Panická porucha z partnera?

78
4.7.13 13:58

přítel a panická porucha

Ahoj holky, mám panickou poruchu a můj přítel to ví akorát mi přijde že je mu to fuk ale mám dotaz mám takový pocit že se můj stav vesměs dostaví když je vmé přítomnosti on a někam jdeme k našim nebo k jeho rodičům jakobych byla z něho taková. nevím jestli ano nebo to je jen náhoda ale když jdu k našim sama je good. máme celkem italskou domácnost to mi taky nepřidává. co myslíte? mám na tovliv můj přítel? děkuji jinak mám dvě děti z předochozího vztahu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10486
4.7.13 14:10

@ivik1108 Nevím jestli poradím, ale napíšu tak jak to vidím.

Také mám panickou poruchu nejspíš vyvolanou smrtí maminky. Začala se mi projevovat zhruba před rokem, v tu dobu mi, ale přítel (nyní už manžel) byl/je velkou oporou. Samozřejmě někdy na mě nechápavě koukal a netušil co se děje, ale je pravda, že když jsem kdykoliv potřebovala byl tu pro mě a myslím si, že v dobře fungujícím vztahu by tohle mělo být na prvním místě. Na tvém místě bych si s ním o tom zkusila promluvit, říct mu co prožíváš apodobně, je jasné, že to nejspíš moc nepochopí, když to nezažil, ale i tak by mu to určitě jedno být nemělo. Jinak hádky atd. lepšímu psychickýmu stavu taky moc nepomohou :nevim: ale to musíš vědět sama jak se cítíš s ním nebo bez něj.

Bereš nějaká AD nebo chodíš k psycholožce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
4.7.13 14:10

Probrala jsi to s psychologem Ci psychiatrem, pokud k nějakým chodis?

Mne napadlo, ze se snažíš, možná si to ani příliš neuvedomujes, v jeho přítomnosti strhnout na sebe víc pozornosti. Možná mas dojem, ze ani normálně ti nevenuje tolik pozornosti, co si zaslouzis. Proto si v uvozovkách privodis ataku, to je přeci stav, kdy by ti mel věnovat pozornost…no a on to stejně nedělá…

Nemusí to tak byt, jen mne tonapadlo… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.13 14:12

Možné je to určitě, pokud máte italskou domácnost, tak tě to asi stresuje a ten stres může vyvolávat negativní energii, která se ti pak odráží v psychice… Já mám třeba problémy se svými rodiči, oni nemají rády mého manžela a on jě a vždy když k nim jdeme se pak cítím druhý den bídně, i když třeba návštěva proběhne v pohodě (jde spíš o přetvářku). Nemáš třeba stres z toho, abyste se na návštěvě u vašich nehádali?

• Citovat
  • Upravit
zakladatelka
4.7.13 16:53

Ne ne strach 6e se pohádáme nemám spíš jsem nervozní že tam je semnou třeba když jdu na pohovor a jdu sama je to lepší ale když me tam veze jsem víc nervozní

• Citovat
  • Upravit
sssggg
5.7.13 08:46

To je divné, většinou to bývá spíš naopak, že se lidi bojí někam sami, že se jim např. něco stane a nikdo známý nebude poblíž, aby jim pomohl… nevyvolal ti třeba nějaké trauma? Pokud tě pravidelně např. verbálně uráží, tak to může člověka vystresovat skoro jako fyzické násilí.

• Citovat
  • Upravit
sssggg
5.7.13 08:47

Jinak mému příteli to sice úplně fuk není, ale že by to nějak moc řešil, to taky ne, spíš to prostě nechápe a ani se nesnaží moc vcítit… u mužů asi bohužel normálka. :/

• Citovat
  • Upravit
zakladatelka
5.7.13 11:59

Vyvolal mi určitě jak ríkám italská domácnost pokud si spolu nněkdy dáme pár piv tak je konec no a co stím poradte? kromě rozchodu s ním teda

• Citovat
  • Upravit
lls
6.7.13 09:03

Rozchod :) Co jiného chceš slyšet? Pokud na sobě přítel nechce pracovat, tak se asi nic moc dělat nedá…

• Citovat
  • Upravit
zakladatelka
6.7.13 12:13

To je těžké no mám dvě děti a jsem na pracáku zatím jsem nenašla práci a musela bych k našim a tam by to bylo peklo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex