Přispívá manžel/partner na domácnost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
619
12.7.23 15:53

Přispívá manžel/partner na domácnost?

Ahoj, přispívá Vám manžel/partner měsíčně na domácnost, kdo máte 2 děti? Přítel pracuje 2roky v německu a nedává mi ani korunu.Je pravda, že má dluhy, je dost zadluženej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65044
12.7.23 15:56
@Tereza Z píše:
Ahoj, přispívá Vám manžel/partner měsíčně na domácnost, kdo máte 2 děti? Přítel pracuje 2roky v německu a nedává mi ani korunu.Je pravda, že má dluhy, je dost zadluženej…

to ti nedává ani alimenty? Jezdí domů? Navíc bere příspěvek na děti, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75536
12.7.23 15:57
@Tereza Z píše:

Hezké.
Takže manžela jsi použila jen na výrobu těch dvou dětí, rozumím správně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
12.7.23 15:58

S manželem máme jeden společný účet, ke kterému máme oba přístup. chodí tam oba naše platy, ze kterých hradíme veškeré výdaje a to včetně výdajů týkajících se dětí. Manžel občas vydělá nějaké peníze bokem a je takřka pravidlem, že mi část těchto peněz dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
12.7.23 15:58

Proč by přispíval, když ty děti nejsou jeho, doma nebydlí, nejí a ta částka taky nesouhlasí.
Proboha :zed:

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
12.7.23 16:00
@Tereza Z píše:

Přítel 8o Hodně rychle by to přestal být přítel. Předpokládám, že domů jezdí, takže nedávat ani korunu a ty se ještě strachuješ kdy přijdeš o majetek.
Má dluhy a je zadlužen, předpokládám trvalé bydliště má u tebe…
A jinak, domácnost je společná, takže ne přispívaní, ale normální hrazení svého bydliště.. :pocitac:

Bude Vám lépe bez něj

• Citovat
  • Upravit
619
12.7.23 16:04

Na víkendy jezdí domu, v neděli zas zpátky, ale že mu neni blbí, nic nepřispívat. Kindergelty si vyřizuje už jakou dobu a furt ňáký výmluvy. Takže nájem, elektriku, jídlo cáluju já…🥵

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
12.7.23 16:07
@Tereza Z píše:
Na víkendy jezdí domu, v neděli zas zpátky, ale že mu neni blbí, nic nepřispívat. Kindergelty si vyřizuje už jakou dobu a furt ňáký výmluvy. Takže nájem, elektriku, jídlo cáluju já…🥵

Kdyz je nekdo tak blby, ze si se zadluzenym udela dve deti, ac se na chodu rodiny nijak nepodili…co ti na to rict.

• Citovat
  • Upravit
35742
12.7.23 16:08
@Tereza Z píše:

Kindergeld si můžeš zařádit sama, aby chodil na tvůj účet. Dva roky se obíráš o víc jak 400euro měsíčně :roll:
U nás manžel platí všechno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75536
12.7.23 16:09
@Svetluska55 píše:
Proč by přispíval, když ty děti nejsou jeho, doma nebydlí, nejí a ta částka taky nesouhlasí.
Proboha :zed:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
12.7.23 16:11
@Tereza Z píše:

Ty ses asi někde praštila do hlavy, ne? Kindergelty+alimenty dle tabulek+polovina nákladů na domácnost na tvůj účet nebo ať si příští víkend spí kde chce. Vyměnit zámky a na soud podat žalobu na alimenty. Některým lidem by fakt měli sebrat občanky to není možný. Jak tě vůbec napadlo si dělat děti s někým, kdo má dluhy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3794
12.7.23 16:11
@ontarova.stara píše:
Kdyz je nekdo tak blby, ze si se zadluzenym udela dve deti, ac se na chodu rodiny nijak nepodili…co ti na to rict.

Proč s ním jsi? Ten by již dávno jel, jak namydlený blesk. Ať si somruje jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
12.7.23 16:13

Dluhy si udělal, až když byly děti. A stejně mi vyčte, že za to můžu já, že do aut na dluh jsem ho uvrtala já. No jo, už to tak dál nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.23 16:13

Proč je to ještě přítel?. Takže se nápapa, vykoupe, nemenší čistý i léčení, vyspí a zase jede. Ji a koupě se za tvoje peníze? V podstatě ti přidělává práci a nic do toho života nepřináší? K čemu si tu bytost držíš doma?
No nevím, zkusit bouchnout do stolu a dát si jasna pravidla. No ale jestli je zadluženéj. Bych se bála, že mě stáhne sebou.
:?
Můj partner přispívá. Praktický fungujeme z jeho výplaty když jsem teď na RD. Ale před tím jsme můj účet brali jako „šetřící“platilo se z něj větší věci do bytu (kuchyň, pračka…) Auto. A fungovalo to

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
12.7.23 16:15
@Tereza Z píše:
Dluhy si udělal, až když byly děti. A stejně mi vyčte, že za to můžu já, že do aut na dluh jsem ho uvrtala já. No jo, už to tak dál nejde…

Tak nejspis si nechat vymerit alimenty a byt stastna, ze ty dluhy nejsou spolecne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný