Obchod Diesel a Replay - zaměstnání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
obchod diesel a replay...
Dobry den. mam takovy dotaz chtely by sme si otevrit obchod s oblecenim znacek diesel a replay. U nas ve meste se bude otvirat velky obchodni centrum a uvazujeme o tom. Je to v Decine a zjistily sme ze jediny obchod je snad jen v Praze. Jrn by me zajimalo jestli je to dobry napad nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V Decine? No tak to hodne stesti. A treba Replay je v Teplicich… uprimne bych tomhle regionu do takhle drahych znacek nesla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si myslím, že nebudete mít zákazníky… Jsou to drahé značky a nemyslím si, že zrovna v Děčíně by se vám dařilo…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Diesel má moje sousedka v Kyjově a divím se, že ještě funguje-jako rifle za čtyři tácy, žabky za 1500,–… kdykoli jdu kolem, je tam prázdno. Měla ho i ve Zlíně, ale nejsem si jistá, jestli tma ještě je…ona má i nějaké zdravotní problémy…asi bych neměla v dnešní době odvahu jít do tak drahých značek, já osobně na to teda nemám a i kdybych měla-připadá mi to prostě nehoráznost za oblečení dát tolik peněz jen proto, že je to značka, tohle už jsou fakt děsné sumy. Nevím teda, jaké ceny byste měli vy, určitě se to odvíjí od určitých zákonistostí, od cen dodavatelů, výše nájmu za obchod apod…ale všeobecně jsou to drahé věci a nevím, jak dalece by to obstálo, já v mém okolí nemám nikoho, kdo by si tak drahé oblečení kupoval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
tak co vím tak je i obchod v Liberci a tam bývá plno ( ale je malinkatý). V Děčíně bych se asi trošku bála, ale zase když uděláte dobrou propagaci, tak by to nemuselo být špatné, protože někdo z okolí nepojede přeci do Prahy nebo Liberce když to bude mít blíž. Osobně mám tyto značky moc ráda, a kdybych věděla o obchodu co je poblíž, tak bych tam nakupovat chodila ráda
Mě nedělá problíém si za značku připlatit, mám vyzkoušeno že mě vždy všechno padne a to je pro mě nejdůležitější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit