Přítel u vaginálního ultrazvuku

9452
28.5.13 15:28

Pritel u vaginalniho ultrazvuku

Ahojky, pritel by sel rad pristi tyden se mnou na ultrazvuk. Doktor proti tomu nic nema. Akorat rekl ze zálezi na me jestli mi nebude vadit, ze bude pritel u vaginalniho ultrazvuku.Tak me napada-melo by mi to vadit? Brala jste nektera chlapa k vagi ultrazvuku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lus
7350
28.5.13 15:31

Ahojky,
já na tom nevidím nic špatného a naopak někteři doktoři to sami partnerovi nabídnou. Já jsem manžela měla na vaginálním UTZ několikrát. Ať vidí, co to obnáší :mrgreen: Takže pokud proti tomu nemá nic partner nebo ty tak proč ne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@nikynkaa když může být chlap u porodu, proč by nemohl být u vaginálního utz :think: tam se snad nic drastického neděje, ne?

Příspěvek upraven 28.05.13 v 15:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137

@nikynkaa jasně, proč by to mělo vadit :-) pokud se před nim nestydíš s roztaženýma nožkama při sexu (jsou takové) tak jaký je v tom rozdíl ;) beztak bude koukat na monitor a ne na tebe :-) já měla manžela u všech UZV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947

@nikynkaa ne, nejdriv me vysetril a az potom se sel pritel divat na normos ultrazvuk. Jeste vaginalni ultrazvuk, aspon nejake soukromi, kdyz uz byl u porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
28.5.13 15:32

Mě ho dělal dr. v CARu před manželem. Ten z toho byl trochu vykulenej, ale co. Jen ať ty chlapy vědí, co musí ženská všechno podstoupit. ;) Záleží jen na tobě a na příteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
28.5.13 15:33

Mmm…mě by to vadilo. Já ho měla až u normálního ultrazvuku. Asi by mi nebylo příjemný, kdyby mi doktor strčil do pipky ultrazvuk a přítel by měl být u toho…ale každá to má jinak. Záleží na tobě, jak by ses u toho cítila a taky jestli přítel by to tak chtěl..ale nemyslim si, že by to bylo nějak „divný“..u porodu bude taky (?) tak co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
28.5.13 15:34
@nikynkaa píše:
Ahojky, pritel by sel rad pristi tyden se mnou na ultrazvuk. Doktor proti tomu nic nema. Akorat rekl ze zálezi na me jestli mi nebude vadit, ze bude pritel u vaginalniho ultrazvuku.Tak me napada-melo by mi to vadit? Brala jste nektera chlapa k vagi ultrazvuku?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: můj chlap byl u odběru plodovky s mlatší
porod byl tak rychlej, že než se převlíkl do toho jeji slušivého oblečku tak už byla vidět hlavička takže jak šel ke mně rodila jsem směrem ke dveřím tak to mněl všechno z rvní ruky. Hned hlásil, že je vlasatá :mrgreen:
Takže já ano vzala bych ho tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626

Me vadil u UTZ i doktor :mrgreen: ale nekdo tam holt byt musel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717

U nás také dr. nejdřív vyšetří vagi utz a pak normálně a pak zavolá chlapa na normální…mě to tak teda vyhovovalo víc…a srovnávat s porodem…to je přeci něco jiného…tam leze prcek ven a ne dr. dovnitř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
28.5.13 15:35

Nevadí, jemu to taky nevadí, nic novýho, co by ještě neviděl :mrgreen: teď mi teda doktor dával takovou zástěrku, že jsem nebyla odhalená, ale i kdyby jo, tak on už viděl horší věci a doktor je zvyklej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
28.5.13 15:39

U prvního dítka jsem manžela měla u vaginálního utz a cejtila jsem se trochu jako kdybchom si dávali trojku :mrgreen: :mrgreen: ale v pohodě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
28.5.13 15:40

Můj muž byl u všech ultrazvuků. :* Nikdy nestál, a nedíval se, jak to tam doktorka zavádí, prostě přišel blíž až poté. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
28.5.13 15:41
@aničkakytička píše:
U prvního dítka jsem manžela měla u vaginálního utz a cejtila jsem se trochu jako kdybchom si dávali trojku :mrgreen: :mrgreen: ale v pohodě :mrgreen: :mrgreen:

A sama s doktorem to vnímáš jako dvojku? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
28.5.13 15:41

Se mnou manžel taky absolvoval vaginální UTZ. Nepřijde mi na tom nic divného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí