Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Ou ty nez zacnes soudit
zopakuj si gramatiku… nevim od jake doby se pise Mamycka ![]()
@Anonymní píše:
@Ou ty nez zacnes souditzopakuj si gramatiku… nevim od jake doby se pise Mamycka
Odjakživa. Je to slovo, které se na internetu používá v konkrétním významu a souvislostech, dohledej si samostatně.
A příště nejdřív přemýšlej, než něco napíšeš.. a hlavně, než založíš takovouhle diskusi. Už dávno jsi měla sedět s dítětem u doktora.
@Anonymní píše:
@Ou ty nez zacnes souditzopakuj si gramatiku… nevim od jake doby se pise Mamycka
to je takové úsloví pro hodně hloupé mamynky, víš ![]()
@Anonymní píše:
Tak Vam moc mile a chytre pritelkyne dekuji😃 😃 ano oblikame se a jedeme k lekari..bez vas bych byla uplne ztracena a cekala dalsich x dni a zila s tim ze je to viroza
Znas to prislovi Jsi blby, jak daleko vidis? Rekla bych, ze ty mas ostrizi zrak
Doktor dceři břicho prohmatá a zjistí, jestli je to slepak nebo viróza. Držím palce. ![]()
@vokishka za to ty slepici mozek kdo je na tom hur co myslis… Jinak hysterky pro vas klid je to viroza takze muzete klidne spat ![]()
@Anonymní píše:
@vokishka za to ty slepici mozek kdo je na tom hur co myslis… Jinak hysterky pro vas klid je to viroza takze muzete klidne spat
jo za 20 minut jste se vypravily, stihly to k lékaři i s vyšetřením - jasně že ti to věřím
@Anonymní píše:
Ahojky od noci si dcerka 8let stezuje ma bolest bricha..knourala v noci moc nespala rano tedy zvracela (hnede stavy) od te doby spi ldyz se vzbudila rikala ze ji boli cele brisko i podbrisek…Nechci plasit ale myslite ze by to mohl byt slepak nebo spice viroza?
Já nezvracela, jen jsem měla pocit, jako by mi někdo patou stál na pravém podbřišku. Neměla jsem ani teplotu. Máma myslela, že simuluju, ale k lékaři jsme šly. Ješte ten den mě operovali.
Tak Vam moc mile a chytre pritelkyne dekuji😃 😃 ano oblikame se a jedeme k lekari..bez vas bych byla uplne ztracena a cekala dalsich x dni a zila s tim ze je to viroza