Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky holky. Prosím vás, jsem 36 tt a dle MUDr mám priusnice. Vzhledem k těhotenství mi nic dat nemůžou. Mám oteklou celou spodní pravou čelist, bolí me z toho uz i ucho a začíná mi otekat krk. Měla jste některá taky v tehu priusnice? Jak dlouho jeste budu natikat a za jak dlouho ten otok pak splaskne? Mám to teprve druhy den a uz jsem zoufalá.
Manzel je mel nedavno, natekle to mel 14dni, pomahalo hodne pit a vlazne obklady, opravdu lezet. Jinak neporadim
Ahoj, mela jsem je pred dvema lety. Natekle jsem to mela asi tyden. Prvni 3 dny jsem nemohla vubec jist, maximalne pit brckem. Opravdu doporučuji lezet, ja sla jen se psem a bylo to vzdycky mnohem horsi potom. Delalo mi na to dobre teplo.
Já teda na příušnice nedostala nic ani jako netěhotná. Měla jsem před 4 lety. Ale já to měla oteklé jenom snesitelně, těžké byly jen tak 3 dny a pak už to bylo výrazně lepší. Kromě obkladů a klidu to chce jen trpělivost ![]()
Nebyla jsem těhotná, i tak jsem na Příušnice nic nedostala. To se ani neléčí, nechává se to až přejdou.
Nezapomeň, že jsi infekční, dávej si teplé obklady a lež. Za tyden se to zlepší.
Tak ted se mi k tomu přidala i teplota. Na bolest si beru paralen, mužu tak 4 za den, ze jo?