Přivýdělek během rakoviny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Přivýdělek během rakoviny
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s brigádu/přivýdělkem během léčby rakoviny. Je mi 23 let, jsem studentka VŠ marketingu a momentálně se léčím s rakovinou. Vzhledem k tomu, že podstupuju chemoterapii, tak není možnost dělat klasickou brigádu jako je servírka atd, skrze velké množství lidi a možnost nákazy.
Chemoterapii snáším dobře, nejsem unavená ba naopak jsem unavená z toho, že nemůžu být produktivní ![]()
Nejlepší by byl přivýdělek z domu ![]()
Máte někdo prosím nějakou zkušenost, nebo tipy? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@user15 copywriting? Nebo doučování třeba angličtiny oro děti na ZŠ nebo SŠ, pokud umíš? Jsou různé webovky, kde se můžeš zaregistrovat na doučování a dělat to online. I v průběhu prázdnin děti budou potřebovat doučování
Držím palce a přeji brzké uzdravení, drž se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suzka1 píše: Více
Právě že jsem nenašla žádné inzeráty, copywriting nebo online marketing, mi nedělají problém. S doučovaním by to asi taky šlo, mám gympl a budu končit teď na ekonomce VŠ.
Zkusím se podívat a děkuji! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@user15 pridej se i do FB tvého města a okolí a nabizej doučování. Ted se budou decka připravovat na reparaty nebo se budou během prázdnin potřebovat doucit, řekla bych, že je vhodný cas a on-line by hodně dětí a i jejích rodicu uvitala. Na ten copywriting by to chtělo asi vice zkušeností čisté na remote.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit