Depka jako vyšitá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
437
28.8.16 19:56
@Anonymní píše:
Jsem sama se dvema detma. Trpim na deprese a uz to nejak vse nedavam. Bydlim mimo CR, pomoc rodiny naprosto odpada. Zivorim a mam myslenky na sebevrazdu. Brala jsem antidepresiva, ale uz nepomahala. Jsem tak na dne, ze mam i fyzicke priznaky. Vypad vlasu, slabe nehty atd…Jsem uplne vystavena, ze uz se bojim i toho, ze musim vykoupat deti. Nemam na to silu. Zitra jdu k psycholozce. Vim, ze musim fungovat kvuli detem a to me dusi. Proste, ze MUSIM. Nevim jak z toho ven.

Jak dlouho jsi sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.16 19:56
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.16 19:58

Zila jsem v zahranici a lecila se i tam na deprese- nevim, kde presne zijes, ale vim, jak je to narocne a ze i lekari nejsou vzdy vstricni… nedej se a bojuj, pokud AD nezabiraji- durazne pozadej o jine, pozadej o pomoc a rekni nekomu jak nezvladas… moznosti je spousta, i kdyz se ti to nezda- vim to, skoncila jsem v PL po sebevrazde, take jsem mela pocit, ze sance na lepsi uz neni… ale ja tehdy nemela deti, ted se vse snazim resit s ohledem na ne… nezavidim ti situaci, soucitim s tebou, ale ver, ze jednou bude lip, jen je treba odrazit se ode dna i kdyz je to nemyslitelne ve chvilich depresi… nepises v ktere zemi zijes, chapu, ze mas treba strach pozadat o pomoc lekare ci psychology a socialku, ale pokud si ublizis-odneses to jen ty a deti… napis kdyz tak vic, preji hodne sily… :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
1035
28.8.16 20:10

Tvoje děti tě potřebují, to jim nemůžeš přeci udělat, aby jsis sáhla na život.. Přeji ti hodně moc sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
28.8.16 20:18

Ve většině zemích bych očekávala nějakou záchrannou síť pro lidi, jako jsi ty.

Změnit AD, zvýšit dávku a hlavně psychoterapii.

Co otec dětí?
Co jejich babička a děda z jeho strany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.16 09:16

Jdu dnes k psycholozce, na psychoterapii chodim.
Od otce svych deti jsem kratce, mam pravnika a vyjednavame alimenty atd…
Vim, ze se zabit nemuzu, kvuli detem.
Rodinu prakticky nemam.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.16 09:23

Mas to narocne obdobi, ver, ze se vse upravi… klidne ber i AD, ostuda to zadna neni- me je lekarka menila nekolikrat nez zabraly ty prave a to jsem nebyla v tak tezke situaci jako ty… dnes jsem uz leta bez leku a medicinske podpory, a bez problemu, ale take uz vse vidim jinak a vim, ze pozadat o pomoc ci o ni dokonce „kricet“je spravne reseni… drzim palce, hodne stesti…
anonymni z 19:58

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí