Rodičák na 4 roky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
V kvetnu ti mozna konci rodicovsky prispevek, rodicovska dovolena ti skoncila v den 3. narozenin ditete. Jak to mas v praci vyreseno ted?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat. V květnu mě končí rodičák, který mám na 4 roky, v práci mám smlouvu na dobu neurčitou, ale už se tam vrátit nechci, ale potřebovala bych být ještě přes prázdniny doma a nastoupit v září do jiné práce. Kdyz mě v květnu skončí rodičák v pondělí, mohu v úterý druhý den do práce donést neschopenku?
Dej výpověď a nepodvadej s neschopenkou. Jako přes léto chceš mít max 6 hodin vycházky?
Nahlas se na pojišťovnu jako osoba pečující o dítě do 7 let
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat. V květnu mě končí rodičák, který mám na 4 roky, v práci mám smlouvu na dobu neurčitou, ale už se tam vrátit nechci, ale potřebovala bych být ještě přes prázdniny doma a nastoupit v září do jiné práce. Kdyz mě v květnu skončí rodičák v pondělí, mohu v úterý druhý den do práce donést neschopenku?
A ty dopředu víš, že budeš tak nemocná, že nebudeš moci 2 měsíce pracovat?
dej včas výpověď a nahlaš se na pracák
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V práci mě dali papír, kde je psané žádost o poskytnutí neplaceného volná v naváznosti na skončení rodičovské dovolené a to do toho datumu kdy mě končí.. omlouvám se, ale moc tomu nerozumím jak to chodí
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
V práci mě dali papír, kde je psané žádost o poskytnutí neplaceného volná v naváznosti na skončení rodičovské dovolené a to do toho datumu kdy mě končí.. omlouvám se, ale moc tomu nerozumím jak to chodí
tak jsi na neplacenem volnu. Muzes pozadat o jeho prodlouzeni. Po ukonceni NV muzes mit narok na pracovni neschopnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 píše:
A ty dopředu víš, že budeš tak nemocná, že nebudeš moci 2 měsíce pracovat?dej včas výpověď a nahlaš se na pracák
no jasně, že to ví dopředu
má dobrý plán, jak to obech.cat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
no jasně, že to ví dopředumá dobrý plán, jak to obech.cat
Nás je ![]()
- Citovat
- Upravit
@stinga píše:Nás je
no jasně, že to ví dopředumá dobrý plán, jak to obech.cat
@matkabagristy píše:
tak jsi na neplacenem volnu. Muzes pozadat o jeho prodlouzeni. Po ukonceni NV muzes mit narok na pracovni neschopnost.
Děkuji Vám moc ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mě by zajímalo jak víš, že budeš v květnu nemocná. @Aduš8 oni ji však na UP klidně pozenou do práce, když bude uchazeč o zaměstnání a to se evidentně paní přes prázdniny nechce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gumidci píše:
Mě by zajímalo jak víš, že budeš v květnu nemocná. @Aduš8 oni ji však na UP klidně pozenou do práce, když bude uchazeč o zaměstnání a to se evidentně paní přes prázdniny nechce
Tak rychle to nejde. Většinou daj zadanku až třeba za měsíc. Tak obejde maxdvet tři místa, řekne že tam nastoupit nechce a oni ji daj razítko, že ji nevzali.
- Citovat
- Upravit
@Gumidci píše:
Tady nejde o to, že se mě přes léto nechce do práce, vy očividně víte důvod, že..proč potřebuju zůstat doma ![]()
- Citovat
- Upravit
@Andromeda81 píše:
Tak rychle to nejde. Většinou daj zadanku až třeba za měsíc. Tak obejde maxdvet tři místa, řekne že tam nastoupit nechce a oni ji daj razítko, že ji nevzali.
Brát ohled nebudou na to, že práci budu mít až od září?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Brát ohled nebudou na to, že práci budu mít až od září?
ja sla na pracak s pracovni smlouvou s nastupem nasledujici mesic. Nechali me byt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Z čeho se bude počítat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit