Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, vy co jste si nechaly upravit prsa, jestli to přiznáte svému okolí nebo to tajíte. Já jdu na zvětšení a chci aby to nikdo nevěděl. Myslíte že se to dá utajit? A taky budu ráda za jakékoli informace jak to probíhalo, a jak jste spokojené a na co vše se připravit ![]()
A o kolik budeš zvětšovat? to okolí nepozná, že ti povyrostly?
@klucinečka
Budu asi za trubku, ale pokud jdeš na zvětšení tak to asi poznat bude a všem kdo se zeptá řekneš, že máš jenom lepší podprsenku nebo jak? ![]()
Já teda neplánuju zvětšení, ale zpevnění a povytáhnutí nahoru po dětech a to klidně přiznám okolí. ![]()
Tak asi tvoji blizci poznaj, ze ti narostly kozy ne? Jako na potkani bych to nerikala, ale kdyz to nekdo pozna a zepta se, neni nic trapnejsiho, nez zatloukat to, co bije do oci ![]()
Neroztrubovala bych to, ale pokud by se me pak nekdo zeptal, zda mam udelana prsa, tak bych to v klidu priznala. Jdes tam asi proto aby ses libila sobe i okoli, ne? Tak at vidi, ze je mas nova a pekna ![]()
No já nosila podprsenku s vycpávkama takže nikdo neví jak na tom jsem, navíc mám malé dítě takže můžu říct, že mi to po něm zůstalo. Jinak z 1 na 3.Ale známé třeba narostly prsa po přechodu, no nevím, snad se nikdo nebude starat. A Ty máš svoje, nebo máš nějaký zákrok.
@klucinečka píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, vy co jste si nechaly upravit prsa, jestli to přiznáte svému okolí nebo to tajíte. Já jdu na zvětšení a chci aby to nikdo nevěděl. Myslíte že se to dá utajit? A taky budu ráda za jakékoli informace jak to probíhalo, a jak jste spokojené a na co vše se připravit
Já bych to nikomu netroubila, ovšem já nejsem svěřovací typ.
Přiznala bych, kdyby někdo ryl. Jinak bych už měsíc předem říkala, že posiluju na prsní svaly
a pak bych řekla, že jsem zainvestovala do pořádné podprdy ![]()
Budu to mít pod svalem a v době kojení jsem ty trojky měla, tak myslím, že to zase tak bít do očí nebude. Spíš mě zajímá názor těch co to mají, jestli to třeba řekli v rodině, že jdou na takový zákrok. Myslím, že by mi to akorát rozmlouvali.
@klucinečka píše:
Budu to mít pod svalem a v době kojení jsem ty trojky měla, tak myslím, že to zase tak bít do očí nebude. Spíš mě zajímá názor těch co to mají, jestli to třeba řekli v rodině, že jdou na takový zákrok. Myslím, že by mi to akorát rozmlouvali.
poznat to půjde v každém případě! Fakt vypadají jinak než prsa při kojení.
Pár lidí to o mě ví, kámošky a ségra. Pokud by se mě zeptala např kolegyně v práci asi bych to nezatloukala. Ale zatím jsem se setkala s takovým „drzým“ přímým dotazem jen jednou za těch x let. ![]()
@klucinečka Moje známá byla na úpravu prsou a po operaci prý už v nich nemá takový cit, třeba při sexu nic necítí, říkala. Trošku mě to odrazuje jít do toho, taky jsem chtěla po dětech.
Tak já právě prsa moc citlivé nemám
tak třeba u mě to bude fungovat naopak
Já už stejně couvnout nemůžu, už to mám za pár dní, tak musím doufat, že to bude všechno ok.Ale taky jsem o tom slyšela. ![]()
Měla jsem už od puberty velkou asymetrii 0/2 a ještě tu 2 hodně povislou
, takže jsem se to v 19 rozhodla vyřešit. Byly mi vloženy implantáty (ty nejmenší, co šly, aby se velikost srovnala). Týden po operaci jsem probrečela, že to musí ven, jinak to nezvládnu
. Ale potom jsem se začala pomalu srovnávat a už to bylo dobrý. Když by se čas vrátil, tak bych do toho šla zas. O hodně se mi tím zlepšil život. Je pravda, že to není jako mít prsa normální (přírodní), ale pořád lepší, než tu tragédii, co jsem tam měla
. A když odpovím na to hlavní co tě zajímá, tak rodina to ví, někteří přátelé, ale nikde to zbytečně nepovídám. Jednou se mě někdo přímo zeptal a neměla jsem problém to přiznat.
Jedna příbuzná takhle zarytě tvrdí, že žádnou plastiku nemá a celá rodina mluví o tom, že si nechala upravit břicho.
Omlouvám se za anonym, je to osobní.
Ne že bych ti chtěla říct, že to máš roztrubovat na potkání. Ale já umělá prsa poznám(i v oblečení), tak když to někdo pozná, tak to chceš zatloukat?