Přivýdělek během rakoviny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
25.6.25 00:11

Přivýdělek během rakoviny

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s brigádu/přivýdělkem během léčby rakoviny. Je mi 23 let, jsem studentka VŠ marketingu a momentálně se léčím s rakovinou. Vzhledem k tomu, že podstupuju chemoterapii, tak není možnost dělat klasickou brigádu jako je servírka atd, skrze velké množství lidi a možnost nákazy.
Chemoterapii snáším dobře, nejsem unavená ba naopak jsem unavená z toho, že nemůžu být produktivní :)
Nejlepší by byl přivýdělek z domu :)
Máte někdo prosím nějakou zkušenost, nebo tipy? Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3694
25.6.25 07:01

@user15 copywriting? Nebo doučování třeba angličtiny oro děti na ZŠ nebo SŠ, pokud umíš? Jsou různé webovky, kde se můžeš zaregistrovat na doučování a dělat to online. I v průběhu prázdnin děti budou potřebovat doučování ;) Držím palce a přeji brzké uzdravení, drž se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24613
25.6.25 07:26

Tak záleží, co umíš. Hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.6.25 09:09
@suzka1 píše: Více

Právě že jsem nenašla žádné inzeráty, copywriting nebo online marketing, mi nedělají problém. S doučovaním by to asi taky šlo, mám gympl a budu končit teď na ekonomce VŠ.
Zkusím se podívat a děkuji! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
25.6.25 11:34

@user15 pridej se i do FB tvého města a okolí a nabizej doučování. Ted se budou decka připravovat na reparaty nebo se budou během prázdnin potřebovat doucit, řekla bych, že je vhodný cas a on-line by hodně dětí a i jejích rodicu uvitala. Na ten copywriting by to chtělo asi vice zkušeností čisté na remote.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat