Jizva a tetování

190
27.8.16 19:30

Jizva a tetování

Mám jizvu, asi tak 3 cm a chtěla bych přes ní tetování. Už jí mám rok, ale nevím zda je zcela zahojená, je trochu červená, ale hlavně taková na povrchu lesklá jako by to byla fólie jestli mi rozumíte, není to jako typická jizva, tak právě nevím zda by to přes ní šlo. Bojím se, že by se mi ta rána otevřela nebo, že bych dostala nějakou infekci, nebo že se tetování rozpije… Máte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9023
27.8.16 20:11

Já nevím, s tímto neporadím, ale co oslovit nějakého tatera v okolí. On bude vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.8.16 20:32
@bublinek píše:
Já nevím, s tímto neporadím, ale co oslovit nějakého tatera v okolí. On bude vědět.

bojím se že by nevěděl ale zkusim to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
27.8.16 20:42

Jsou to machři, ale viděla jsem fotky holky po mastektomii, tam musela mít jizvy a měla jakovy vytetované tílko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
27.8.16 20:43

http://www.extra.cz/…im/galerie/1

ta květina s modrým motýlem, tam jde vidět jizva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
27.8.16 20:44

@valetyna pokud by tatér na toto nedokázal odpovědět, šupala bych hledat pořádnýho co ví co dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.8.16 20:46
@bublinek píše:
http://www.extra.cz/…im/galerie/1ta květina s modrým motýlem, tam jde vidět jizva

ano, ale ja mam prave uplne jinou jizvu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.8.16 20:46
@Nitetis píše:
@valetyna pokud by tatér na toto nedokázal odpovědět, šupala bych hledat pořádnýho co ví co dělá

to je pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
27.8.16 20:48

Tatéři by měli stoprocentně vědět která jizva jde přetetovat.. Většinou to jde bez problémů. Viděla jsem hodně lidí co si tetováním nechali jizvu zakrýt :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
27.8.16 20:59
@valetyna
@valetyna píše:
bojím se že by nevěděl ale zkusim to

Urcite bude mit s tetováním vic zkusenosti nez holky na emimi…

Pokud je jizva zarudla, lesklá, táhne, atd…pocitej i s variantou, ze se obrázek muze chovat jinak nez na zdravy kuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
27.8.16 21:01

Dala jsem to jako příklad, že to jde. Já osobně jsem nikoho neviděla. Je pravda, že tetování nijak nezkoumám. Vzpomněla jsem si na ten článek.
Zašla bych k taterovi. Oni ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.8.16 21:26

@valetyna najdi si na googlu obrázky keloidní jizvy… nejspíš je to právě ten typ jizvy, co máš… ale jak to je s tetováním, to netuším… poptala bych se nejdřív na kožním, keloidní jizva se dá odstranit… ale nemusí to být stoprocentní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.8.16 21:59
@Regina Hero píše:
@valetyna najdi si na googlu obrázky keloidní jizvy… nejspíš je to právě ten typ jizvy, co máš… ale jak to je s tetováním, to netuším… poptala bych se nejdřív na kožním, keloidní jizva se dá odstranit… ale nemusí to být stoprocentní…

no nevim mozna je to podobny ale nevim… mozna se zeptam i doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.8.16 22:13

Tady je obrazek keloidni jizv co jsem nasla na netu a ta druha cast obrazku tak takhle vypada ta ma jizva podobne. Ale ja bych rekla ze je to pred a po odstraneni keloudni jizvy ne? A ja to mam uz te jak je to na te druhe polovine :think: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
27.8.16 22:15

Rozhodně bych se zeptala zkušeného tatéra, klidně několika.. určitě se dozvíš víc, než tady na e-mimi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí