Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, v pátek mi MUDr. zavedl Mirenu, v sobotu mi bylo zle, v neděli a dnes mě pobolívá hlava, dnes je mi na zvracení. V podbřišku mě píchá, nic strašného ale nepříjemné, občas zakrvácím…Akorát nevím jestli nemůžu mít, pardon, zaražené větry…nechci volat doktorovi abych nebyla za hysterku,…
Také mi pár dní ylo divné… pak to přešlo. Třeba vyčkat a to se rozejde. Jinak, pokud by jste silné krvácela, měla horečky, třes bo zimnici zavolala bych si. Ale fakt chvíli trvá než to sedne ![]()
Nemám nějaké šílené bolesti ale spíš takové ostré píchání, nepříjemné a je mi trochu divně, jako mdlo…
Jj, také jsem to tak po zavedení pár dní měla… plus první den zimnici a opravdu hnusný pocit cizího tělesa v těle
. No zvykla jsem si ![]()
Ja jsem zadne problemy po zavedeni nemela. Uz je to vic jak 4roky. Jen takovy divny pocit :jako ze je neco ciziho uvnitr me. Mysli ze jsem ale prvni den mela doporuceno neco na bolest. Jinak kamarádka musela mirenu dat po tydnu ven. Muzu se zeptat na aktualni cenu? Ceny se dost ruzni a muj dr si uctuje nejak moc mi prijde.
@Pezy A jak se to u kamarádky projevovalo?
Já za ní dávali 4.200,– ale v lékarně mi řekli že byla zrovna v akci. Obvolala jsem všechny lékárky v lokalitě a všude byla cena stejná
Kamarádka měla šílený migrény, spojovala to s mirenou, proto si jí nechala vyndat po týdnu. To mi přijde fajn cena. Za zavedení něco platíš? Já před 4lety platila 6300 a teď chce 6500. myslím že kdyby napsal recept tak si pak stejně naučtuje za zavedení. tak nějak nevím
Já platila 6 000,–. Teď na kontrole mi zjistili cystu 3cm. Doktor říkal, že to má být z ní že to mirena dělá pravidelně…ale hlavně mám kolem dělohy křečových žíly
. Máte to někdo???
Křečové žíly kolem dělohy? To slyším poprvé
já za zavedení neplatila. Jen mi přijde že mám pořád větry
No jako právě… krecove zily kolem dělohy
. Samozřejmě je mám i na nohách
. Čeká mě operace, babča z toho měla ve 40 bercaky! Jsem z toho trochu rozhozená. Ale mám tri děti no, to tomu asi neprospělo ![]()
Mi to Mirena dělala taky, cca 14 dní! Bolesti, zvýšená teplota, pocit na zvracení a bolesti jako u menzes a samozřejmě cca 3 týdny špinění!. Dávala mi jí 5 dní před Vánocemi a já ji chtěla hned 3 den vyndat. Naštěstí tam doktorka nebyla u musela jsem " přečkat" vánoce., Pak si to sedlo a jsem velmi spokojená! Vydrž. MMCH: dávala jsem za ní 7.500,–!!