Jsem už na dně svých sil :-(

Anonymní
28.8.16 15:38

jsem už na dně svých sil :-(

Nemám se komu svěřit přijde mi že ostatní jen otravuji, poslední rok vůbec nic nemůžu dělat mám zablokovanou krční páteř a přijde mi že se třese celé tělo, také mě pekelně bolí hlava když něco dělám a v uších, už nemůžu, díky tomu psychika na bodu mrazu :-( jsem věčně podrážděná a zlá :-( nemohu se ani moc starat o malého, ted tady brečím, nechci už aby mě v 27 letech furt něco bolelo :-( každý den vstávám s nechutí a strachem že mě zas něco bude bolet :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49159
28.8.16 15:39
@Anonymní píše:
Nemám se komu svěřit přijde mi že ostatní jen otravuji, poslední rok vůbec nic nemůžu dělat mám zablokovanou krční páteř a přijde mi že se třese celé tělo, také mě pekelně bolí hlava když něco dělám a v uších, už nemůžu, díky tomu psychika na bodu mrazu :-( jsem věčně podrážděná a zlá :-( nemohu se ani moc starat o malého, ted tady brečím, nechci už aby mě v 27 letech furt něco bolelo :-( každý den vstávám s nechutí a strachem že mě zas něco bude bolet :-(

proč nejdeš na neurologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27665
28.8.16 15:41
@Anonymní píše:
Nemám se komu svěřit přijde mi že ostatní jen otravuji, poslední rok vůbec nic nemůžu dělat mám zablokovanou krční páteř a přijde mi že se třese celé tělo, také mě pekelně bolí hlava když něco dělám a v uších, už nemůžu, díky tomu psychika na bodu mrazu :-( jsem věčně podrážděná a zlá :-( nemohu se ani moc starat o malého, ted tady brečím, nechci už aby mě v 27 letech furt něco bolelo :-( každý den vstávám s nechutí a strachem že mě zas něco bude bolet :-(

tak pokud víš, že to je od páteře tak si dojdi na neurologii pomůžou ti, upřímně nechápu proč už tam nejdi dávno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
28.8.16 15:44

To bude psychika, proč s tím něco neděláš? Někam nezajdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
28.8.16 15:44

Co delas proto, aby se ti odblokovala? vis, kdyby nekdo blizkej mel takkovej problem, asi bych mu pomihla hledat reseni, i dlouhodobeji, pokud by vyzkousene nezabiralo… ale pokud nekdo jen breci a nic nedela, tak to blizke chapu, ze je to otravuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.16 15:50
@jdukolem píše:
proč nejdeš na neurologii?

Byla jsemu neurologa asi před 2 lety a vše v pohodě i na ct mozku :( krční páteř ale totál zablokovaná obratle c2-c5 chodím na magnety a fyzioterapeutovi a není to lepší :-( bojím se co mi je :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.16 15:56
@Lamátko píše:
To bude psychika, proč s tím něco neděláš? Někam nezajdeš?

nemyslím si že mě bolí hlava a krk a třesu se z psychiky :-(

• Citovat
  • Upravit
49159
28.8.16 15:56
@Anonymní píše:
Byla jsemu neurologa asi před 2 lety a vše v pohodě i na ct mozku :( krční páteř ale totál zablokovaná obratle c2-c5 chodím na magnety a fyzioterapeutovi a není to lepší :-( bojím se co mi je :-(

tak zablokovanou páteř máš… chtělo by to nějakého rhb lékaře který tě odblokuje.. to oni umí.. udělá to křup křup a je to no a pak cvičit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27665
28.8.16 15:57
@Anonymní píše:
Byla jsemu neurologa asi před 2 lety a vše v pohodě i na ct mozku :( krční páteř ale totál zablokovaná obratle c2-c5 chodím na magnety a fyzioterapeutovi a není to lepší :-( bojím se co mi je :-(

a co by ti mělo být? hele máš zablokovanou krční páteř a naprosto přesně víš co ti je, není důvod k tomu aby jsi z toho byla totálně vyřízená, jsou mnohem horší nemoci a stavy, jsi na tom v podstatě dobře takže si toho važ a začni s tím něco dělat a nelituj se to je cesta do pekla jak pro tebe tak pro tvoje okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27665
28.8.16 15:59
@jdukolem píše:
tak zablokovanou páteř máš… chtělo by to nějakého rhb lékaře který tě odblokuje.. to oni umí.. udělá to křup křup a je to no a pak cvičit

jojo křup křup a je to fajn, taky jsem byla a to byla rána že jsem se lekla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
28.8.16 16:00
@Anonymní píše:

A cvicis pravidelne? Opravdu kazdy den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
28.8.16 16:00

Fuj, nechte toho 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.8.16 16:01
@ka2ka píše:
jojo křup křup a je to fajn, taky jsem byla a to byla rána že jsem se lekla :lol:
:mrgreen: já i zařvala, leknutím ale ta úleva.. ale je samozřejmost pak chodit na rhb a být opatrná
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27665
28.8.16 16:03
@jdukolem píše: :mrgreen: já i zařvala, leknutím ale ta úleva.. ale je samozřejmost pak chodit na rhb a být opatrná

já neřvala ale byla jsem z toho vyvalená jak vyvoraná myš :lol: ale musím přiznat, že asi za půl hodny se mi šíleně točila hlava asi jak se prokrvilo i to co bylo do té doby míň prokrvený :think: myslela jsem že sebou praštím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.8.16 16:05

Chronická bolest je vyčerpávající a dost výrazně ovlivňuje psychiku. Ale samo se to bude jen horšit, nejde čekat, že to přejde.

Pokud dosavadní způsob léčby nezabírá, je potřeba najít jiného rehabilitačního lékaře a fyzioterapeutické metody, zeptejte se jestli by vám nezabraly lázně - je možné vzít dítě sebou.

Zároveň pokud už ona chronická nemoc narušila psychiku, tak určitě neuškodí pár setkání s psychoterapeutem či psychoterapeutkou, abyste si v hlavě vyčistila ten nepořádek, co tam nechal váš boj s bolestí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí