Rodičák na 4 roky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.1.23 13:59

Rodičak na 4 roky

Dobrý den, chci se zeptat. V květnu mě končí rodičák, který mám na 4 roky, v práci mám smlouvu na dobu neurčitou, ale už se tam vrátit nechci, ale potřebovala bych být ještě přes prázdniny doma a nastoupit v září do jiné práce. Kdyz mě v květnu skončí rodičák v pondělí, mohu v úterý druhý den do práce donést neschopenku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66800
28.1.23 14:01

V kvetnu ti mozna konci rodicovsky prispevek, rodicovska dovolena ti skoncila v den 3. narozenin ditete. Jak to mas v praci vyreseno ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35593
28.1.23 14:01
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat. V květnu mě končí rodičák, který mám na 4 roky, v práci mám smlouvu na dobu neurčitou, ale už se tam vrátit nechci, ale potřebovala bych být ještě přes prázdniny doma a nastoupit v září do jiné práce. Kdyz mě v květnu skončí rodičák v pondělí, mohu v úterý druhý den do práce donést neschopenku?

Dej výpověď a nepodvadej s neschopenkou. Jako přes léto chceš mít max 6 hodin vycházky?
Nahlas se na pojišťovnu jako osoba pečující o dítě do 7 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
28.1.23 14:09
@Anonymní píše:

A ty dopředu víš, že budeš tak nemocná, že nebudeš moci 2 měsíce pracovat? :zed: dej včas výpověď a nahlaš se na pracák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.23 14:13

V práci mě dali papír, kde je psané žádost o poskytnutí neplaceného volná v naváznosti na skončení rodičovské dovolené a to do toho datumu kdy mě končí.. omlouvám se, ale moc tomu nerozumím jak to chodí

• Citovat
  • Upravit
66800
28.1.23 14:22
@Anonymní píše:
V práci mě dali papír, kde je psané žádost o poskytnutí neplaceného volná v naváznosti na skončení rodičovské dovolené a to do toho datumu kdy mě končí.. omlouvám se, ale moc tomu nerozumím jak to chodí

tak jsi na neplacenem volnu. Muzes pozadat o jeho prodlouzeni. Po ukonceni NV muzes mit narok na pracovni neschopnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76234
28.1.23 14:22
@Aduš8 píše:
A ty dopředu víš, že budeš tak nemocná, že nebudeš moci 2 měsíce pracovat? :zed: dej včas výpověď a nahlaš se na pracák

no jasně, že to ví dopředu ;) má dobrý plán, jak to obech.cat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.23 14:31
@stinga píše:
no jasně, že to ví dopředu ;) má dobrý plán, jak to obech.cat :nevim:

Nás je :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.23 14:32
@stinga píše:
no jasně, že to ví dopředu ;) má dobrý plán, jak to obech.cat :nevim:
Nás je :)
@matkabagristy píše:
tak jsi na neplacenem volnu. Muzes pozadat o jeho prodlouzeni. Po ukonceni NV muzes mit narok na pracovni neschopnost.

Děkuji Vám moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5418
28.1.23 14:35
@Anonymní píše:

Mě by zajímalo jak víš, že budeš v květnu nemocná. @Aduš8 oni ji však na UP klidně pozenou do práce, když bude uchazeč o zaměstnání a to se evidentně paní přes prázdniny nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andromeda81
28.1.23 14:42
@Gumidci píše:
Mě by zajímalo jak víš, že budeš v květnu nemocná. @Aduš8 oni ji však na UP klidně pozenou do práce, když bude uchazeč o zaměstnání a to se evidentně paní přes prázdniny nechce

Tak rychle to nejde. Většinou daj zadanku až třeba za měsíc. Tak obejde maxdvet tři místa, řekne že tam nastoupit nechce a oni ji daj razítko, že ji nevzali.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.23 14:44
@Gumidci píše:
Mě by zajímalo jak víš, že budeš v květnu nemocná. @Aduš8 oni ji však na UP klidně pozenou do práce, když bude uchazeč o zaměstnání a to se evidentně paní přes prázdniny nechce

Tady nejde o to, že se mě přes léto nechce do práce, vy očividně víte důvod, že..proč potřebuju zůstat doma :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.23 14:45
@Andromeda81 píše:
Tak rychle to nejde. Většinou daj zadanku až třeba za měsíc. Tak obejde maxdvet tři místa, řekne že tam nastoupit nechce a oni ji daj razítko, že ji nevzali.

Brát ohled nebudou na to, že práci budu mít až od září?

• Citovat
  • Upravit
66800
28.1.23 14:50
@Anonymní píše:
Brát ohled nebudou na to, že práci budu mít až od září?

ja sla na pracak s pracovni smlouvou s nastupem nasledujici mesic. Nechali me byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
28.1.23 14:52
@matkabagristy píše:

Z čeho se bude počítat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat