Je možné mít příznaky těhotenství brzy po ovulaci?

Anibas55
11.12.11 13:14

Příznaky těhotenství

Ahoj všechny snažilky. Jednou už jsem těhotná byla, ale nedopadlo to dobře. Před týdnem a 3 dni jsem měla ovulaci, zjistila jsem to pomocí ovulačního testu. Hned den po ovulaci jsem měla asi 3 dny velmi citlivé bradavky potom citlivost odešla, ale dnes a včera mě bolí prsa, je to bolest jako při namožení nebo jako modřiny a už asi 3 dny se mi občas motá hlava je to často když se zvednu nebo se k něčemu ohnu. Má otázka zní je možné mít takové příznaky už tak brzy po ovulaci? Je možné že mě prsa bolí kvůli očekávané menstruaci, která má přijít v úterý až středu. Já nemám stálé příznaky podle, kterých bych se řídila kdy příjde menstruace někdy mě prsa bolí někdy zase ne. Tak teď nevím a na test mi příjde moc brzy. Jsem jako každá jiná snažilka velmi nedočkavá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20
11.12.11 13:27

Ahojky , mě se taky hrozně motala hlava . Když jsem třeba stála na zastávce a čekala na tramvaj . Musela jsem si sednout za zastávkou za roh jinak bych sebou asi sekla. Jinak citlivé bradavky jsem taky měla a hlavně mě hrozně boleli. Udělala jsem s za 2 dny těhotenský test a byla jsem . Jenže když jsem šla na gyndu tam jsem se dozvěděla ,že už jsem ve 2 měsíci .:) Tak hodně štěstí..:) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára1234
11.12.11 14:05

Může to být obojí i příznak těhotenství i příznak blížící se menstruace.Obojí se projevuje stejně.

• Citovat
  • Upravit
24603
11.12.11 14:45

muzes aj nemusis.. musis si hold pocakt :kytka: budu drzet palce aby si nasla// a pak dej vedet jak si dopadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
11.12.11 14:57
klára1234 píše:
Může to být obojí i příznak těhotenství i příznak blížící se menstruace.Obojí se projevuje stejně.

Ano, je to tak, příznaky PMS a těhu jsou úplně stejný a přesvědčila jsem se o tom na vlastní kůži. Vysadila jsem HA (protože u prvního těhu jsem otěhotněla hned v prvním měsíci, tak jsem věřila, že teď to bude stejný), takže těhu příznaky jak vyšitý, ale na testech stále nic a MS dorazila a druhý měsíc to samý, takže jsem v těhu nevěřila a MS nikde na tt //. Takže na příznaky se spoléhat nemůžeš. Příznaky jsem měla: motání hlavy, bolestivé bradavky, nevolnosti, citlivý nos, únava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
11.12.11 18:23

Děkuji za Vaše rady. Já jsem to nevydržela a dnes jsem si udělala test ikdyž je to pouze 10 dní od ovulaci. Objevila se tam hned druhá slabá čárka a po 2 min. už byla sice slabá, ale jasně viditelná. Teď aby se to mrška jedna udržela. Nechci ještě jásat, ale udělalo mi to velkou radost :D

• Citovat
  • Upravit
Anibas55
11.12.11 18:23

Děkuji za Vaše rady. Já jsem to nevydržela a dnes jsem si udělala test ikdyž je to pouze 10 dní od ovulaci. Objevila se tam hned druhá slabá čárka a po 2 min. už byla sice slabá, ale jasně viditelná. Teď aby se to mrška jedna udržela. Nechci ještě jásat, ale udělalo mi to velkou radost :D

• Citovat
  • Upravit
4232
12.12.11 07:09
Anibas55 píše:
Děkuji za Vaše rady. Já jsem to nevydržela a dnes jsem si udělala test ikdyž je to pouze 10 dní od ovulaci. Objevila se tam hned druhá slabá čárka a po 2 min. už byla sice slabá, ale jasně viditelná. Teď aby se to mrška jedna udržela. Nechci ještě jásat, ale udělalo mi to velkou radost :D
:palec: :palec: :palec:
Příznaky těhu, blížíce se MS a sugerace! jsou dost podobné :D já byla těhu cca rok a půl každý měsíc :D Ono obecně, když si přečteš příbalový leták a nežádoucí účinky, hned je máš :D a tak je to i s těhu-kor u snažilek :) ale dvě čárky si nevydupeš, když tam být nemají, takže paráda!!! Test mi taky vyšel cca 10 dní po ovulaci, resp po oplodnovací souloži :) A teď začínáme 15tt :) Tak držím pěsti, dávej na sebe pozor a hlavně se usmívej-to pomáhá :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
12.12.11 07:11

Jo jinak, u test jsem si dělala brzo, ale příznaky jsem dostala až jsem se dozvěděla že jsem těhu-teda klasické příznaky jako prsa, bříško a tak… Předtím jsem byla jeden den extrémě lekavá, udělali se mi dva nebo tři koutky hned po sobě a prostě v hlavě jsem to nějak tušila :) jasné že to nebyly příznaky těhu, ale prostě já jsem si to tak pobrala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára1234
12.12.11 11:43

Tak gratuluju.Ať to vydrží.

• Citovat
  • Upravit
10
12.12.19 12:34

Gratuluju ♥️

• načítám...