Proplacení dovolené na mateřské
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
proplacení dovolené na mateřské
Ahoj holky, prosím o radu, ted jsem zjistila, že mi zaměstnavatel musí ještě proplatit celou dovolenou za tento rok, když jsem na mateřské, rodila jsme tento rok v únoru, a prý mám nárok na celou další dovolenou, aby mi proplatili, nevíte o tom něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Cerpa se to, kdyz nastupujes na rodicak, zazadas v praci a prvnim dnem rodicaku zacinas cerpat radnou dovolenou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo je to tak. Mě to proplatili, když jsem přecházela z mateřský na rodičák. Skoč si za účetní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéé, holky moc díky, a za učetní skočit nemůžu, tu ani neznám, ta ve firmě nesídlí, nevíte prosím aspon jak to napsat, že bych to tam zaslala? prosím prosím
děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a musis zazadat pisemne a napis, ze je to cerpani radne dovolene, ne proplaceni (to ti neproplati, musis na tu dovolenou nastoupit)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to tak, ale tuším, že musíš mít tento rok odpracovaný určitý počet dní… myslím že 60, ale nejsem si jistá. pak máš nárok na čerpání a proplacení dovolené…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně právě skončila mateřská už 5.7 tohoto roku a ted jsem nastoupiula už na rodičák, a co ted tedy? nevíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen malý dotaz - když na mateřskou nastupuji letos v září a trvá do př. roku, mám za př. rok nárok na celou dovolenou a nebo na část? Já myslím, že jen na poměrnou část… Neřešila jste některá podobnou situaci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@esmeralda44 píše:
Mně právě skončila mateřská už 5.7 tohoto roku a ted jsem nastoupiula už na rodičák, a co ted tedy? nevíte?
Musíš požádat zaměstnavatele o přerušení rodičovské dovolené a požádat o čerpání dovolené na zotavenou. ale nemusí na to přistoupit. pak máš nárok jí čerpat po RD.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@esmeralda44 píše:
Tak to už máš smůlu, teď si můžeš vybrat už jen poměrnou část za tento rok. Kdyby sis zažádala o dovolenou před nástupem na RD (řádnou dovolenou bys musela nastoupit v ten samý den, kdy ti začne RD), pak bys měla nárok na dovolenou za celý rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak sis v práci žádala o dovolenou? My jsme si vypisovali předtištěné dovolenky. To samé jsem udělala i teď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mne poslala personalistka toto, nemame zadne predtistene dokumenty. Pocet dnu jsem věděla, to jsem tam vubec neuvadela.
Zadost: Zadost o čerpání radne dovolené
Žádám o poskytnutí radne dovolené ode dne dd.mm.rrrr, tj. bezprostředně po skonceni me mateřské dovolené. Řádnou dovolenou chci čerpat v celku, dle mnozstvi dnů, ktere mi náleží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit