Depka jako vyšitá

Anonymní
28.8.16 18:58

Depka jako vysita

Jsem sama se dvema detma. Trpim na deprese a uz to nejak vse nedavam. Bydlim mimo CR, pomoc rodiny naprosto odpada. Zivorim a mam myslenky na sebevrazdu. Brala jsem antidepresiva, ale uz nepomahala. Jsem tak na dne, ze mam i fyzicke priznaky. Vypad vlasu, slabe nehty atd…Jsem uplne vystavena, ze uz se bojim i toho, ze musim vykoupat deti. Nemam na to silu. Zitra jdu k psycholozce. Vim, ze musim fungovat kvuli detem a to me dusi. Proste, ze MUSIM. Nevim jak z toho ven.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30966
28.8.16 19:00

Co se vratit domu, k rodine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.16 19:05

Rodinu mam nefunkcni. Otec ma novou zenu a matky bydli u sestry.
Staram se sam o sebe od 17 let, tahne mi na ctyricet a jsem z toho vystavena. Asi jsem odesla brzy z domu, ale nic mi nezbyvalo. Vse jsem si vzdy musela vyridit sama

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.16 19:14

Zije se mi tu spatne. Do CR se nemohu prestehovat, nemam na to finance.Je mi na :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.16 19:15

Bydlim ve velkem meste, nechodim ani uz moc nikdy, jak mam ty depky. Nemuzeu proste zvednout zadek. Kamaradky mam, ale kazdy uz ma sve.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.16 19:20

Konci mi materska, do prace se vratit nemohu a ani bych to ted nezvladla. Jsem v tezkem rozpolozeni. Mam strach, ze to se mnou sekne.Sila uz je u konce.

• Citovat
  • Upravit
302
28.8.16 19:22

Zkus změnit své myslenky. opakuj si vždy když tě napadne něco špatného, ze je ti dobře, ze jsi vděčná za to co máš a uvidíš že brzy bude líp. tve děti té potřebují. kdyz budeš nešťastná ty, oni také nebudou šťastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
28.8.16 19:23

Zkus i meditaci, jen si sedni v tichu a soustředění se do vnitra. najdes tam klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.16 19:24
@Mer11 píše:
Zkus i meditaci, jen si sedni v tichu a soustředění se do vnitra. najdes tam klid.

Toto prave v tomto stavu vubec nedam

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.16 19:25
@Mer11 píše:
Zkus změnit své myslenky. opakuj si vždy když tě napadne něco špatného, ze je ti dobře, ze jsi vděčná za to co máš a uvidíš že brzy bude líp. tve děti té potřebují. kdyz budeš nešťastná ty, oni také nebudou šťastní.

Zkusim to

• Citovat
  • Upravit
302
28.8.16 19:30
@Anonymní píše:
Zkusim to

To je dobře,zkus.me to změnilo život už mockrát, sama jsem vychovávala dceru deset let, vim, ze je to těžké. nikdy ale nejsi sama, ja osobně věřím, ze mi vždy pomohou vyšší síly a funguje to.jen poprosit o pomoc, at už věříš v cokoliv, kohokoliv a pak čekej na zázrak. kdyz budeš věřit,prijde.ja třeba neměla kolikrát peníze, kdyz jsem byla s dcerou sama, ale když jsem poprosila, vzdy jsem dostala co bylo třeba. treba i ten samy den. precti si moc podvědomí od Josepha Murphyho. dokazeme se i vyléčit během okamžiku, tak velkou silu ma nas mysl.vse bude dobre, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
28.8.16 19:56
@Anonymní píše:
Jsem sama se dvema detma. Trpim na deprese a uz to nejak vse nedavam. Bydlim mimo CR, pomoc rodiny naprosto odpada. Zivorim a mam myslenky na sebevrazdu. Brala jsem antidepresiva, ale uz nepomahala. Jsem tak na dne, ze mam i fyzicke priznaky. Vypad vlasu, slabe nehty atd…Jsem uplne vystavena, ze uz se bojim i toho, ze musim vykoupat deti. Nemam na to silu. Zitra jdu k psycholozce. Vim, ze musim fungovat kvuli detem a to me dusi. Proste, ze MUSIM. Nevim jak z toho ven.

Jak dlouho jsi sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.16 19:56
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.16 19:58

Zila jsem v zahranici a lecila se i tam na deprese- nevim, kde presne zijes, ale vim, jak je to narocne a ze i lekari nejsou vzdy vstricni… nedej se a bojuj, pokud AD nezabiraji- durazne pozadej o jine, pozadej o pomoc a rekni nekomu jak nezvladas… moznosti je spousta, i kdyz se ti to nezda- vim to, skoncila jsem v PL po sebevrazde, take jsem mela pocit, ze sance na lepsi uz neni… ale ja tehdy nemela deti, ted se vse snazim resit s ohledem na ne… nezavidim ti situaci, soucitim s tebou, ale ver, ze jednou bude lip, jen je treba odrazit se ode dna i kdyz je to nemyslitelne ve chvilich depresi… nepises v ktere zemi zijes, chapu, ze mas treba strach pozadat o pomoc lekare ci psychology a socialku, ale pokud si ublizis-odneses to jen ty a deti… napis kdyz tak vic, preji hodne sily… :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
1035
28.8.16 20:10

Tvoje děti tě potřebují, to jim nemůžeš přeci udělat, aby jsis sáhla na život.. Přeji ti hodně moc sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí