Priznaky slepaku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.3.22 12:32

Tak Vam moc mile a chytre pritelkyne dekuji😃 😃 ano oblikame se a jedeme k lekari..bez vas bych byla uplne ztracena a cekala dalsich x dni a zila s tim ze je to viroza :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.22 12:33

@Ou ty nez zacnes soudit :think: zopakuj si gramatiku… nevim od jake doby se pise Mamycka :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.22 12:34
  • Citovat
  • Upravit
22013
9.3.22 12:38
@Anonymní píše:
@Ou ty nez zacnes soudit :think: zopakuj si gramatiku… nevim od jake doby se pise Mamycka :lol:

Odjakživa. Je to slovo, které se na internetu používá v konkrétním významu a souvislostech, dohledej si samostatně.

A příště nejdřív přemýšlej, než něco napíšeš.. a hlavně, než založíš takovouhle diskusi. Už dávno jsi měla sedět s dítětem u doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
9.3.22 12:39
@Anonymní píše:
@Ou ty nez zacnes soudit :think: zopakuj si gramatiku… nevim od jake doby se pise Mamycka :lol:

to je takové úsloví pro hodně hloupé mamynky, víš  :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65122
9.3.22 12:42
@Anonymní píše:
Tak Vam moc mile a chytre pritelkyne dekuji😃 😃 ano oblikame se a jedeme k lekari..bez vas bych byla uplne ztracena a cekala dalsich x dni a zila s tim ze je to viroza :pankac:

Znas to prislovi Jsi blby, jak daleko vidis? Rekla bych, ze ty mas ostrizi zrak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
9.3.22 12:45

Doktor dceři břicho prohmatá a zjistí, jestli je to slepak nebo viróza. Držím palce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.22 12:54

@Modra1 dekuji nkonecne nekdo napsal normalni komentar…Dekuji 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.22 12:55

@vokishka za to ty slepici mozek kdo je na tom hur co myslis… Jinak hysterky pro vas klid je to viroza takze muzete klidne spat :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
76458
9.3.22 13:03
@Anonymní píše:
@vokishka za to ty slepici mozek kdo je na tom hur co myslis… Jinak hysterky pro vas klid je to viroza takze muzete klidne spat :jazyk:

jo za 20 minut jste se vypravily, stihly to k lékaři i s vyšetřením - jasně že ti to věřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.3.22 13:06
@Anonymní píše:
Ahojky od noci si dcerka 8let stezuje ma bolest bricha..knourala v noci moc nespala rano tedy zvracela (hnede stavy) od te doby spi ldyz se vzbudila rikala ze ji boli cele brisko i podbrisek… :roll: Nechci plasit ale myslite ze by to mohl byt slepak nebo spice viroza?

Já nezvracela, jen jsem měla pocit, jako by mi někdo patou stál na pravém podbřišku. Neměla jsem ani teplotu. Máma myslela, že simuluju, ale k lékaři jsme šly. Ješte ten den mě operovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí