Proplacení dovolené na mateřské

611
2.8.12 13:22

proplacení dovolené na mateřské

Ahoj holky, prosím o radu, ted jsem zjistila, že mi zaměstnavatel musí ještě proplatit celou dovolenou za tento rok, když jsem na mateřské, rodila jsme tento rok v únoru, a prý mám nárok na celou další dovolenou, aby mi proplatili, nevíte o tom něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
2.8.12 13:28

Cerpa se to, kdyz nastupujes na rodicak, zazadas v praci a prvnim dnem rodicaku zacinas cerpat radnou dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
2.8.12 13:29

Jo je to tak. Mě to proplatili, když jsem přecházela z mateřský na rodičák. Skoč si za účetní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
2.8.12 13:31

Jéé, holky moc díky, a za učetní skočit nemůžu, tu ani neznám, ta ve firmě nesídlí, nevíte prosím aspon jak to napsat, že bych to tam zaslala? prosím prosím

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
2.8.12 13:31

Jo a musis zazadat pisemne a napis, ze je to cerpani radne dovolene, ne proplaceni (to ti neproplati, musis na tu dovolenou nastoupit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
2.8.12 13:32

Je to tak, ale tuším, že musíš mít tento rok odpracovaný určitý počet dní… myslím že 60, ale nejsem si jistá. pak máš nárok na čerpání a proplacení dovolené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
2.8.12 13:33

Mně právě skončila mateřská už 5.7 tohoto roku a ted jsem nastoupiula už na rodičák, a co ted tedy? nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
2.8.12 13:34

Jen malý dotaz - když na mateřskou nastupuji letos v září a trvá do př. roku, mám za př. rok nárok na celou dovolenou a nebo na část? Já myslím, že jen na poměrnou část… Neřešila jste některá podobnou situaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
2.8.12 13:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
2.8.12 13:38
@esmeralda44 píše:
Mně právě skončila mateřská už 5.7 tohoto roku a ted jsem nastoupiula už na rodičák, a co ted tedy? nevíte?

Musíš požádat zaměstnavatele o přerušení rodičovské dovolené a požádat o čerpání dovolené na zotavenou. ale nemusí na to přistoupit. pak máš nárok jí čerpat po RD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
2.8.12 13:40

Díky moc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
2.8.12 13:40
@esmeralda44 píše:

Tak to už máš smůlu, teď si můžeš vybrat už jen poměrnou část za tento rok. Kdyby sis zažádala o dovolenou před nástupem na RD (řádnou dovolenou bys musela nastoupit v ten samý den, kdy ti začne RD), pak bys měla nárok na dovolenou za celý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
2.8.12 13:41

A nemáte někdo nějaký vzor jak se to má sepsaT? moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
2.8.12 13:42

Jak sis v práci žádala o dovolenou? My jsme si vypisovali předtištěné dovolenky. To samé jsem udělala i teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
2.8.12 13:58

Ahoj, mne poslala personalistka toto, nemame zadne predtistene dokumenty. Pocet dnu jsem věděla, to jsem tam vubec neuvadela.

Zadost: Zadost o čerpání radne dovolené

Žádám o poskytnutí radne dovolené ode dne dd.mm.rrrr, tj. bezprostředně po skonceni me mateřské dovolené. Řádnou dovolenou chci čerpat v celku, dle mnozstvi dnů, ktere mi náleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat