Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky…
Mám dotaz. Spíš takové téma. Jsem ve 35tt. a zjišťuju, že se mnou začali totálně cloumat nálady
a to až moc. Celé těhu bylo v poho, nebyla jsem náladová. Až teď je to jako na houpačce. Vytočí mě každá maličkost od mého manži… Je to strašně hodnej a totálně nekonfliktní člověk, nikdy jsme se nepohádali!!… Ale já teď??
V úterý jsem ho seřvala za to, že přijel domu i s tchyní, kam jsem ho poslala jen pro houby… Večer dostal pěknej ceres… Pak mě naštval tím, že nedojedl večeři (nechápu, normálně je mi to úplně fuk), včera jsem mu vynadala taky kvuli nějaké blbosti. A dnes to bylo asi nejhorší… Ukrojil mi kousek poličanu a já mu vynadala i za to, že mi ho neoloupal
Přijdu si strašně… Normálně bych se takhle nikdy nechovala… Manža to zjevně chápe. Vždy se jen tak pousměje a nekomentuje nic, ale i tak…
Tak se chci zeptat, měli jste to některá v těch posledních týdnech taky tak?? Případně nějaká vtipná historka, ať se necítím až tak mizerně? a hlavně jako bezcitná hysterka, která terorizuje svého manžela za kraviny?
Nejde mi s tím nic dělat ![]()
Já to měla na začátku těhu - přítel přišel domů a já stála v kuchyni a brečela… vyděšenej se mi ptal, co mi je, co se stalo a já tam stála, bulela a říkala, že nevím, že se mi chce brečet a nevím proč.
Nic si z toho nedělej, hormony jsou mrchy a buď ráda, že to přítel toleruje ![]()
Já byla prudérní celý těhu… Manžel už byl tak znechucenejch z mejch nálad, že se modlil, abych to už porodila, kolikrát i raději odešel… Já byla totiž opravdu silně prudérní, ve chvíli kdy přišel domů, tak to hned slíznul a slízával, dokud jsem neusnula… Takže buď v klidu a manžovi se omluv, že ti to je líto, ale že ty hormony se v tobě prostě bouřej, on to pochopí ![]()
Tak to znám.A ať se snažíme jak chceme,nic s tím neuděláme.Taky mám milionového manžela.Celý den venku dře jak mezek a jak přijde konečně domů,tak ho sjedu kvůli nějaké blbosti.A to se furt snaží dělat co mi na očích vidí.Nakopala bych se do pr…Tak se mu aspoň ve světlejších chvilkách omlouvám,že to tak nemyslím,že mi hrabe a že si mě nemá všímat…Hormony jsou bestie.A to není nic proti šestinedělí…Chudáci chlapi-v tuhle dobu to s náma mají těžké.