Stěna v obýváku

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
197
28.9.15 11:18

Stěna v obýváku

Ahoj, potřebovala bych poradit s výběrem barvy stěny v obýváku, pořizujeme si novou obývací stěnu a chtěla bych vymyslet, jakou barvu dát na zeď, aby vynikla. Přikládám foto, jak stěna vypadá. Dík za rady. :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
175
28.9.15 11:20

Mě přijde hezká tato:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.9.15 11:27

dodatečné info

Přikládám foto momentální situace, mám radši jemné odstíny…uvažovala jsem nad hnědou, zelenou /tmavší/,ale furt nevím…mám ráda zelené a bílé doplňky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
28.9.15 11:37

Co zkusit tapetu s nejakymi vzory, misto barvy?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
28.9.15 11:49

Já bych šla určitě do výrazné tmavé barvy- ne světlé, protože je stěna světlá a myslím, že by zanikla.. Možna bych tmavě hnědou a zjemnila bch to doplňky- bilá, světelé zelená, když jste na zelenou, šedou..
My máme stenu ke světlé jakoby vinově červenou a když jsem to viděla, poprvní, tka jsem byla zděšená, že je to tmavé, ale máme kolní stěnu bežovou a doplňky taky a jsem za to ráda… stěna vynikla
Tmavá zelená mě nesedí k šedé pohovce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
28.9.15 11:57

@kvaček Mně tedy k šedé sedačce nesedí tmavě hnědá…ale proti gustu žádný dišputát.

@KatkaVac Pokud máš ráda zelenou, tak bych se toho vůbec nebála. Záleží, jak to vše pak doladíš. Úplně stačí zelená svíčka nebo nějaká drobnost a výsledek je úplně jiný.

Kombinace se dají úplně všelijaké, spíše je to o tom, jak si s tím člověk poradí v globalu celé mistnosti…a hlavně - musí se tam cítit dobře on, takže v tomto směru na rady příliš nespoléhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
28.9.15 12:54

Svetle zelenou, ale ne pistaciovou nebo pastelovou, mne by se libila jemna svetle zelena s bezovym podtonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
28.9.15 12:56

@KatkaVac ještě klidně o něco"kriklavejsi" ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
28.9.15 13:03

Poradila bych modrou, ale bylo by to dost studené. Teď jsme dcerce malovali pokojíček a chtěla růžovou zeď. Koupili jsme takovou sytě růžovou. Podle mě by vám tam šla a přijde mi to i taková pozitivní barva, ale nevím, jaké tam máte světlo. Jestli šero, tak by to asi nevyniklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
28.9.15 13:21

Mě by se tam nejvíc líbila zelená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
28.9.15 13:33

@KatkaVac Určitě bych nedávala nějaké křiklavé barvy typu fialové a červené. Šla bych do olivově zelené se smetanovými, olivovými popř. světle hnědými doplňky (ale musel by to být stejný odstín jako má stěna).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
28.9.15 13:34

Taky jsem pro zelenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
28.9.15 13:37

@AndreaS92 Ježíš, tak to fakt ne :roll:… olivová ano, ale takhle křiklavá je tak max do pokojíčku pro adolescenta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
28.9.15 13:45

Se zelenou barvou mám špatné zkušenosti. Dali jsme si kdysi takovou pěknou jarní veselou zelenou barvu a pak všechno, co jsme tam fotili bylo zelené - i lidi. Prý to zelená dělá, takže tak max tu olivovou, ale nebude to moc veselé. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
28.9.15 13:48

Tak samozřejmě je to o vkusu, ale zelenou bych nedávala z jednoho důvodu, tak se blbě kombinují věci okolo..
I na obrázku je neutál tmavý a pak okolo světelé zeláná i šedá… Zase mi přijde celá stěna nějaká zelená k podlaze takové divné- jak v myslivně- máte docela tmavou podlahu..
Ale říkám, je to o vkusu, ale na obrázku to docela vypadá dobře tmavý základ- nedala bych teda červnou ale tmavě hnědou světel zelené doplnky a k domu šedé doplnky… kllidně bych dala vedle toho zeleného polštáře hnědy na zem světle zelený a bylo by

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný