Koncert Landy v těhotenství

12505
13.10.11 21:25

Koncert Landy v těhotenství

Ahoj :mavam:
chtěla bych se zeptat..Za měsíc mám jít na koncert landy…lístky mám už asi pul roku..to že jsem těhotná jsme zjitila v září :-D no a tak se vás chci zeptat zda ste některá byla na koncertě v těhu..
lístky mám bohužel na stání a tak se je snažím vyměnit za ty na sezení..
ublíží to mimi?mám je radši někomu dát a nikam nechodit?když nebudu skákat a přítel se o mě bude hezky starat tedy neustálě mě držet na zádech :mrgreen: tak yb to snad mělo být v pořádku..nemyslíte?ale radši se zeptám at vím děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4834
13.10.11 21:28

Já byla na stání na Sonátu Articu v listopadu a malý se narodil 1.4.,tedy v pátém a je zdravý.Neřešila jsem to.Spíš jsem měla strach,aby mě někdo nebouchl,ale i to se dá ohlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
13.10.11 21:30
froggy22 píše:
Já byla na stání na Sonátu Articu v listopadu a malý se narodil 1.4.,tedy v pátém a je zdravý.Neřešila jsem to.Spíš jsem měla strach,aby mě někdo nebouchl,ale i to se dá ohlídat.

tak an to si dám pozor kdyžtak řeknu vyhazovačum třeba nějak pomužou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
13.10.11 21:31

já byla s pupíkem na motorkářským srazu na víkend pak na rock festivaly atd… spíš jen hlídej ať do tebe někdo nestrčí,a le mě se dávaly na bříško automaticky ruce, automaticky jsem ho jakoby chránila, a necpala jksem se nikam do popředí a tak a v pohodě.. jinak ti to nemůže nijak uškodit… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
13.10.11 21:34

já bych klidně šla, jen pozor, ať Tě někdo moc nestrká, ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že v mhd to mnohdy bývá horší než na koncertě :lol:

• Citovat
  • Upravit
1626
13.10.11 21:35

já byla v 16tt na punkovym koncertě, ale je fakt že celkem v klídku na balkoně a letos v září s druhym prckem taky (6tt a zatím jsme oba ok :palec: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
13.10.11 21:35

ahojky já byla měsíc před porodem na hokejovém zápase Sparta - Litvínov :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
13.10.11 21:37

Mám chlapa muzikanta a ještě v 7měsíci jsem byla na jeho koncertě, a trsala tam jak blázen :-) je sice pravda že se malá narodila ve 35 tt ale tím že jsem se hýbala to určitě nebylo :-) když budeš v pohodě, ten hluk mimi neublíží, třeba bude mít vřelejší vztah k hudbě :-)

• Citovat
  • Upravit
12505
13.10.11 21:38
Pájinka25 píše:
ahojky já byla měsíc před porodem na hokejovém zápase Sparta - Litvínov :mrgreen:

to chodím na fotbal..zrovna na spartu ale na ten fotbal oblečená jak svina..v zahřátý sedačce s čajem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
13.10.11 21:40
PetkaSv píše:
Mám chlapa muzikanta a ještě v 7měsíci jsem byla na jeho koncertě, a trsala tam jak blázen :-) je sice pravda že se malá narodila ve 35 tt ale tím že jsem se hýbala to určitě nebylo :-) když budeš v pohodě, ten hluk mimi neublíží, třeba bude mít vřelejší vztah k hudbě :-)
:lol: to doufám..že bude..k hudbě :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
13.10.11 22:11

Ja v 22tt s Gitkou na koncerte metallicy a chlap je basak takze prakticky az do 39tt s nim po koncertech, tedy pokud hral v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
13.10.11 22:17

Ahoj já teda na koncertě nebyla ,ale Landu miluju a poslouchala jse ho celé těhu .Když si dáš bacha na bříško tak na tom nevidím nic špatného .Přeju krásný zážitek a tiše závidím :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
13.10.11 22:17

na landovi sem byla taky asi v osmym mesici…terezce se libi porad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.10.11 22:25

Já jsem byla u staršího v 5.tt (to jsem ještě nevěděla :mrgreen: ) na Iron Maiden, 21.tt Alice Cooper, 39.tt AC/DC (včetně cesty přes celou republiku a následně zpět) - poslední dva na sezení, bo už jsem měla břuch. Teď někdy v 15.tt na Masters of Rock (tam sezení není). Všecko v pohodě :mrgreen: Nevím, proč by zrovna Landa měl být výjimka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
13.10.11 22:26

anqua husto v 39 tt :D :lol: :lol: te pustili sednout do prvni rady,ne?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie