Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jen zvýšená teplota, bolest v krku, později trochu kašel. Lehčí viróza.
U našich dětí to byla horečka (ale jen tak dva dny) a zvracení. Stejně tak teda u nás dospělých, žádné rýmy, kašle apod nebyly.
Syn měl covid na podzim 2021, příznaky neměl vůbec žádné. Od té doby měl už mockrát rýmu, kašel, horečku, ale nikdo mu už test na covid nedělal, takže je možné, že ho měl někdy znovu a prostě se to řešilo jen jako viróza. Ani jsem se s tím nesetkala, že by někdo v současné době chodil při nemoci na testy, jestli to je covid.
Já a moje matka jsme měly covid jaro 2022, i můj otec byl nemocný v té době, ale jeho nikdo na testy neposlal a dostal atb,
ve stejné době měla dcera 5 let asi 4 dny průjem a bolení bříška - takže to určitě byl u ní příznak covidu
Zadne. Testovala jsem jen proto, ze jsem byla pozitivní ja - bylo to ještě v te “horké”době.
Ani nekychly …..
Dceru „jen“ bolelo v krku, jinak OK. Mladší měl horečky, jen polehával / spal. Položilo to pěkně i nás dospěláky ![]()
Ahoj, prosím jaké přiznaky mely u covidu vase deti?
Syn 11 let ho ma ted po druhe a mel dva dny horecku a od te doby nic. Zadnej kasel ani ryma. Jen ten prvni den jednou zvracel.
Dekuju a prosim anonym, zdravotni stav ditete.