Prosím poraďte - konec MD a práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
3.8.12 10:20
Pokud je plat uvedený ve smlouvě, tak nárok nemá. Pokud v platovém výměru, tak teoreticky ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
3.8.12 12:16
Nicméně, ti případně může dat výpověď pro nadbytečnost a to místo zrušit, takze je otázka co je pro tebe výhodnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, prosím moc o radu, nevím vůbec naco mám nárok a na co ne a jsem už v koncích.....Byla jsem 3 roky na MD, předtím jsem pracovala na jisté pozici u mého zaměstnavatele s nějakým platem. Problém je v tom, že když jsem se chtěla vrátit po MD, můj zaměstnavatel mi sdělil že moje místo bylo zrušeno (není pravda, vykonává ho holka co šla po mě jako za mě) a pokud chci že mohu jít na jiné místo s tím samým platem. Já souhlasila, pod touto podmínkou. Žádnou smlouvu nic jsem nepodepisovala, ve stávající mám stanoven pořád stejný plat i pozici. Problém je v tom, že po měsíci mé práce na té jiné pozici mi zaměstnavatel sdělil že mi musí snížit plat jelikož ostatní na té samé pozici mají plat nižší než jsem měla já před nástupem na MD. Má nato nárok mi dávat jiné peníze než mám ve smlouvě a snížit mi plat po návratu z mé MD? Prosím moc o rady, děkuji