Stěna v obýváku

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5593
28.9.15 14:01
@Jannnča píše:
@AndreaS92 Ježíš, tak to fakt ne :roll:… olivová ano, ale takhle křiklavá je tak max do pokojíčku pro adolescenta.

Klidek s tím smajlikem aby sis nevykroutila oči ;) každému se snad mmůže líbit něco jiného ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
28.9.15 14:06

Tak takovou, aby se líbila vám a bylo vám tam příjemně. Já bych třeba nesnesla dnes tak moderní fialovou. Je na mě studená, ostrá, nesympatická. Mám ráda teplé barvy. Dokážu si tam představit jakoukoliv a můžeš to doplnit třeba květináčema v dané barvě. A třeba nějakou pěknou jednoduchou nálepku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
28.9.15 14:08

@KatkaVac A ta zeď nade dveřma je jaká? A co barevně dvě stěny a tu za nábytkem nechat bílou a dát nálepku v barvě zbylých stěn + barevné doplňky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.9.15 14:24

diky za nazory

Aries6 ta stena u dveri a dalsi za sedackou je svetlunka bezova, prave takova tepla…tak jsem prave uvazovala nejakou do hneda…ale tmavsi..jinak je to velky prostor, na zapad, je tu dost svetla,23 m2,balkon..u balkonu a prave ta stena kde bude ta nova je bila a ty dve zbyle jsou v te svetle kremove-tam kde jsou ty dvere.nad nalepkou jsem taky uvazovala… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
28.9.15 14:47

Hm, pěkná stěna. Já bych za takovou pěknou, moderní stenu určite volila tapetu…A jelikož mám ráda fialovou, navic k šedé se mi i hodi, tak bych volila tapetu tm. šedou s fialovými doplnky, vzory…Našla jsem treba tuhle…
 http://www.raj-tapet.cz/…9172-18.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.9.15 14:57

Je mi jasne, ze se hodi k sede fialova, ale to je zrovna barva, kterou nejak nemam v lasce..s cervenou.na zdech mi takove barvy hazou tiky do hlavy :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
28.9.15 15:09

Dala bych nějakou teplou zemitou barvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.9.15 15:17
@Jannnča píše:
@AndreaS92 Ježíš, tak to fakt ne :roll:… olivová ano, ale takhle křiklavá je tak max do pokojíčku pro adolescenta.
:mrgreen: dát tuhle barvu mýmu 17letýmu do pokoje tak se demonstrativně vystěhuje klidně do předsíně…to bych těm „dětem“ nedělala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.9.15 15:19

@KatkaVac
moje rada zajeďte někam do Baumaxu nebo Obi, vytahej ze vzorkovníků barev (mají tam takový pásky s odstíny) vše co tě jen trochu zaujme a pak si to doma přilož a kombinuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
28.9.15 15:28

@jdukolem Jasně - jedině v kombinaci s černou :mrgreen: :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
28.9.15 15:32

Tu samou ve stejne barve mi tady stoji. Ma jednu odlisnost a to tu, ze dvirka od skrinek jsou bile. Zed je vymalovana teplou vanilkovou barvou, doplnky hodne bile, trosku sede a dle nalady menim vinovou, fialovou a zelenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.9.15 15:39
@Aries6 píše:
Tak takovou, aby se líbila vám a bylo vám tam příjemně. Já bych třeba nesnesla dnes tak moderní fialovou. Je na mě studená, ostrá, nesympatická. Mám ráda teplé barvy. Dokážu si tam představit jakoukoliv a můžeš to doplnit třeba květináčema v dané barvě. A třeba nějakou pěknou jednoduchou nálepku.

ono je fialová a fialová… některá je taková jedovatá, že z toho až bolí zuby a jiná která má v sobě zamíchaný třeba béžový podtón může být příjemná…třeba levandulová
já osobně bych šla do pudrově růžové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
28.9.15 18:59

@jdukolem Já vím, ale mě je tak jako tak nesympatická a když vidím dnešní moderní návrhy interiéru, tak mi z toho jakoby mrazí. Ale je jasný, že každý si musí najít to svoje. Ta růžová zní dobře. My máme malinovou a je mi v tom dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
29.9.15 07:21

Dobry vyber obyvaci steny :) Mame presne tuhle od minulych vanoc doma i s ladici komodou a konferencnim stolkem taky odtamtud.Ted rovnez aktualne resime barvu steny za ni, mame svetle zelenou po puvodnich majitelich a za me nee. Zvazuju nejakou cokoladovou za stenu a na protilehlou zed, mame stejne reseny
a slunny obyvak a myslim, ze tam pujde.Jen mi tedy mame svetlejsi podlahu, ale taky planuju casem vymenit za tmavsi.Tot ma zkusenost, jen ze v tom nejste sami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.9.15 16:58

diky vsem

Tak diky vsem za nazory, uz asi vim..zustanu u te hnede..jen s tim odstinem si jeste pohraju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný