Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ![]()
chtěla bych se zeptat..Za měsíc mám jít na koncert landy…lístky mám už asi pul roku..to že jsem těhotná jsme zjitila v září
no a tak se vás chci zeptat zda ste některá byla na koncertě v těhu..
lístky mám bohužel na stání a tak se je snažím vyměnit za ty na sezení..
ublíží to mimi?mám je radši někomu dát a nikam nechodit?když nebudu skákat a přítel se o mě bude hezky starat tedy neustálě mě držet na zádech
tak yb to snad mělo být v pořádku..nemyslíte?ale radši se zeptám at vím děkuju ![]()
Já byla na stání na Sonátu Articu v listopadu a malý se narodil 1.4.,tedy v pátém a je zdravý.Neřešila jsem to.Spíš jsem měla strach,aby mě někdo nebouchl,ale i to se dá ohlídat.
froggy22 píše:
Já byla na stání na Sonátu Articu v listopadu a malý se narodil 1.4.,tedy v pátém a je zdravý.Neřešila jsem to.Spíš jsem měla strach,aby mě někdo nebouchl,ale i to se dá ohlídat.
tak an to si dám pozor kdyžtak řeknu vyhazovačum třeba nějak pomužou:-)
já byla s pupíkem na motorkářským srazu na víkend pak na rock festivaly atd… spíš jen hlídej ať do tebe někdo nestrčí,a le mě se dávaly na bříško automaticky ruce, automaticky jsem ho jakoby chránila, a necpala jksem se nikam do popředí a tak a v pohodě.. jinak ti to nemůže nijak uškodit… ![]()
já bych klidně šla, jen pozor, ať Tě někdo moc nestrká, ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že v mhd to mnohdy bývá horší než na koncertě ![]()
já byla v 16tt na punkovym koncertě, ale je fakt že celkem v klídku na balkoně a letos v září s druhym prckem taky (6tt a zatím jsme oba ok
)
ahojky já byla měsíc před porodem na hokejovém zápase Sparta - Litvínov ![]()
Mám chlapa muzikanta a ještě v 7měsíci jsem byla na jeho koncertě, a trsala tam jak blázen
je sice pravda že se malá narodila ve 35 tt ale tím že jsem se hýbala to určitě nebylo
když budeš v pohodě, ten hluk mimi neublíží, třeba bude mít vřelejší vztah k hudbě ![]()
Pájinka25 píše:
ahojky já byla měsíc před porodem na hokejovém zápase Sparta - Litvínov
to chodím na fotbal..zrovna na spartu ale na ten fotbal oblečená jak svina..v zahřátý sedačce s čajem
![]()
PetkaSv píše:
Mám chlapa muzikanta a ještě v 7měsíci jsem byla na jeho koncertě, a trsala tam jak blázenje sice pravda že se malá narodila ve 35 tt ale tím že jsem se hýbala to určitě nebylo
když budeš v pohodě, ten hluk mimi neublíží, třeba bude mít vřelejší vztah k hudbě
Ja v 22tt s Gitkou na koncerte metallicy a chlap je basak takze prakticky az do 39tt s nim po koncertech, tedy pokud hral v Praze.
Ahoj já teda na koncertě nebyla ,ale Landu miluju a poslouchala jse ho celé těhu .Když si dáš bacha na bříško tak na tom nevidím nic špatného .Přeju krásný zážitek a tiše závidím
![]()
na landovi sem byla taky asi v osmym mesici…terezce se libi porad ![]()
Já jsem byla u staršího v 5.tt (to jsem ještě nevěděla
) na Iron Maiden, 21.tt Alice Cooper, 39.tt AC/DC (včetně cesty přes celou republiku a následně zpět) - poslední dva na sezení, bo už jsem měla břuch. Teď někdy v 15.tt na Masters of Rock (tam sezení není). Všecko v pohodě
Nevím, proč by zrovna Landa měl být výjimka ![]()