Přivýdělek k rodičáku 2012
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přivýdělek k rodičáku 2012
Ahoj maminky ![]()
Chtěla bych se zeptat. Marně hledám nějakou brigádku k rodičáku, ten samozřejmě nepokryje ani nájem a s malou jsem sama. Zatím nám finančně hodně pomáhá moje maminka, ale jistě chápete, že chci mít své peníze. Prohledávám net už pár dnů, ale jediné co jsem našla je podvodné plnění obálek a podobné věci. Nevíte tedy o nějaké práci, která se dá skloubit s půl ročním prckem?
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky jsem toho prohledala spousty a spousty a myslim, ze snad nic neexistuje. jedine, z ceho je obcas nejaka koruna, to je tns aisa, nebo nejaky klikacky - kde odkliknes precteni mailu a pak se pricita treba po padesatniku. muzu poslat dva odkazy, a le necekej od toho tisice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@trdlisek píše:
Taky jsem toho prohledala spousty a spousty a myslim, ze snad nic neexistuje. jedine, z ceho je obcas nejaka koruna, to je tns aisa, nebo nejaky klikacky - kde odkliknes precteni mailu a pak se pricita treba po padesatniku. muzu poslat dva odkazy, a le necekej od toho tisice
To mám aktivované, ale jde to opravdu velmi pomalu, tak je to jako kdybych nic nedělala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit