Přivýdělek - manuální práce

R21
31.1.13 12:35

Přívýdělek manuální práce

Omlouvám se za opakující téma, ale v žádném z nich jsem nenašla odpověď. Jsem maminka na mateřské, samoživitelka. Hledám nějaký přívýdělek na doma, ale všechno jsou to jen podvodné firmy…nevíte něko prosím o něčem? Jsem na vesnici takže možností taky není moc..Budu vděčná za každý typ…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
31.1.13 12:39

Ne, nic není, proto se témata pořád opakujou, odpověď jsi určitě našla ve všech a to že prostě nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.13 12:43

Omlouvám se za anonym, ale chci se vyhnout napadání od některých diskutérů a taky sem chodí známé, tak nemusí všechno vědět.

Nemáš v okolí nějakého staršího človíčka, který by uvítal pomoc s nákupem, úklidem a podobně.
Já to tak udělala, nabídla jsem se sousedům a chodím jim jednou týdně uklízet, nosím velké týdenní nákupy, peru, žehlím a oni mi za to dají penízky.
Spokojeni jsme všichni a mne to neobtěžuje.

• Citovat
  • Upravit
46669
31.1.13 12:49

Moje kamarádka kdysi pro jednu tiskárnu kompletovala letáky. Zkus se někde poptat. Byla to ale šichta jako prase. Dotáhla domů třeba tři tisíce letáků, k tomu nějaký náležitosti a do dvou dnů to musela odevzdat zkompletované. Třeba tam něco lepila nebo skládala. Za ty tři tisíce letáků dostala třeba 500,–. Dělala to v noci, když dala spát děti. Nevím, jestli to za to stálo. Jednou jsem u ní spala, když si to zrovna přinesla (přivezla na káře), tak jsem lepila s ní. Bylo to náročný, pořád ten samý pohyb a muselo se kmitat, aby se vše stihlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.13 13:17

Možnosti jsou, jen člověk musí být trochu schopný si nějaký přivýdělek obstarat… Já dělám překlady, za 3h si vydělám cca 500 kč, je možné dělat doučování, prodávat po internetu, nebo někomu uklízet, žehlit…toho je

• Citovat
  • Upravit
6747
31.1.13 13:59

Ahoj, když byl malé rok, tak jsme zůstali sami. chtěla jsem si přilepšit tak jsem chodila do jedné firmy uklízet. Byl to celkem chvílema i humus páč to byla firma co se starala o bezdomovce, ale uklízeli se tam i kancly tak jsem malou bralana kočárku sebou a vydělala jsem si 4 tisíce měsíčně. Myslím že ty úklidy jsou takové nejpřijatelnější nebo jak tu holky píšou práce v domácnosti, žehlení, úklidy, nákupy - prachatý paničky si to rády zaplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.16 14:20

Manuální práce na doma

Tak si tady čtu různé rady co se týče domácí práce a mám nápad pro maminky co umí šít. Co takhle drobné opravy oděvů a rovné šití :think: Kdo si nechal třeba vyměnit zip (kalhoty, sukně, bundy, záclony atd), hodně se to nabízí při obchodech s galanterií, tak nejspíš protočil oči nad cenou. Nebo zkrácení kalhot, známá nechala zkrátit dětské kalhoty, cena 80,–kč,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
24.11.16 14:59
@Pomůže IV píše:
Tak si tady čtu různé rady co se týče domácí práce a mám nápad pro maminky co umí šít. Co takhle drobné opravy oděvů a rovné šití :think: Kdo si nechal třeba vyměnit zip (kalhoty, sukně, bundy, záclony atd), hodně se to nabízí při obchodech s galanterií, tak nejspíš protočil oči nad cenou. Nebo zkrácení kalhot, známá nechala zkrátit dětské kalhoty, cena 80,–kč,

Pokud je tu někdo takový z okolí Přerova tak já mám práce pro šikovnou šičku tak za 25 000kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.16 15:12

@jakanas :popravdě já být z okolí tak už klepu na dveře :potlesk: taková příležitost se nepřihlíží. Přeji na obě strany spokojenost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.16 15:20
@jakanas píše:
Pokud je tu někdo takový z okolí Přerova tak já mám práce pro šikovnou šičku tak za 25 000kč

Jsem z Přerova, ale neumím šít. Teda je fakt, že letos jsem poprvé v životě obšívala kalhoty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
24.11.16 15:40
@Pomůže IV píše:
@jakanas :popravdě já být z okolí tak už klepu na dveře :potlesk: taková příležitost se nepřihlíží. Přeji na obě strany spokojenost :mavam:

no moc to bohužel nefunguje, ženské co pro nás šijí z domu mají velmi špatnou pracovní morálku a tak jim to většinou trvá hrozně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
24.11.16 15:45
@hudečice píše:
Jsem z Přerova, ale neumím šít. Teda je fakt, že letos jsem poprvé v životě obšívala kalhoty :mrgreen:

jojo já vím už jsme se o tom kdysi bavili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.16 16:49
@jakanas píše:
jojo já vím už jsme se o tom kdysi bavili.

Hele, napadlo mě, potřebuješ pro to své šitíčko udělat SEO, podpořit prodej, výrobu, udělat a nacenit objednávky atd?
V tomto praxi mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
24.11.16 18:10

@hudečice ne dik to zvládnu sám a co nezvládnu tak mi zaskakuje švagrová. V podstatě prodáváme víc než stíháme vyrábět :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.16 19:33
@jakanas píše:
@hudečice ne dik to zvládnu sám a co nezvládnu tak mi zaskakuje švagrová. V podstatě prodáváme víc než stíháme vyrábět :-(

Tím přeci líp. Tak proč ten smutný smajlík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat