Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Neporadim, ale pobavilas to jo
![]()
No at pekne lita prdet do vedlejsi mistnosti - rekni mu ze mu tim trenujes fyzicku na behani po place
…
Můžete být v klidu, můj přítel prdí prakticky co se známe, časem vám to začne připadat komické
a navíc se časem vrátí do práce.
Buď ráda, že nesmrdi. Bývalý na to taky trpěl, prý už od miminka a jak sme byli spolu tak se zbláznil do posilování a pil různý proteinovy nápoje. Jako co z něho vycházelo bylo na zblití, žumpa ![]()
Asi ti to nepomůže, ale není sám, nejsi sama…
Radši anonym, díky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, nevim kam presne toto zaradit, a prosim anonym. S pritelem uz zijem par let, tak kvuli kazdemu prdiku neutikame na wc, kdyz vime ze to bude fakt pukavec a nebo kanonadatak jdem na wc, ale ted… pritel dela uz pres 20 let cisnika v celkem vytizene restauraci, kde beha od nevidim do nevidim, ale ted jak je doma a chodi jen na 4 hodinky vydavat k „okynku“ tak mu asi zpomalily streva, a na gauci, v posteli proste furt prdi, nesmrdi, ale kolikrat nadskocim jak to je hlsity… zkouseli jsme espumisan a nic.. kdyz jsem ho poprosila jestli by teda ted mohl chodit do jine mistnosti tak mi rekl, ze by se ubehal
![]()
desim se ze to zacne delat u jidla
uz ted mi to vadi u telky
bydlime v centru mesta a ven vylozene chodi jen pritel i na nakupy, takze nejaka dlouha prochazka je pro nas nemyslitelna kor kdyz jsem ted po vikendu videla treba fotky z ripu..
Ahoj, jednak to dělá asi každý chlap- kdykoliv, kdekoliv a v jakékoliv intenzitě - ten můj navíc páchne, jako by sežral hadr od nádobí.
![]()
A teď ta rada- samozřejmě pohlídat jídelníček a vyřadit nadýmavé potraviny- cibule, česnek, luštěniny, čerstvé pečivo, kynuté…
a do jídelníčku pro změnu víc zařaď- kmín, majoránku, živý jogurt, mátu, fenykl…
No a pokud to půjde- rozhýbej ho, vždyť se nemusí hýbat jen venku- rotoped, jóga…
![]()
@Hanka1 píše:
Neporadim, ale pobavilas to jo![]()
![]()
No at pekne lita prdet do vedlejsi mistnosti - rekni mu ze mu tim trenujes fyzicku na behani po place…
A jeste se mu tím běháním ty střeva třeba zas srovnaji:) ![]()
@Pompeliska píše:
Můžete být v klidu, můj přítel prdí prakticky co se známe, časem vám to začne připadat komickéa navíc se časem vrátí do práce.
No když si představím, že to třeba dělal i v té práci, když nesl lidem jídlo…
![]()
Tak zvedněte zadek a jděte ven. Proč byste jako nemohli na dlouhé procházky?
My po skoro 4 letehc před sebou stále neprdíme a to mi příjde jako větší sílenost
ale nechci jako ženská začít první ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, nevim kam presne toto zaradit, a prosim anonym. S pritelem uz zijem par let, tak kvuli kazdemu prdiku neutikame na wc, kdyz vime ze to bude fakt pukavec a nebo kanonadatak jdem na wc, ale ted… pritel dela uz pres 20 let cisnika v celkem vytizene restauraci, kde beha od nevidim do nevidim, ale ted jak je doma a chodi jen na 4 hodinky vydavat k „okynku“ tak mu asi zpomalily streva, a na gauci, v posteli proste furt prdi, nesmrdi, ale kolikrat nadskocim jak to je hlsity… zkouseli jsme espumisan a nic.. kdyz jsem ho poprosila jestli by teda ted mohl chodit do jine mistnosti tak mi rekl, ze by se ubehal
![]()
bydlime v centru mesta a ven vylozene chodi jen pritel i na nakupy, takze nejaka dlouha prochazka je pro nas nemyslitelna kor kdyz jsem ted po vikendu videla treba fotky z ripu..
Nasadit dietu a bude po prdění ![]()
Ber to jako pripravu na deti
Ty prdi, smrdi, a jeste se tomu smejou ![]()
Ahoj, nevim kam presne toto zaradit, a prosim anonym. S pritelem uz zijem par let, tak kvuli kazdemu prdiku neutikame na wc, kdyz vime ze to bude fakt pukavec a nebo kanonada
tak jdem na wc, ale ted… pritel dela uz pres 20 let cisnika v celkem vytizene restauraci, kde beha od nevidim do nevidim, ale ted jak je doma a chodi jen na 4 hodinky vydavat k „okynku“ tak mu asi zpomalily streva, a na gauci, v posteli proste furt prdi, nesmrdi, ale kolikrat nadskocim jak to je hlsity… zkouseli jsme espumisan a nic.. kdyz jsem ho poprosila jestli by teda ted mohl chodit do jine mistnosti tak mi rekl, ze by se ubehal