Přítel vs. těhotenství

17.7.15 14:51

Přítel vs těhotenství

Ahoj holky chtěla bych se svěři a nevím jestly ten vztah má ještě cenu. Jsem ve 32tt s přítelem se neustále hádáme, on si hezky se svím tátou pije i když mu to zakážu, když se hádáme tak mi neustále říká ja to miminko není jeho a že jsem děv**( ale přitom jsme spolu dva roky a spím jenom s nim ani nemůžu chodit ven se známejma) nevím co mám dělat když mu řeknu ať nepije tak mi na to odpoví že je plnoletej a že si může dělat co chce nevím jestly ten vztah má cenu ale nadruhou stranu se bojím abych malého sama zvládla. Děkuji za odpovědi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
17.7.15 14:53

Jestli toto je pravda, coz je pro me neuveritelne pochopit, tak je to opravdu smutne. Lepsi cokoliv nez byt s nim. Pozde plakat nad rozlitym mlikem, ted najit reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
17.7.15 14:53

Ne, vztah stojí za starou bačkoru. Ovšem pokud jsi na „příteli“ (protože tohle se přítelem nazvat nedá) závislá, nezbyde ti, než se přizpůsobit do chvíle, než se osamostatníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
17.7.15 14:57

Vztah to není.

Přemýšlet nad tím jenom kvůli dítěti je blbost. Naco je dítěti plná rodina když je nefunkční?
Zůstaň s ním a ze syna vyroste to stejné, rodiče jsou ti kteří tvoří dítě, ten váš pseudovztah ho zničí.

Zvládlo to spoustu žen, zvládneš to i ty. Zalarmuj rodinu, známé a vymysli co teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
17.7.15 14:58

On ti rekne, že si devka a ty se ptas, jestli má vztah cenu??? A o jakem vztahu to mluvis? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.15 15:04

Já si uvedomuji že to není vztah mě je jenom smutno z toho že se takhle chová jenom když pije ale když je střízlivej tak je jako vymněněnej jako by byl opravdu normální jenomže se piva nevzdá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
17.7.15 15:07

@elihudl1719 Nabízí se otázka, proč si s pivařem zakládala rodinu a vztah. Co teď čekáš za zázrak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
17.7.15 15:09

On ti rika, ze si devka a ty mu zakazujes pit. S tou plnoletosti ma prece pravdu. Vy budete oba nejaky zvlastni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
17.7.15 15:19
@hanka.br. píše:
@elihudl1719 Nabízí se otázka, proč si s pivařem zakládala rodinu a vztah. Co teď čekáš za zázrak?

Selhalaantikoncepce, ty zazraku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.15 15:23

Jsem sním už dlouho když jsem ho poznala tak kouřil trávu z toho jsem ho vyhrabala pak jsem nečekaně otěhotněla ale miminko jsem dát pryč nechtěla a on také ne ale nepil tolik že by se ožral ale teď je nestále nacpanej u svího táty a pijou když mu zakážu takové množství tak už mele o tom jak je dospělej a že když přestane tak se vrátí k trávě je pravda že když jí kouřil tak nebyl agresivní ale i tak jsem nechtěla být s vyhulencem a jeho rodina mi pořád nadává že mu to nezatrhnu a tak dále… ale jak mu to mam zatrhnout :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
17.7.15 15:24

@elihudl1719 no tak kromě toho, že je to de..l, tak je to ještě alkáč, když se nechce vzdát pití

těžko radit, sama si neumím představit, že jsem na dítě sama, ale z tohodle asi nic pěkného nekouká, pochybuju, že ho dítě napraví a bude z něho dobrý otec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
17.7.15 15:29

@elihudl1719 Dokud on sám nebude chtít, neexistuje moc, která by mu to zatrhla. Po světě běhá dost kluků, co nehulej a nechlastaj, vybrala sis holt tenhle exemplář, takže ti nezbyde, než s ním žít nebo odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
17.7.15 15:31

Nechápu, proč ti jeho rodina nadává, že mu to máš zatrhnout, když pije se svým tatíkem…to by mu měl když tak zatrhnout buď on nebo matička :roll:. Za mě je toto vztah na pytel, po porodu budeš mít co dělat sama se sebou a s miminem a ne se ještě otravovat s agresivním pijusem. To je fakt radši být sám. Aby ti za 20 let nepilo tvoje dítě zase se svým tatíkem…a tak pořád dokola. Jinak za mě teda raději kouřit trávu, než takhle chlemtat. Držím palce, ať se dobře rozhodneš, co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
17.7.15 15:36

@kacaba379 za mě taky radši si sem tam dát prda o víkendu, než se opíjet a hlavně ty rána bez kocoviny jsou k nezaplacení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
17.7.15 15:37

Tady si zase někdo vybral velmi kvalitního otce dítěte :roll: :roll: :roll:

Ale on se takto určitě změnil až jsi otěhotněla, že? :think: :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky