Priznaky slepaku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.3.22 12:08

priznaky slepaku?

Ahojky od noci si dcerka 8let stezuje ma bolest bricha..knourala v noci moc nespala rano tedy zvracela (hnede stavy) od te doby spi ldyz se vzbudila rikala ze ji boli cele brisko i podbrisek… :roll: Nechci plasit ale myslite ze by to mohl byt slepak nebo spice viroza?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
9.3.22 12:10

Proč se ptáš a emiminu a ne pediatra?

Telefon máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64931
9.3.22 12:12
@Anonymní píše:
Ahojky od noci si dcerka 8let stezuje ma bolest bricha..knourala v noci moc nespala rano tedy zvracela (hnede stavy) od te doby spi ldyz se vzbudila rikala ze ji boli cele brisko i podbrisek… :roll: Nechci plasit ale myslite ze by to mohl byt slepak nebo spice viroza?

tak v noci ji bolelo bříško, ráno zvracela, a ty se v poledne ptáš, jestli to nemůže být slepák? Proč jsi nešla k doktorce. Nechápu.

Příspěvek upraven 09.03.22 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.3.22 12:12

Rozhodně k Dr.. s tímto si nehrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76025
9.3.22 12:13
@Anonymní píše:

a na co čekáš? proč jste v 8 neseděly v čekárně u doktorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35514
9.3.22 12:13

Uz bych byla u doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.22 12:14

@Ou od ceho to emimino je?? a myslim si ze jsou tady mnohem horsi dotazy.. takze klid

• Citovat
  • Upravit
76025
9.3.22 12:17
@Anonymní píše:
@Ou od ceho to emimino je?? a myslim si ze jsou tady mnohem horsi dotazy.. takze klid

však klid - tvému dítěti praskne slepák a bude v ohrožení života, my jsme v klídku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64931
9.3.22 12:18
@Anonymní píše:
@Ou od ceho to emimino je?? a myslim si ze jsou tady mnohem horsi dotazy.. takze klid

no já uplně nechápu, co ti to tu mělo přinést. Ano, může to být slepák. A nemusí. Což bez kontroly u doktora prostě nepoznáš. A riskovat u děcka, že mu praskne slepák, vzorná matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.22 12:19

@vokishka protoze si clovek tak obcas muze myslet ze to muze byt jeb viroza a vyspi se z toho…kdyz zvracela rekla ze je to dobry pak usla a ted rikala ze ji to boli.. 🤔

• Citovat
  • Upravit
35514
9.3.22 12:21
@Anonymní píše:

Jasný, tady je každá druhá vystudovany chirurg a dá ti diagnozu na dálku.
Jako můžu ti jen říct, že když sem měla slepák já tak mě bolelo břicho jako prase a zvracela sem žlutý šťávy. Naši mě logicky vzali hned k doktorce a ta mě poslala do dětské kde mě ještě ten den operovali, zhnisany sem to měla už solidně, chvíli před prasknutim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68885
9.3.22 12:22

Od čeho tu emimino je? Jako suplování doktora? No potěš. Takže když ti deset anonymních matek s nulovou odpovědností za své rady napíše, že to jejich děti měly taky a do dvou dnů se z toho vyspaly, tak budeš dva dny čekat?
Jinak ano, u mě byly příznaky slepáku bolesti břicha a zvracení. Mé dítě mělo nedávno bolesti břicha a zvracení a byla to jenom nějaká střevní viróza. V obou případech nás ale nejdřív viděl doktor. Já jela z ordinace (kam jsem došla po svých) rovnou na operační sál, za pět dvanáct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
9.3.22 12:23
@Anonymní píše:

ne - zrovna tohle je ten fakt mizernej, kdy odkládáš nezbytnou péči, čímž mužeš ohrožovat život tvého dítěte kvůli internetu.

A ještě ti to přijde pohůdka a vybavuješ se dál.

mocinky šikovná mamyčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4467
9.3.22 12:26

V tomto stavu bych volala doktorce minimálně na konzultaci. Ale v případě problémů s břichem se bez ultrazvuku, odběru krve a moči na nic moc nepřijde.
Upřímně radši bych byla s dítětem na pohotovosti za hysterku než podcenit jeho zdravotní stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21984
9.3.22 12:28
@Anonymní píše:
od ceho to emimino je?? a myslim si ze jsou tady mnohem horsi dotazy.. takze klid

Tobě snad opravdu muselo přeskočit, jinak si tvoje chování nedovedu vysvětlit.

Při vší úctě, moc hloupějších dotazů tady opravdu není… takže se neštěkej a radši koukej vypnout počítač a mazat s dítětem k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí