Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem tu nová, ale pouze jako pisatelka. Jako čtenářka vašich příběhů už nějakou dobu funguji.
Potřebovala bych poradit. Mám takový vnitřní zvláštní pocit, že bych mohla být těhotná. Přijde mi, že mám i řadu příznaků (občas motání hlavy, únava-ospalost, náladovost, zhoršení pleti, časté močení, výjimečně nevolnost, pocit mírně plnějších prsou, ale nebolestivá, sem tam náznak jakoby bolesti v podbřišku. K tomu jsem si dělala testy 7day, které oba mají čárku, ale v obou případech až po zaschnutí. V limitu byl možná pidi duch, téměř neviditelný, teď už nevím, ale po limitu je na jednom slabá čárka a na druhém docela silná, do ružova, široká. Pokud bych byla těhotná, tak jedině 11DPO teď, jinak těžko. A vlastně i tak těžko, protože spolu s manželem spíme s ochranou, jen ji nasazujeme až na konec. Takže řeším, jestli je to vůbec možné. Zdá se mi to tak nepravděpodobné, ale přesto… co ty příznaky a testy?
Díky za každý názor, zkušenost, radu…
Tak to by dušíkovi odpovídalo,zkus tak 3 dny vydržet a pak testuj z ranní moči a kup si mamatest,ten je hodně spolehlivý
Pak budeš mít jasno,držím ![]()
Děkuji za reakci. Vydržím, ale jsem z toho na divoko. Nejradši bych testovala každých 5 minut, abych něco vykoukala, ale je mi jasný, že stejně nic jinýho nevykoukám, než to co doteď, prostě musím fakt čekat, což je děsný.
Jen mě zajímá, jestli má třeba někdo podobnou zkušenost a jaká je spolehlivost těch těstů 7day.
počkej až ti bude meškat ms a pak test opakuj ale pokud tam je duch a byl i v limitu je to dobré znamění..
držím palce a příznaky neřeš ty sou vždicky ![]()