Přivídělek, zhodnocení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Pavel12345 píše:
Našel jsem na internetu docela zajímavé zhodnocení financí 14%, to žádná banka nenabídne, zatím zkouším a vše funguje dobře. Třeba to někoho také osloví. Doporučuji si to vše pořádně přečíst, ale je to jednoduché mě to zatím nadchlo. Zatím je tam bonus 20 euro dá se to tak aspoň vyzkoušet. Přikládám odkaz, kde se dá vše najít i v češtině.
http://promo.ecorevenue.com/?…https://recyclix.com/?…
tak jako první jsem si přečetla tento příspěvek. Měkké I ve slově výdělek mě přesvědčilo o tom, že od troubů si do peněz radit nedám. Za druhé - reklama tohoto typu je velmi " nenápadná" a zde zakázaná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No hlavně když ten „přivídělek“ doporučí nejakej negramot. To musí být terno. ![]()
Příspěvek upraven 11.12.15 v 21:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další ušlechtilý nováček, který samým nadšením nevydržel a musel si založit účet na emiminu, aby se se svým nadšením nezištně podělit s maminkami. Zřejmě má pocit, že všem tady z hlavy špejle koukaj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když už něco nabízíš nauč se psát - přivÝdělek
A reklama sem nepatří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Další ušlechtilý nováček, který samým nadšením nevydržel a musel si založit účet na emiminu, aby se se svým nadšením nezištně podělit s maminkami. Zřejmě má pocit, že všem tady z hlavy špejle koukaj.
je to blb.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně už to leze na nervy, tenhle marketing před Vánoci. Včera mi volal ten automat na zjišťování aktivních čísel - že vám zavolá zdánlivě normální číslo a když to zvednete, tak to spadne. Je to robot, náhodně volí telefonní čísla a vybírá, která jsou funkční.
A dneska už mi někdo volal. Já jsem se představila svým ženským hlasem a ženským příjmením a ta ženská na druhém konci: „Krásný den, mluvím prosím s panem Jakubem??“ Tak jsem ji tak seřvala, že asi pak už asi tak krásný den neměla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když už trapná reklama, aspoň prosím bez pravopisných chyb ![]()
- Citovat
- Upravit
@Gina108 píše:
Mueheheh přivííídělek![]()
![]()
Z tebe ta gramotnost přímo tryská
![]()
![]()
no jestli počítá jako píše tak to bude obchod století
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na jednu stranu je mi takových lidí snad i líto, pokud nemají skutečně jinou alternativu, jak si na sebe VYDĚLAT.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacz píše:
Na jednu stranu je mi takových lidí snad i líto, pokud nemají skutečně jinou alternativu, jak si na sebe VYDĚLAT.
Presne muj pocit.
Nicmene, pokud by mel snad nekdo zajem o praci z domova, tak za 499,– a obalkou s vasi adresou poradim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sue.Ellen píše:
Presne muj pocit.Nicmene, pokud by mel snad nekdo zajem o praci z domova, tak za 499,– a obalkou s vasi adresou poradim
a neslo by to jen za to necele petikilo? zaboha nemuzu najit obalku…
![]()
- Citovat
- Upravit