Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@elihudl1719 píše:
Ne takhle se začal chovat když přišel o předešlou práci
takže první problém a klučík se léči proplachováním s fotrem…hm, to je muž do života. Co chceš slyšet? Že přestane pít? Nepřestane. Spíš začne ještě víc a častěji.
A kdybich mu dovolila zase hulit tak by to nebilo jenom o vikendu ale začal by zase 3×denně a ke všemu ted jak má práci tak pravidelně dělají testy na THC
@elihudl1719 píše:
A kdybich mu dovolila zase hulit tak by to nebilo jenom o vikendu ale začal by zase 3×denně a ke všemu ted jak má práci tak pravidelně dělají testy na THC
A s tímto sis pořídila dítě? Hm, tak to přeji dítěti hodně štěstí do života a hlavně, aby se za svého skvělého tatínka, nemuselo jednou stydět…
@elihudl1719 píše:
Já si uvedomuji že to není vztah mě je jenom smutno z toho že se takhle chová jenom když pije ale když je střízlivej tak je jako vymněněnej jako by byl opravdu normální jenomže se piva nevzdá
Je to alkoholik.
@elihudl1719 píše:
mazec
Ahoj, přijde mi to dost vytržené z kontextu. Jak se k tobě choval před otěhotněním? Plánovali jste potomka společně? Chtěl ho? Jak se k celé věci staví tvoji a jeho rodiče?
Tak to ono stačí i ta věta " Chodí do hospody, i když mu to zakážu" atd.. Vy si jako zakazujete co smíte a nesmíte dělat? To mi přijde celý špatně. Ale pokud to nevidíš a neviděla i před tím, budeš mít problém v každém vztahu. Ne jen ve vztahu s alkoholikem.
@elihudl1719 Kolik je ti roků? Přijde mě, že jsi ještě hodně mladá. A nemáš kam jít?
Hm..mlada, stara..nemeni to nic na situacii..kokos kebyze sa nahodou stane ze cakam dieta s debilom tak beriem nohy na plecia a utekam co mi nohy a brucho dovoli.. raz si povies, ze Ti to cakanie kto Ti co povie nepomohlo..takze..zbal saky paky a hned prec.. nemusis hned byvat sama..najskor s rodicmi, casom sa skus osamostatnit..Drzim palce ale s takym „panom“ by som nebola..
@Boudová píše:
Tak to ono stačí i ta věta " Chodí do hospody, i když mu to zakážu" atd.. Vy si jako zakazujete co smíte a nesmíte dělat? To mi přijde celý špatně. Ale pokud to nevidíš a neviděla i před tím, budeš mít problém v každém vztahu. Ne jen ve vztahu s alkoholikem.
Pekne povedane
zabudla som dodat, ze zakazovat si nieco vo vztahu..raz by mi skusil mlady nieco povedat, ze mi nieco zakazuje a ja sa na to prudko ohradim..
nie je moj otec alebo matka aby mi nieco zakazoval..
@elihudl1719
Teď si musíš uvědomit, že už nemyslíš na budoucnost jen za sebe, ale i za to mimčo, co čekáš.. chceš pro něj vyhlídky do budoucna s takovým „tatínkem“?? ![]()
Tady si zase někdo vybral velmi kvalitního otce dítěte

Ale on se takto určitě změnil až jsi otěhotněla, že?