Přítel vs. těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
17.7.15 15:37

Tady si zase někdo vybral velmi kvalitního otce dítěte :roll: :roll: :roll:

Ale on se takto určitě změnil až jsi otěhotněla, že? :think: :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
17.7.15 15:47

Ne takhle se začal chovat když přišel o předešlou práci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
17.7.15 15:51
@elihudl1719 píše:
Ne takhle se začal chovat když přišel o předešlou práci :(

takže první problém a klučík se léči proplachováním s fotrem…hm, to je muž do života. Co chceš slyšet? Že přestane pít? Nepřestane. Spíš začne ještě víc a častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.15 15:52

A kdybich mu dovolila zase hulit tak by to nebilo jenom o vikendu ale začal by zase 3×denně a ke všemu ted jak má práci tak pravidelně dělají testy na THC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
17.7.15 15:53
@elihudl1719 píše:
A kdybich mu dovolila zase hulit tak by to nebilo jenom o vikendu ale začal by zase 3×denně a ke všemu ted jak má práci tak pravidelně dělají testy na THC

8o 8o 8o 8o :roll: :roll: :roll: :roll: A s tímto sis pořídila dítě? Hm, tak to přeji dítěti hodně štěstí do života a hlavně, aby se za svého skvělého tatínka, nemuselo jednou stydět…

• Citovat
  • Upravit
3753
17.7.15 15:58

@elihudl1719 no otázka je jestli už dávno nehulí tajně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
17.7.15 16:10
@elihudl1719 píše:
Já si uvedomuji že to není vztah mě je jenom smutno z toho že se takhle chová jenom když pije ale když je střízlivej tak je jako vymněněnej jako by byl opravdu normální jenomže se piva nevzdá :nevim:

Je to alkoholik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
17.7.15 16:12
@zvědavá borůvka píše:
Je to alkoholik.

A feťák…

• Citovat
  • Upravit
6160
17.7.15 16:13
@elihudl1719 píše:
A kdybich mu dovolila zase hulit tak by to nebilo jenom o vikendu ale začal by zase 3×denně a ke všemu ted jak má práci tak pravidelně dělají testy na THC

8o mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
17.7.15 16:14

Ahoj, přijde mi to dost vytržené z kontextu. Jak se k tobě choval před otěhotněním? Plánovali jste potomka společně? Chtěl ho? Jak se k celé věci staví tvoji a jeho rodiče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
17.7.15 16:31

Tak to ono stačí i ta věta " Chodí do hospody, i když mu to zakážu" atd.. Vy si jako zakazujete co smíte a nesmíte dělat? To mi přijde celý špatně. Ale pokud to nevidíš a neviděla i před tím, budeš mít problém v každém vztahu. Ne jen ve vztahu s alkoholikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
17.7.15 17:01

@elihudl1719 Kolik je ti roků? Přijde mě, že jsi ještě hodně mladá. A nemáš kam jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
17.7.15 17:09

Hm..mlada, stara..nemeni to nic na situacii..kokos kebyze sa nahodou stane ze cakam dieta s debilom tak beriem nohy na plecia a utekam co mi nohy a brucho dovoli.. raz si povies, ze Ti to cakanie kto Ti co povie nepomohlo..takze..zbal saky paky a hned prec.. nemusis hned byvat sama..najskor s rodicmi, casom sa skus osamostatnit..Drzim palce ale s takym „panom“ by som nebola..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
17.7.15 17:11
@Boudová píše:
Tak to ono stačí i ta věta " Chodí do hospody, i když mu to zakážu" atd.. Vy si jako zakazujete co smíte a nesmíte dělat? To mi přijde celý špatně. Ale pokud to nevidíš a neviděla i před tím, budeš mít problém v každém vztahu. Ne jen ve vztahu s alkoholikem.

Pekne povedane :) zabudla som dodat, ze zakazovat si nieco vo vztahu..raz by mi skusil mlady nieco povedat, ze mi nieco zakazuje a ja sa na to prudko ohradim.. :) nie je moj otec alebo matka aby mi nieco zakazoval..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
17.7.15 17:25

@elihudl1719
Teď si musíš uvědomit, že už nemyslíš na budoucnost jen za sebe, ale i za to mimčo, co čekáš.. chceš pro něj vyhlídky do budoucna s takovým „tatínkem“?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí