Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Pritel ma uz rok a pul bouli pod prsem. K doktoru ho nedostanu.Mate nekdo zkusenost? Muze to byt nador? Boule je stejne velka.Driv byla pohybliva pro doteku a nyni je tvrda. Pritel tvrdi ze se vstreba.Prosim o anonym.
Co třeba tuková bulka??
Může být tuková.. něco z hormonu..nezhoubný, ale i zhoubný nádor..i chlapi mají rakovinu prsu.. já bych to nepodceňovala..
@Anonymní píše:
Pritel ma uz rok a pul bouli pod prsem. K doktoru ho nedostanu.Mate nekdo zkusenost? Muze to byt nador? Boule je stejne velka.Driv byla pohybliva pro doteku a nyni je tvrda. Pritel tvrdi ze se vstreba.Prosim o anonym.
kdyby to byl nador tak by se to po roku a pul zhorsil
ale urcite by si s tim mel zajit..delej velke bubu, zkus se domluvit s nejakym jeho kamosem
nejake prohlidky kvuli praci nema? ![]()
@t-jani píše:
Může být tuková.. něco z hormonu..nezhoubný, ale i zhoubný nádor..i chlapi mají rakovinu prsu.. já bych to nepodceňovala..
Bohuzel neni v me moci ho donutit jit k doktoru. Tvrdi mi ze to nic neni.
Mozna to je lipom nezhoubna tukova bulka ale presvec ho k tomu doktoru.
Nevztřebala, taky mám tukovou bulku v podpaží, byla jsem u Dr a na vyšetření, je to opravdu jen tuková bulka a mám ji tam už asi 4 roky… ![]()
Taky bych tipovala tukovou, ale cokoliv jiného se vyloučit na dálku nedá… na druhou stranu, pokud on nepůjde k doktorovi, tak je to stejně jedno.
Já mám taky jednu takovou bulku a taky ji neřeším, ale jelikož mi dělá společnost v nezměněném stavu již 20 let, tak to nádor nebude ![]()
@alsem píše:
kdyby to byl nador tak by se to po roku a pul zhorsilale urcite by si s tim mel zajit..delej velke bubu, zkus se domluvit s nejakym jeho kamosem
nejake prohlidky kvuli praci nema?
Prohlidky ma ale to jen poslechne doktorka srdce a zmeri tlak.
Pritel ma uz rok a pul bouli pod prsem. K doktoru ho nedostanu.Mate nekdo zkusenost? Muze to byt nador? Boule je stejne velka.Driv byla pohybliva pro doteku a nyni je tvrda. Pritel tvrdi ze se vstreba.
Prosim o anonym.