Přivýdělek na MD/RD

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
1.4.22 12:51

Přivýdělek na MD/RD

Ahoj holky, jsem nešťastná z toho, kolik mám rodičák…
Hrozně ráda bych si nějak přivydělala, mám dvě malé děti, nechodí ještě ani do školky..
To víte, ráda bych si vydělala nějaké peníze. Jde o to, že jsem našla spousty a spousty inzerátů/stránek a nabídek o kompletaci propisek, hraček, krabiček… o plnění obálek, ale vše jsou to podvody, dá se to teď skvěle ověřit. Kdysi jsem i vyplňovala dotazníky, ale peníze? Téměř žádné.. :(

Tak si jdu k vám pro radu…
Pracuje nějaká maminka na počítači třeba na úpravách webů? Něco třeba s fakturami či účetnictvím? Umím ve Wordu, Exelu, Powerpointu… počítač mám k dispozici.. Ráda bych našla vážně něco, co by mi nějaké peníze hodilo.

Budu moc ráda za tipy a rady, děkuji Simča. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3690
1.4.22 12:53

@Simmyna a ve stavajicim zamestnani neni nejaka takova to prilezitost? Jinak me jeste napada, pokud mas hlidani deti aspon na par hodin, tak bud castecny uvazek v ruznych supermarketech, nebo ted se budou hledat ruzne na prodej zmrzlin apod. Aspon pres leto by to nejakou tu kacku prineslo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3690
1.4.22 12:55

@Simmyna Jeste me napada, pridej se na FB na ruzne stranky, kde se hledaji prace ve tvem okoli. Nepises, odkud jsi. Ja delam v HR, jsem na FB ve skupine „Hrdinky“ a treba obcas tam pisou holky, ze hledaji praci na castecny uvazek, ze by pomohly treba s administrativou apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35528
1.4.22 12:58

Tak teď sem dělala pár lidem přiznání. Když bych chtela tak mám přes bývalou sefovou práci v účetnictvi hned.
Práce z domu je, ale to co jsi popsala musíš taky umět. Umíš programovat, rozumíš fakturam a účetnictví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
1.4.22 13:34

Taky jsem si chtela najit, ale dospela jsem k tomu, ze kdyz neumim ucetnictvi, programovani a podobne obory, ktere se delaji i bezne na PC, mam smulu :nevim: Myslim, ze nejsnazsi je najit nejaky uklid. Ja nakonec chodim uz 6. sezonu na zmrzlinovy stanek, kam jsem chodila uz behem VS :D Neni to velkej vydelek, ale me to moc bavi, kontakt s lidmi, za ty leta uz tam jsem jako doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
1.4.22 13:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
1.4.22 15:43

A ve tvé současné práci by ti nenabídli něco, co bys třeba mohla dělat z domova nebo třeba jednou za čas dojít do kanceláře? Já tedy zatím nejsem na mateřské, pouze těhotná, ale jsem v práci domluvená, že jednou týdně budu dělat z domu takovou tu nudnou administrativu, kterou nikdo dělat nechce - formuláře, tabulky, editace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
1.4.22 15:50

@Simmyna ale to ze mas opravdu nestaci na to aby si dělala účetnictví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
1.4.22 15:52

@Pruhovaný_mýval u nas v práci HO nebo i blbá DPP či DPČ taky nejde a fakt mě to štve. Ne všude to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
1.4.22 16:01
@lachtanice86 píše:
@Pruhovaný_mýval u nas v práci HO nebo i blbá DPP či DPČ taky nejde a fakt mě to štve. Ne všude to jde

Jé, to já jsem vůbec nechtěla říct, že to jde všude jenom proto, že u nás zrovna jo. Spíš jsem myslela, že kdyby se zeptala, tak by se třeba něco našlo, a ještě by ocenili iniciativu (a nebo nenašlo). Ale je škoda, že to valná většina zaměstnavatelů nenabízí, neutíkaly by jim zaškolené zaměstnankyně, nevyšly by ze cviku a návrat po rodičáku by byl snadnější. No nenaděláme nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8501
1.4.22 17:00

Že každý kdo shání přivýdělek hned operuje s účetnictvím. Kdo ho umí, ten se neptá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
1.4.22 20:41

@Hanula1212 přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
1.4.22 21:38
@Simmyna píše:
Ahoj holky, jsem nešťastná z toho, kolik mám rodičák…
Hrozně ráda bych si nějak přivydělala, mám dvě malé děti, nechodí ještě ani do školky..
To víte, ráda bych si vydělala nějaké peníze. Jde o to, že jsem našla spousty a spousty inzerátů/stránek a nabídek o kompletaci propisek, hraček, krabiček… o plnění obálek, ale vše jsou to podvody, dá se to teď skvěle ověřit. Kdysi jsem i vyplňovala dotazníky, ale peníze? Téměř žádné.. :(

Tak si jdu k vám pro radu…
Pracuje nějaká maminka na počítači třeba na úpravách webů? Něco třeba s fakturami či účetnictvím? Umím ve Wordu, Exelu, Powerpointu… počítač mám k dispozici.. Ráda bych našla vážně něco, co by mi nějaké peníze hodilo.

Budu moc ráda za tipy a rady, děkuji Simča. :lol:

To záleží… Co umíš? V našem oboru (marketing) se hodně věcí dá doučit, když pro to má člověk předpoklady. Ale některé základní věci je stejně nutné umět, jinak by ti nikdo nevěřil natolik, aby tě zaměstnal na dálku. Jestli chceš, napiš mi, můžu ti zkusit dát pár tipů, kudy do toho. Není to pro každého, uchytí se jen ti dobří, ale za zkoušku to asi stojí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.4.22 22:40

@Paja-Maya Ahoj, nejde mi ti napsat, napsala bys mi prosím ty?😄 děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3690
20.9.22 07:29

Holky, v případě zájmu hledáme třeba i maminy na částečný úvazky v Chebu a Plzni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat