Určení hrubé mzdy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No, ono je to vlastně z principu blbost, protože buď má určenou hodinovou mzdu a pak nebude mít každý měsíc stejnou hrubou mzdu nebo prostě určíte a dáte do smlouvy mzdu měsíční a pak ji má bez ohledu na to kolik pracovních dní vyjde na daný měsíc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
No, ono je to vlastně z principu blbost, protože buď má určenou hodinovou mzdu a pak nebude mít každý měsíc stejnou hrubou mzdu nebo prostě určíte a dáte do smlouvy mzdu měsíční a pak ji má bez ohledu na to kolik pracovních dní vyjde na daný měsíc…
přesně tak počítá se to na hodiny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Třeba v naší firmě já jako účetní mám měsíční hrubou mzdu a montér/technik má hodinovou mzdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blanka S píše:
Třeba v naší firmě já jako účetní mám měsíční hrubou mzdu a montér/technik má hodinovou mzdu.
Jojo, souhlas, takže v tom případě se to pak násobí počtem odpracovaných hodin, akorát tedy nevím, jak se u hodinové mzdy pracuje se svátky
já mzdovka nejsem, jen trochu orientující se laik.
Ještě si tak dokážu představit, jak je to s nemocenskou a dovolenou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Jojo, souhlas, takže v tom případě se to pak násobí počtem odpracovaných hodin, akorát tedy nevím, jak se u hodinové mzdy pracuje se svátkyjá mzdovka nejsem, jen trochu orientující se laik.
Ještě si tak dokážu představit, jak je to s nemocenskou a dovolenou…
to se spočítá normální průmněr jako u měsíční mzdy, je to stejné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla bych trochu netradiční dotaz.
pokud jistému zaměstnanci přijde na účet 13800,– čistého. a v daném měsíci byl nemocný 8 pracovních dnů. dá se odvodit výše měsíční hrubé mzdy?
děkuji
prosím ponechat anonym
- Citovat
- Upravit
@chipsa píše:
A z toho jsi byla tři dny na neschopence zadarmo?
jj, nejde teda o me, ale ano, 2 dny neplacené
- Citovat
- Upravit
No já bych si vypočetla 16000 hrubého : 4. To jsou 4 týdny. A z jednoho týdne -60%.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Nedá, protože netušíme co za slevy uplatňuje
slevu na dvě deti, jinak nic
- Citovat
- Upravit
Ahoj jak určit hrubou mzdu u paní, která k nám k 1.8.2012 nastoupila na poloviční úvazek 4 hodiny denně x 5 dnů v týdnu (120 Kč/ hod). Já bych korunami násobila počet hodin za den a výsledek bych násobila 21 dny. Je to tak správně, tohle jsme se na školení neučili, s naší paní účetní mám sraz jen jednou týdně a ted je na dovče tak se nemám koho zeptat. díky moc