Přivýdělek Chat- z-domu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přivýdělek Chat- z-domu
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s tímto přivýdělkem? A museli jste k tomu mít živnosťák?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@sexinstruktorka píše:
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s tímto přivýdělkem? A museli jste k tomu mít živnosťák?
No nepotřebuješ hlavně spodní prádlo
musíš mít hromadu hraček a být odhodlána dělat pro někoho nechutné věci. Ty jsou dobře ceněné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, už to dělám od zacatku mesice a je to v pohode, nemusis mít zivnost, jen bys mela priznavat v danovem priznani prijmy, ktere se ti ale nebudou zdanovat, to bys musela vydelavat jako bohatyr. Kdyby s chtelapomoct, dej vedet. vsechno ti reknu, neni to slozite a daji se tam vydelat par kacek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacka874 píše:
Ahoj, už to dělám od zacatku mesice a je to v pohode, nemusis mít zivnost, jen bys mela priznavat v danovem priznani prijmy, ktere se ti ale nebudou zdanovat, to bys musela vydelavat jako bohatyr. Kdyby s chtelapomoct, dej vedet. vsechno ti reknu, neni to slozite a daji se tam vydelat par kacek
Tak to povídáš ptákoviny. Pokud z nějaké činnosti máš pravidelný příjem, každý měsíc, jsi povinna se registrovat na živnostenském úřadu a platit soc a zdrav. Navíc již platí zákon EU vztathující se na všechny evropské země DAC7, kdy digitální platformy jsou povinny nahlašovat výdělky těch, které u nich pracují. první hlášení za rok 23 se podávalo do konce ledna 2024.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacka874 Ahoj, smím také poprosit o více info k Chat z domu? Včera jsem na tuto možnost přivýdělku narazila a tak zjišťuju pro a proti
Veronika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj chci se zeptat, registrovala jsem se na chat z domu a nejde mi načíst chat, zkoušela jsem i jiné prohlížeče atd podle rad a stejně mi to nejde. Máte s tím také někdo zkušenost?
Psala jsem teda i na podporu, ale stále čekám. Ja jen zda nevíte někdo co s tím 😁 ☺️ děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit