Přítel mé mamky

Anonymní
7.8.16 17:41

Přítel mé mamky

Ahoj, potřebuji poradit je mi 15 a před par dni jsem se koukala na fotky u mamky v mobilu a když ji přišla zprava zobrazila jsem ji a zjistila ze ma přítele. S tatkou rozvedení nejsou, ale bojím se ze kdyby se to dozvěděl tak by se rozvedli. Chtěla bych si o tom s moji mamkou promluvit, ale vůbec nevím jak, jestli si to vůbec mohu dovolit o tomhle mluvit jako dcera. Prosím poradíte někdo, jsem bezradna? Nebo cokoliv co ma v téhle situaci dělat? Mam ještě dvě mladší sestry jednu osmiletou a druhou tříletou, nechci aby se to dozvěděly.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49159
7.8.16 17:47

Tak normálně mamce řekni, cos tu napsala.. a nechtěj odpověd.. jen jí řekni, cos četla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
7.8.16 18:12

Já nevím, je to těžké… Možná bych v dobré chvilce o samotě s mámou nadhodila, na co jsi přišla…Mluvit bych ji nechala sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.8.16 18:16

Pokud si ten mobil měla normálně půjčený a máma o tom věděla, tak se jí na to zeptej.

Pokud si využívala její mobil bez jejího vědomí, tak jsi za slídění v soukromí potrestatná něčím, co musíš unést sama v sobě. Do cizího soukromí se prostě neleze, protože pak člověk může zjistit něco, s čím posléze musí žít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
7.8.16 18:18

A máma s tátou jsou jinak oba vpohodě? Předtím si necítila nějaký nesoulad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.16 18:46

Ja zazila to same, kdyz mi bylo trinact, akorat u taty. A taky nevinne, tata mi tehdy mobil pujcoval kdyz jsem nekomu volala nebo psala a tmezi zpravama byly i ty dalsi…Ty jeho milence jsem pak napsala ze sveho mobilu neco ve smyslu at tahne a ze je to stetka.
No tata to samozrjme zjistil a utal to. Ale nemluvili jsme o tom ale nas vztah s pochopitelne zhorsil.
Asi po roce mama zjistila ze ma otec zase milenku, tentokrat to byla jina. Tak to zase utnul. Pak se to myslim jeste opakovalo nekolikrat. A nakonec to dopadlo tak ze jedna zenska s otcem otehotnela a tak se nasi rozvedli. A to uz mi bylo asi 22.

V mem okoli jsem videla hodne podobnych scenaru, kdy spolu rodice byli kvuli detem a jakmile se deti osamostatnili, tak se rozvedli…

Zpetne si myslim, ze nejlepsi je proste to neresit, nechat rodice at si to vyresi sami. Ale pokud Te to hodne trapi tak to mamce rekni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.16 19:08

Bylo mi 16 když jsem něco podobného zjistila, akorát o tátovi, blbá náhoda, našla jsem starší smsky táty a nějaké baby (v mém mobilu, který táta jeden čas používal). tenkrát jsem to řekla jen tehdejšímu příteli a ten mi poradil ať si to nechám jen pro sebe…nechala…a jsem za to dnes neskutečně ráda. Nevíš jaký vztah mezi nimi je, tak do toho nerýpej. Já to do dnes tátovi neřekla, vím o tom jen já (myslím), můj ex a ještě jeden člověk kterému jsem se svěřila a tak to i do budoucna zůstane.

Prosím o zachování anonymity, chodí jsem známí a nechci aby se toto někdo dozvěděl, nedej bože to po x letech vyplavalo na povrch. Díky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová