Přítel v evidenčním listu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
monulinka1007
30.9.15 11:59

Přítel v evidenčním listu

Ahojky všem maminkám :) Mám na Vás veliký dotaz :-) Čekáme s přítelem miminko :-) Chtěla bych přítele napsat do evidenčního listu, jen kvůli záloham myslíte že přijdu o příspěvek na bydlení??Přítel v nájemní smlouvě psanej nebude jen v evidenčáku. Má s tím některá zkušenost??Moc moc děkuju za rady a odpovědi :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
30.9.15 12:01

Jde o trvalý pobyt u PnB

• Citovat
  • Upravit
monulinka1007
30.9.15 12:03

@Nafrněná trvalí pobyt mít u mě nebude.Jen napsanej v evidenčním listu kvůli zálohám

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
30.9.15 12:04
@monulinka1007 píše:
@Nafrněná trvalí pobyt mít u mě nebude.Jen napsanej v evidenčním listu kvůli zálohám

ten je nezajímá, chcou jen nájemní smlouvu… a ověřují si trvalý pobyt, pokud jsi evidenční list ukazovala, tak jsi nemusela

• Citovat
  • Upravit
monulinka1007
30.9.15 12:13

@Nafrněná Ve smlouvě psanej nebude

• Citovat
  • Upravit
72725
30.9.15 12:31

@monulinka1007 pokud nemá TP, je naprosto fuk, jestli bude v evidenčním listu.. twl, už aby toto zrušili, fakt.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monulinka1007
30.9.15 12:34

@martina.se mě kamoška taky říkala že se je to jedno :-) No samý starosti.

• Citovat
  • Upravit
72725
30.9.15 12:36

@monulinka1007 jo, bohužel jsou takhle debilně nastaveny české zákony. Nikoho nezajímá, kdo tam skutečně bydlí, ale jen TP. Ale už to snad poupraví a zruší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monulinka1007
30.9.15 12:40

@martina.se On právě bude jen v evidenčáku a nebude mit u me trvalej pobyt ak jsem mela strach ze mi seberou bydleni. Zrusit by to meli :-)

• Citovat
  • Upravit
4062
30.9.15 12:41
@martina.se píše:
twl, už aby toto zrušili, fakt.. :poblion:

Moje řeč :roll:

@monulinka1007:
Takže se vlastně ptáš, jestli stát přijde na to, že ho podvádíš a pobíráš příspěvek neprávem. :roll: Kéž by přišel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.9.15 12:42
@monulinka1007 píše:
@martina.se On právě bude jen v evidenčáku a nebude mit u me trvalej pobyt ak jsem mela strach ze mi seberou bydleni. Zrusit by to meli :-)

jo, měli by zrušit příspěvky na bydlení, když je defakto získáváš podvodně. Ale jak píšu, bohužel je zajímá jen TP, nikoliv skutečnost.. Snad to těm páprdům nahoře dojde co nejdřív, že lidi takhle sosají, ač by jinak neměli nárok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
30.9.15 12:43
@monulinka1007 píše:
@martina.se On právě bude jen v evidenčáku a nebude mit u me trvalej pobyt ak jsem mela strach ze mi seberou bydleni. Zrusit by to meli :-)

No neboj, oni to zrusej. Jen mam pocit, ze si s ostatnimi diskutujicimi tak uplne nerozumis…ze jeden o voze a druhej o koze… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
30.9.15 12:48

No pochybuju že to zruší, když už zrušili tu maximální délku pobírání toho příspěvku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
30.9.15 12:48
@mroe píše:
No neboj, oni to zrusej. Jen mam pocit, ze si s ostatnimi diskutujicimi tak uplne nerozumis…ze jeden o voze a druhej o koze… :mrgreen:

spíš ona nerozumí mi :lol: ale tak to je fuk, že :think: jen doufám, že novela bude velmi brzo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
30.9.15 12:53
@martina.se píše:
spíš ona nerozumí mi :lol: ale tak to je fuk, že :think: jen doufám, že novela bude velmi brzo..

Taky doufám, že tohle už nepůjde, je mi z toho nablití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný