Přítel má 15letou dceru

1
23.8.20 21:04

Přítel má 15letou dceru

Přítel má 15 letou dceru a je to hrozně rozmazlene dítě maminka ji sice nechce a tak se o ní stará můj přítel a žije s nama. Ale nemáme skoro žádné soukromí a mě už z toho hrabe je pro mě strašně těžký že má dítě už s jinou ženou a já bych dítě moc chtěla ale on furt říká že mám na dítě ještě čas je mi 23 a do 25 jsem chtěla první dítě je to můj sen moc dítě chci ale on furt ať počkám nebo že na dítě nemáme. Ale ani neumí vychovávat to svoje a dovolí ji úplně všechno a když máme mít volný týden tak si ji radši přiveze s chalupy do Prahy do bytu kde bude ona jen na pc a řvát na celý panelák jen aby semnou nemusel spát. Já nevím zda v tom vztahu dal být ale je to těžké máme hypotéku a spalcime auto. Je to děsná situace dnes jsem z toho až brečela.
:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
200
23.8.20 21:07

Když máš chlapa, který má děti z minulých vztahů, musíš s nimi počítat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66525
23.8.20 21:08

Pět vět je zbytečně moc, mohla jsi to sfouknout v jedné větě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
23.8.20 21:09

Interpunkce je kámoš, používej ji!

A nepořizuj si dítě s někým, kdo ho nechce, nemá s tebou alespoň přibližně stejné představy o výchově a nespí s tebou. Jeho dcera je tak nějak až u konce seznamu věcí, co by tě měly trápit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
23.8.20 21:17

Ve 23 si udělat děcko s někým, kdo ho se mnou nechce, to je zajímavé :think:

Nebyla bych s takovým a hypotéka není důvod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37215
23.8.20 21:17

Píšu to už dnes tady podruhé - najdi si bezdětnýho. Ale dcera je jen špičkou ledovce vašeho nefunkciho vztahu. Hypotéka a půjčka se dají vždy nějak vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14944
23.8.20 21:20

Jaj no byt tebou raději se na to vykaslu, beztak je ten chlap o dost starší než ty, když má skoro stejně starou dceru. Nic proti, já presne tohle zažila, a není vazne o co stát. Ty si najdi někoho bud s menším ditkem, se kterým si budeš rozumět, nebo ve tvém věku mas úplně normální šanci potkat někoho svodobneho a mladého. A s nim pak měj dítě. Na starika se vykašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
23.8.20 21:22

Jasně, tak hlavně aby byl ten mimisek… Ty voe. Jsi troll, že jo? 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37288
23.8.20 21:23

Najdi si bezdetnyho, se divim ze s tebou vubec je. Dítě je vzdycky na prvnim miste, i před partnerem, i kdyz je mu 15 nebo třeba 30, i kdyz se ti muze zdat rozmazleny. On tebe pred dcerou nikdy nebude uprednostnovat. A dite s tebou asi nechce, protože cítí, ze jeho dceru nemas rada a nechce se k tobe uplne pripoutat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
23.8.20 21:28

No co chceš slyšet - dala ses dohromady se zralým chlapem se závazky a nezlvádáš být dostatečně zralá a fungovat v sešívané rodině.

Problém není dcera, problém je to že ses vrhla do vztahu, který není jen partnerský a nemáš na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5592
23.8.20 21:28
@PetraFeue píše:
Přítel má 15 letou dceru a je to hrozně rozmazlene dítě maminka ji sice nechce a tak se o ní stará můj přítel a žije s nama. Ale nemáme skoro žádné soukromí a mě už z toho hrabe je pro mě strašně těžký že má dítě už s jinou ženou a já bych dítě moc chtěla ale on furt říká že mám na dítě ještě čas je mi 23 a do 25 jsem chtěla první dítě je to můj sen moc dítě chci ale on furt ať počkám nebo že na dítě nemáme. Ale ani neumí vychovávat to svoje a dovolí ji úplně všechno a když máme mít volný týden tak si ji radši přiveze s chalupy do Prahy do bytu kde bude ona jen na pc a řvát na celý panelák jen aby semnou nemusel spát. Já nevím zda v tom vztahu dal být ale je to těžké máme hypotéku a spalcime auto. Je to děsná situace dnes jsem z toho až brečela. :,(

Proč 15tiletá dcera řve na celý panelák :mrgreen:? Proč jsi ve svém věku ve vztahu, kde chlap hledá záminky proto, aby s Tebou nemusel spát :roll: 8o? Proč jsi s takovým týpkem šla do hypotéky a auta na dluh? Za blbost se platí… breč dál…nebo řeš rozchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.8.20 21:31

Ted ma doma chlap dve deti. Jedno je rozmazlene a druhe uminene a nevyzrale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
23.8.20 21:37

@PetraFeue Ono je fajn myslet v prvé řadě na sebe, ale ještě lepší (dospělejší) je myslet i na druhé. Pakliže nám na nich alespoň elementárně záleží.

Naříkáš si na chování patnáctileté holky, ale sama uvažuješ v podobných intencích.

Nejsi ve vztahu očividně spokojená, výchozí podmínky se nijak nezmění, naopak, napětí bude gradovat. Počítej s tím a zkus se zařídit. A to dokud máš čas. Nebudeš navždy dvacítka, ale ta dcera tu už navždy bude. Teď ti jenom vadí, překáží. Jednou budeš řešit to, že nechceš, aby se tvé dítě muselo dělit (finance, možnosti, majetek, ohledy…) s někým cizím. Protože ty ji jako cizí vnímáš.

Připadá mi, že jsi zaslepená viděnou dokonalého života s hypotékou a mimčem, ale možná je na čase zvážit, jak chceš, aby tvůj život vypadal za třeba takových pět let… Možná ti to pomůže se rozhoupat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
23.8.20 21:46

@PetraFeue Se divím, že s tebou je, smiř se s tím, že dcera bude vždy před tebou, tak to prostě je. Nechápu proč s ním chceš dítě, když brečíš, že jsi nešťastná. Co tě vede k tomu s ním být? On asi už hází zpátečku, alespoň někdo má rozum a holce se nedivím, že hysterčí, máma jí nechce a otec ji přivedl tebe, o pár let starší holku, která jí nenávidí. Achjo, tohle je tu denně :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
23.8.20 21:50
@PetraFeue píše:
Přítel má 15 letou dceru a je to hrozně rozmazlene dítě maminka ji sice nechce a tak se o ní stará můj přítel a žije s nama. Ale nemáme skoro žádné soukromí a mě už z toho hrabe je pro mě strašně těžký že má dítě už s jinou ženou a já bych dítě moc chtěla ale on furt říká že mám na dítě ještě čas je mi 23 a do 25 jsem chtěla první dítě je to můj sen moc dítě chci ale on furt ať počkám nebo že na dítě nemáme. Ale ani neumí vychovávat to svoje a dovolí ji úplně všechno a když máme mít volný týden tak si ji radši přiveze s chalupy do Prahy do bytu kde bude ona jen na pc a řvát na celý panelák jen aby semnou nemusel spát. Já nevím zda v tom vztahu dal být ale je to těžké máme hypotéku a spalcime auto. Je to děsná situace dnes jsem z toho až brečela. :,(

Jsi mladá, najdi si chlapa bez závazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati