Přivýdělek k mateřské na doma

110
10.12.15 18:13

Přivýdělek k mateřské na doma

Zdravím všechny. Prosím vás o zkušenosti nebo o radu. Nevíte jak sehnat přivýdělek k mateřské nebo brigádu kterou bych vykonávala doma když mimčo bude spát?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
10.12.15 18:15

A co umíš? Doučování? Psaní textů? Žehlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
10.12.15 18:16

Ahoj…napada me pouze domaci práce nebo letaky, ale ta domaci prace, to musis mit auto no…a ty letaky, ja to vozila v kočárku s malym, sice záhul, ale dalo se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.15 18:56

Můžeš dělat samostatnou účetní, aktualzovat e-shopy, doučovat jazyk, programovat, dělat grafika, práce z domu je spousta, stačí si vybrat a něco umět.
Také jsem se rozhodla, že budu podnikat z domu, chci rozjet svůj projekt pasivního příjmu - aniž bych někomu cokoliv vnuceně nabízela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
10.12.15 19:30
@hudečice píše:
Můžeš dělat samostatnou účetní, aktualzovat e-shopy, doučovat jazyk, programovat, dělat grafika, práce z domu je spousta, stačí si vybrat a něco umět.
Také jsem se rozhodla, že budu podnikat z domu, chci rozjet svůj projekt pasivního příjmu - aniž bych někomu cokoliv vnuceně nabízela.

muzes to rozvest?

• Citovat
  • Upravit
10.12.15 19:53
@teckaa píše:
muzes to rozvest?

Ano, nechávám si udělat u IT profesionála webové stránky ohledně zájezdů do určité oblasti (města), udělám si k tomu sama SEO, xml feedy a další bannery mi udělá IT, investuju do toho pouhých 10 tisíc, které mám už bokem a pak už jen budu čekat, jestli si někdo přezemě objedná. Je to formou affiliate, takže výdělek zaručen, pokud se dobře umístním ve vyhledávačích a pokud někdo bude mít zájem.
Mám přes 3 roky praxe v cestovním ruchu, vím jak to tady v cestovkách a agenturách chodí, prošla jsem si různými úrovněmi prodeje, manažerskýma pozicema, tak chci toho využít. A pak se chci rozůst dál, udělat další web na jinou oblast - ale na konkrétní - né obecně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
10.12.15 19:59
@hudečice píše:
Ano, nechávám si udělat u IT profesionála webové stránky ohledně zájezdů do určité oblasti (města), udělám si k tomu sama SEO, xml feedy a další bannery mi udělá IT, investuju do toho pouhých 10 tisíc, které mám už bokem a pak už jen budu čekat, jestli si někdo přezemě objedná. Je to formou affiliate, takže výdělek zaručen, pokud se dobře umístním ve vyhledávačích a pokud někdo bude mít zájem.
Mám přes 3 roky praxe v cestovním ruchu, vím jak to tady v cestovkách a agenturách chodí, prošla jsem si různými úrovněmi prodeje, manažerskýma pozicema, tak chci toho využít. A pak se chci rozůst dál, udělat další web na jinou oblast - ale na konkrétní - né obecně.

tyjo, diky za takove sdileni tveho planu, ne kazdy to udela :potlesk: taky bych rada neco jineho nez ten rodicak, ale coby pracovnik ve skolstvi zkusenosti z jinych-ekonomictejsich-oblasi nemam… :? ale stale to mam v hlave…
preji, at se ti tvuj zamer vydari… :palec:

• Citovat
  • Upravit
328
10.12.15 20:03

@hudečice A jakou předpokládáš návratnost nákladů + zisk v prvním roce?
A k čemu budeš mít ten xml feed?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.15 20:11
@teckaa píše:
tyjo, diky za takove sdileni tveho planu, ne kazdy to udela :potlesk: taky bych rada neco jineho nez ten rodicak, ale coby pracovnik ve skolstvi zkusenosti z jinych-ekonomictejsich-oblasi nemam… :? ale stale to mam v hlave…
preji, at se ti tvuj zamer vydari… :palec:

Děkuji, lidé pořád rádi cestují, jen je důležité správně udělat kódování, napsat si správně nadpisy, H1, H2, seo texty udělat - některé už mám předpřipravené. Ještě nádherně nakreslit web, udělat jej uživatelsky přívětivý, jednoduchý.

@jaknani píše:
@hudečice A jakou předpokládáš návratnost nákladů + zisk v prvním roce?
A k čemu budeš mít ten xml feed?

K čemu xml feedy? Třeba přes ně natáhnu přes určitou cestovku konkrétní zájezdy do té dané oblasti, kterou budu nabízet. Jde jen o přeprodání zájezdu, a s ním nemít žádné starosti. Zase ale problém jsou provize, které třeba činí i jen 1 procento, někdy 2 procenta.
Takže návratnost počítám (pokud se ve vyhledávači dobře umístním) tak do půl roku. S tím, že stejně je hlavní sezóna červen-září, pak to zase ustane. Navíc, až se mi toto vrátí, chci se novým webem zase zaměřit na jinou destinaci a udělat rovnou další - web i rozhraní bude připraveno, akorát se změní nové seo texty na novou oblast + H2 a další prkotiny k tomu, + už jen zaplatím přendání nových zájezdů na již nakreslený web (změní se akorát zase fotky). Mám dost plánu s pasivním příjmem, jen mít čas, který od ledna mít budu, proto jdu do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.15 20:15
@teckaa píše:
tyjo, diky za takove sdileni tveho planu, ne kazdy to udela :potlesk: taky bych rada neco jineho nez ten rodicak, ale coby pracovnik ve skolstvi zkusenosti z jinych-ekonomictejsich-oblasi nemam:? ale stale to mam v hlave…
preji, at se ti tvuj zamer vydari… :palec:

Tady v této oblasti to jde horko těžko, něco vymyslet, aby něco vynášelo. Také mám ekonomickou ale jsem vystudovaná v cestovním ruchu, takže chci zužitkovat své znalosti. Jinak mě třeba napadlo, pokud jsi ze školství, můžeš doučovat, záleží, co jsi studovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
10.12.15 20:18
@hudečice píše:
Tady v této oblasti to jde horko těžko, něco vymyslet, aby něco vynášelo. Také mám ekonomickou ale jsem vystudovaná v cestovním ruchu, takže chci zužitkovat své znalosti. Jinak mě třeba napadlo, pokud jsi ze školství, můžeš doučovat, záleží, co jsi studovala.

tak se vym vzdelanim muzu leda hlidat predskolni deti :mrgreen: na to papir s kulatym razitkem mam…tadne terno :roll:

• Citovat
  • Upravit
328
10.12.15 20:19

@hudečice Aha z textu to vypadalo že ty feedy budeš vytvářet ty. ale naopak ty je budeš pouze přijímat.
Jinak zisk 1-2% je opravdu směšný, ovšem záleží jestli půjde o zájezdy za vysoké částky… tak možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.15 20:20
@teckaa píše:
tak se vym vzdelanim muzu leda hlidat predskolni deti :mrgreen: na to papir s kulatym razitkem mam…tadne terno :roll:

Počkej, pokud toho chceš využít a přivydělat si kačku, tak proč nemůžeš pohlídat předškolní děti? Pokud máš zázemí a jsi doma, já být tebou, dám si na avízo inzerát, že pohlídám za cca 50,–kč dítě u sebe doma v rozmezí po-čt 7-13:00. Někdo toho využije, určitě. Být tebou, nějakou kačku to určo hodí. Jen si musíš stanovit, jak staré děti chceš hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
10.12.15 20:24
@hudečice píše:
Počkej, pokud toho chceš využít a přivydělat si kačku, tak proč nemůžeš pohlídat předškolní děti? Pokud máš zázemí a jsi doma, já být tebou, dám si na avízo inzerát, že pohlídám za cca 50,–kč dítě u sebe doma v rozmezí po-čt 7-13:00. Někdo toho využije, určitě. Být tebou, nějakou kačku to určo hodí. Jen si musíš stanovit, jak staré děti chceš hlídat.

diky, to uz jsem mela nekolikrat v hlave, ale syn je zatim malinky, mam tu sameme kojenecke hracky, az povyroste, zkusim rozhodit site, nmozna na jare, to bude fajn..sice jsme na vsi se 100obyvately,'ale treba se to nekomu hodi…

• Citovat
  • Upravit
10.12.15 20:25
@jaknani píše:
@hudečice Aha z textu to vypadalo že ty feedy budeš vytvářet ty. ale naopak ty je budeš pouze přijímat.
Jinak zisk 1-2% je opravdu směšný, ovšem záleží jestli půjde o zájezdy za vysoké částky… tak možná.

Nejde o vysoké částky, a směšné to není, ale mít někdy tisícovku či dvě na účtě za nicnedělání, je přeci zajímavé. Navíc dostáváš peníze i za prokliky a další. Můj bývalý šéf na tomto vydělává měsíčně 4 tisíce, aniž by hnul brvou. Je nutné ale vědět, na co konrétně se zaměřovat, co se aktuálně vyhledává, atd.
Ani nechci zájezdy za vysoké částky, zaměřuji se na jinou skupinu lidí - a boháči a megaboháči, miliardáři to nejsou. I z malých částek může narůst větší částka. Já nechci, aby mě tento projekt živil, ale chci si občas přilepšit. Takže jednorázová investice mě nezruinuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat