Více mužských hormonů

8
30.8.16 08:54

Více mužských hormonů

Ahoj, chtěla bych se Vás zeptat, je možné že mám více mužských hormonů?
Mám více chlupů nebo spíše jsem více ochlupená než ostatní a pár lidí mi řeklo že by to tím možná bylo a že se nechá udělat hormonální profil, ale to mi asi neudělají u doktorky? to bych musela na gyndu? Nebo máte s tím někdo zkušenosti? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1099
30.8.16 09:29

Nechte si na gyndě udělat hormonální profil:) může jít i o pco syndrom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
30.8.16 09:59

Ano, je to možné.

ano, chce to zajít na gynekologii a přípandě na endokrino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
30.8.16 10:12

Ano, na gyn mi dělali hormonální profil a měla jsem skutečně vysokou hladinu androgenů. Moje příznaky: chloupky v obličeji, řídnutí vlasů, akné, problémy s ms a otěhotněním. Držím palce, ať je to v pořádku a nebo se to co nejdřív podaří vyléčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12229
30.8.16 10:14

@jakalm Tyjo, to ani nevím, že jde :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.16 15:46

Taky jsem chlupata, horm. profil mam v poradku.
Mam PCO.
Pomaha mi antikoncepce.

• Citovat
  • Upravit
3389
2.11.16 20:25

Dobry den.taky mam tento problrm
:,( A uz me to stve. chlouoku mam cim dal vic.hk.v obliceji.az po porodu a zmene gynek. s e neco deje.gyn.me chce dat do poradku. prevent. prohldka v poradku, ultr. bricha taky. odbery krve ba endokr.taky ok. ted mi budou brat krev 3den menses aby prisli na to, ktery hormony presne mi to delaji.tak jsem zvedava :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
2.11.16 20:29

Mam to stejne, jen nemuzu hormanalni antikoncepci, nevim jak dal resit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
2.11.16 20:31

@MiskaDement me pred otehotnenim pomohla antikoncepce diane..ale ted uz teda ne :(
A byla jste na endokryn.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.4.17 20:51

Ahoj, obnovuji diskuzi. Já mám taky víc muž. hormonů. Jen jsem se chtěla zeptat hlavně těch, které to tu řešily na podzim - zda jim gynekoložka na to něco dala krom HA i pokud jste se vyloženě o mimi nesnažily? Půjdu ke svojí gynekoložce a bojím se, aby mě nevyhodila, že se to bude řešit až se budu snažit. Ovšem já bych to teda radši začla řešit hned, aby mi na to dala léčbu. Dala vám na to něco? @anet333 @jakalm @Ou @pandoslava @Ketris @Lulucaca @MiskaDement

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
17.4.17 21:02

@Kataramine já mám více testosteronu a problémy mi to dela. Půjdu k endokrinolozce, tak snad mi něco na to da, ale mám i jiné obtíže. Dost doktoru to neleci, co jsem tak četla a viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.4.17 21:55

@Kytičkaaa děkuju za odpověď. To mě celkem děsí (avšak jak se mohu v našem zdravotnictví něčemu divit, že? :zed: )
K endokrinoložce ses objednala i bez doporučení obvodní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
17.4.17 22:14
@Kataramine píše:
@Kytičkaaa děkuju za odpověď. To mě celkem děsí (avšak jak se mohu v našem zdravotnictví něčemu divit, že? :zed: )
K endokrinoložce ses objednala i bez doporučení obvodní?

A cemu by ses jako mela divit? Zkus to treba v Anglii, mozna se budes divit jeste nepomerne vic…
Jak ti zjistili, co ti je a jake ti to dela obtize?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
17.4.17 22:49

@Kataramine dostala jsem na tri mesice nejske léky.. Ale nic platné to nebylo.. Ja se tedy o mimco snažila.. Nakonec pomohl gynex, mateří kašička a olej z pupalky.. A ted po porodu se mi hormony uplne srovnaly a mam i samovolnou ms:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.4.17 23:15

@mroe mám špatné zkušenosti s jinými problémy, které je prý ale „moderní“ neřešit celosvětově, tedy i v Anglii. U tohoto problému zkrátka nevím, ale laxní přístup i u českého zdravotnictví je - a ne malý. Lékaři koukají u každého vyšetření na limity pojišťoven a pak vzniká tento přístup. Samozřejmě nechci dělat závěry zrovna u své gynekoložky, třeba budu mile překvapena. Ale už dostkrát jsem se s neochotou udělat odběr či vyšetření navíc setkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí