Přivýdělek na MD 2013

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
51
3.5.13 21:40

Přivydelek na MD 2013

Ahoj mohol by my niekto poradit ako si privyrobit na materskej dovolenke??? Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6391
3.5.13 21:43

Myslim ze nic neni, takovych temat zde je hoooodne..Vse jsou podvody,..
Leda kdyby jsi sla zpet do sve prace na nekolik hodin..Jinak nic neni, a je to skoda, taky bych neco brala, na doma!! 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
3.5.13 21:47

Měsíc před porodem jsme šli na večeři a když měla servírka chvilku času, přitočila se ke mně a ptala se, kdy mám termín a zda to bude kluk nebo holka. Pak mi prozradila, že má doma pětiměsíční holčičku. Tak třeba za barem se dá přivydělat :-)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
3.5.13 21:48

A když jsem byla jednou na pohovoru, říkali mi, že práce je to pro každého, že tam mají třeba holku, co nastoupila, když měla půlročního syna.

• Citovat
  • Upravit
10709
3.5.13 22:11

Nj, to je ale třeba mít hlídání :nevim:
Jinak co se dá dělat doma, ve volných chvílích s dětmi, na to člověk asi vážně nenarazí, leda podvod :evil:

Anebo známá má eshop-dětský sekáček s oblečky z Anglie, nebo něco na ten způsob :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
3.5.13 22:31

@bořková
Hlídání potřebuje… ale co chtějí dělat doma? Montování propisek nebo lepení obálek, to je už z logiky věci o ničem. Z domova se dá dělat spousta práce. Třeba jako pojišťovák.

• Citovat
  • Upravit
5532
3.5.13 22:36

Já dělám OKG, ale je to multilevel a spousta lidí to i v dnešní době odsuzuje, ač není důvod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
3.5.13 22:37

@ncc1701 no, tak pojišťovák je další lukrativitka :mrgreen:

z domova se dají dělat i serióznější věci, ovšem dost specifické jako překlady do cizích jazyků, účetnictví apod. Známá zubní laborantka má doma snad i svojí malou laboratoř :), ale neviděla jsem ji, jen vím z doslechu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
3.5.13 22:59

Pokud je hlídání, bylo by ok callcentrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
3.5.13 23:14

No je to o znamosti..mamka moji kamosky musela ze zdravotnich duvodu prestat chodit do prace tak ji jeji manzel sehnal praci na doma-sklada krabicky a ma za to vic penez nez v predchozi praci..ale dali ji to jen proto, ze jeji manzel v te firme pracuje..jinak treba zumail, clixboom apod., ale to je nic moc vydelek :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
3.5.13 23:34

@bořková
Kámoška dělala při škole OVB a už u toho zůstala. Pracuje jeden den v týdnu a stačí jí to. Po roce a půl si vybudovala silnou klientelu a ty jí nové zákazníky vodí sami. Takže nemusí nikam volat a doprošovat se, aby si jí někdo všiml.

• Citovat
  • Upravit
Wiana
5.5.13 16:20

Ahoj, chce to projíždět každý den inzeráty na brigády na netu…tu a tam se něco najde…

• Citovat
  • Upravit
8.7.13 16:21
@Wiana píše:
Ahoj, chce to projíždět každý den inzeráty na brigády na netu…tu a tam se něco najde…

Ahoj, to je pravda, já jsem taky dlouho brouzdala, ale našla jsem a jsem spokojená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat