Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My dáváme knížku a sadu tří vín ![]()
Pro tchána nějakou lepší flašku tvrdého.
Jak dlouho jste spolu? Podle dotazu asi krátce. Pokud se neznáte, dala bych nejakou dárkovou krabici čajů a lahev.
Jak jste spolu dlouho? Bude přítel dávat něco tvým rodičům? Klidně můžeš jen přispět na jeho dárek. To by ti měl tedy oplatit ![]()
Ahoj, partner kupuje dárky své rodině za nás oba a já opačně.😁
Ale pokud jste spolu krátce a budeš dávat dárek sama za sebe, tam bych volila klasiku. Lahvinku dobrého vína, koňak,… A pokud nepiji, pralinky, kus štangle salámu.
První dva roky jsem přítelovi na dárek pouze přispěla, on mně taky. Nakonec jsme se domluvili, že je lepší ušetřit si stres a mezi sebou si nekupujeme nic, pouze nejmladším členům rodiny
maximálně nějakou svíčku/knížku, nebo stírací los ![]()
@Anonymní píše: Více
Jak dlouho jste s přítelem? Uvidíš jeho rodiče o Vánocích? Oni ti budou dávat dárek? Záleží na okolnostech, domluv se s přítelem, jak to vidí on, bude taky dávat dárek tvým rodičům?
Nepíšeš nic o okolnostech.. finace, vztah… já rodičům přítele jako mladá bezdětná zaměstnaná osoba dávala většinou dárkový pěkný koš s tím, co měli rádi (šampus, tvrdé, sýr, klobáska, olivy..)
taky se dá udělat pěkný balíček v čajovnách či kavárnách třeba, kde se prodávají balené čaje a kávy - pokud mají rádi.. nebo pěkné balení dobrého vína…
asi jste spolu krátce, tak bych to nepřeháněla, ale drobnost bych určitě přinesla.. nechodím nikam s prázdnou ![]()
Už je to tedy pravěk, ale s mužem jsme spolu byli od léta a první vánoce jsem „tchyni“ určitě nic nedávala, další roky pak nějakou drobnost (většinou svíčka či jiná pracholapka - ona to má ráda). ale byla jsem tenkrát „chudý student“. Po svatbě pak už s manželem společný větší dárek.
záleží prostě na tom, jak dobře se znáte, jaké máš finanční možnosti, jak se o vánocích meúuvidíte a jestli třeba tušíš, že od nich něco dostaneš nebo ne ![]()
Po půlroce bych si s tím hlavu nelámala, pokud chceš, tak bych vzala třeba dobré víno nebo vánoční hvězdu, krabičku cukroví, pokud jsi něco pekla. Zkrátka jen drobnost, jako gesto na návštěvě.
@Králičice píše: Více
za studentku po krátkém vztahu značka Ideál ![]()
@Lucy75 píše: Více
Tak rok a 8 měsíců už zas tak krátký vztah není
. Ale asi bych taky nevymýšlela nic extra osobního
Student na stredni nebo pracujici student na vysoke s polovičním uvazkem a vlastně solidními financemi? Zijete spolu? Asi ne, kdyz se mate videt jen 20. 12.
Pokud bych vubec něco davala, tak klasiku typu svíčka, láhev vína, dobry salam (v leckterych supermarketech prodavaji ve vanocnim tubusu, ja ted koupila asi za 150 kc, budu ho davat mamino příteli).
Urcite bych neblaznila s veledary. My i ted davame jeden darek za nas za oba, nenapadlo by me davat extra ja a extra muž.
Zdravim, jdu si sem pro pomoc, asi to sem uplne nepatri, ale nevim si rady. premyslim nad darkem pro pritelovi rodixe k vanocum.Dat neco baleho nebo nedat?
jak to mate vy?
popripadne co jste jim davali?
predem dekuji vsem za odpovedi
Příspěvek upraven 16.12.24 v 14:22