Zvýšená dávka euthyroxu

Anonymní
26.8.16 16:18

zvýšená dávka euthyroxu

Ahoj holky mám zdravotní problém a už nevím co dělat, endokrinoložka mi před 14 dny zvýšila dávku euthyroxu a je mi po tom blbě, buší mi víc srdce, třesou se mi ruce i zuby v puse, nevíte jestli to může být tim? Nebo je možné že bych třeba měla zánět močových cest?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27681
26.8.16 16:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám zdravotní problém a už nevím co dělat, endokrinoložka mi před 14 dny zvýšila dávku euthyroxu a je mi po tom blbě, buší mi víc srdce, třesou se mi ruce i zuby v puse, nevíte jestli to může být tim? Nebo je možné že bych třeba měla zánět močových cest?

já beru letrox, ale zvážená dávka by měla zabrat až za cca 3měsíce po 14 dnech se mi fakt zdá docela brzo, ty příznaky co máš můžeš mít i z toho že máš právě nízkou hladinu :nevim: no nějak netuším proč se ptáš na zánět močáku :think: kvůli tomu ti asi srdce bušit nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.16 16:33

Protože mi přijde že se třesu kvůli zimnici a tu jsem měla při zánětu močáku.

• Citovat
  • Upravit
27681
26.8.16 16:35
@Anonymní píše:
Protože mi přijde že se třesu kvůli zimnici a tu jsem měla při zánětu močáku.

tak si dojdi k doktoru s močákem ten to snadno zjistí tohle ti tu nikdo neřekne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.16 16:41
@ka2ka píše:
tak si dojdi k doktoru s močákem ten to snadno zjistí tohle ti tu nikdo neřekne :nevim:

dojdu až mi skončí ms, jinak výsledky jsem měla u endo. dobré, kvůli otěhotnění mi zvyšila dávku a přijdu si ted strašně neklidná, buší mi srdce, třesu se, jsem unavená a je mi celkově zle. Možná že je to tím, možná ne. Ale je to peklo, ještě se zablokovaným krkem. :-(

• Citovat
  • Upravit
27681
26.8.16 17:48
@Anonymní píše:
dojdu až mi skončí ms, jinak výsledky jsem měla u endo. dobré, kvůli otěhotnění mi zvyšila dávku a přijdu si ted strašně neklidná, buší mi srdce, třesu se, jsem unavená a je mi celkově zle. Možná že je to tím, možná ne. Ale je to peklo, ještě se zablokovaným krkem. :-(

ono je to těžký vychytat dávku já mám hodnoty v normě a stejně jsem pořád unavená a nervozní :nevim: zkus doktorce zavolat jestli by ti třeba dávku nesnížila jen o půl prášku týdně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
18.9.16 12:15

Ahojky, je to tím euthyroxem… Měla jsem to samé když jsem plánovala tehu, zvýšila mi dávky a po 14 dnech mi bylo děsně, měla jsem aritmie srdce, třes atd.co popisujes tak trochu snížila a furt i tak to zlobí… Momentálně jsem ve 22 tt a už týden mám problémy jak blázen… Bušení srdce, rychlý tep, je mi strašně psychicky… Třes, zima… Akorát nevím, zda mam moc euthyroxu nebo málo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí