Příze na pletení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Přízi v klubku už nevyčistíš tak, aby vypadala nepoužitě. Nad tím bych uvažovala v případě, že by to bylo pro mou potřebu a bylo by mi jedno, jak vypadá to klubko, ze kterého budu plést. Pokud bych to měla někomu darovat, tak koupím nové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Potřebuji pomoct, koupila jsem známé přízi na pletení malé klubko a jedno veliké vícebarevné. Měla jsem to v tašce kde jsem vylila kafe 🙄 co teď? Půjde to nějak vyčistit bez poškození, či vyprat? Děkuji za jakoukoliv radu
Koupit nove.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyprat leda až ten finální výrobek. Ale každopádně, pokud to má být dárek. Tak to musíš pro nový.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Navinout ho na na dvou rukách do takového smotku a zkus ho v jemném šamponu vyprat. Ale to chtělo hned. Teď tam budou už fleky. Sama bych z toho ještě něco upletla, ale nevydávala bych to za novou přízi. Kamarádce bych koupila novou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kafe nevyperes. Tedy tak, aby ta příze vypadala jako nová. Kup novou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Potřebuji pomoct, koupila jsem známé přízi na pletení malé klubko a jedno veliké vícebarevné. Měla jsem to v tašce kde jsem vylila kafe 🙄 co teď? Půjde to nějak vyčistit bez poškození, či vyprat? Děkuji za jakoukoliv radu
V žádném případě.
Navíc, i kdyby se ti nějak podařilo to zaprat natolik, že to na první pohled nebude flekaté, tak zkušená pletařka na první dotek bezpečně pozná, že ta příze není nová a že se s ní už něco dělo. Jako dárek je to nepoužitelné, jen se ztrapníš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit