdy…to je krásný
to bych taky u dcery potřebovala. Starší brácha má kolo, takže ona moc touží mít také „kolo“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Varianta s brzdou u FB by měla mít taky cca 3,9 kg. Vygooglila jsem. Vážit se mi ho jít nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
martice píše:
Varianta s brzdou u FB by měla mít taky cca 3,9 kg. Vygooglila jsem. Vážit se mi ho jít nechce
Díky.
Vážit nemusíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit