Přiznat nebo nepřiznat - upravení prsou

15.6.14 11:58

přiznat nebo nepřiznat?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, vy co jste si nechaly upravit prsa, jestli to přiznáte svému okolí nebo to tajíte. Já jdu na zvětšení a chci aby to nikdo nevěděl. Myslíte že se to dá utajit? A taky budu ráda za jakékoli informace jak to probíhalo, a jak jste spokojené a na co vše se připravit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
15.6.14 12:00

A o kolik budeš zvětšovat? to okolí nepozná, že ti povyrostly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
15.6.14 12:02

@klucinečka
Budu asi za trubku, ale pokud jdeš na zvětšení tak to asi poznat bude a všem kdo se zeptá řekneš, že máš jenom lepší podprsenku nebo jak? 8o

Já teda neplánuju zvětšení, ale zpevnění a povytáhnutí nahoru po dětech a to klidně přiznám okolí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
15.6.14 12:03

Tak asi tvoji blizci poznaj, ze ti narostly kozy ne? Jako na potkani bych to nerikala, ale kdyz to nekdo pozna a zepta se, neni nic trapnejsiho, nez zatloukat to, co bije do oci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
15.6.14 12:04

Neroztrubovala bych to, ale pokud by se me pak nekdo zeptal, zda mam udelana prsa, tak bych to v klidu priznala. Jdes tam asi proto aby ses libila sobe i okoli, ne? Tak at vidi, ze je mas nova a pekna :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.14 12:04

No já nosila podprsenku s vycpávkama takže nikdo neví jak na tom jsem, navíc mám malé dítě takže můžu říct, že mi to po něm zůstalo. Jinak z 1 na 3.Ale známé třeba narostly prsa po přechodu, no nevím, snad se nikdo nebude starat. A Ty máš svoje, nebo máš nějaký zákrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
15.6.14 12:07
@klucinečka píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, vy co jste si nechaly upravit prsa, jestli to přiznáte svému okolí nebo to tajíte. Já jdu na zvětšení a chci aby to nikdo nevěděl. Myslíte že se to dá utajit? A taky budu ráda za jakékoli informace jak to probíhalo, a jak jste spokojené a na co vše se připravit :kytka:

Já bych to nikomu netroubila, ovšem já nejsem svěřovací typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
15.6.14 12:08

Přiznala bych, kdyby někdo ryl. Jinak bych už měsíc předem říkala, že posiluju na prsní svaly :lol: a pak bych řekla, že jsem zainvestovala do pořádné podprdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.14 12:10

Budu to mít pod svalem a v době kojení jsem ty trojky měla, tak myslím, že to zase tak bít do očí nebude. Spíš mě zajímá názor těch co to mají, jestli to třeba řekli v rodině, že jdou na takový zákrok. Myslím, že by mi to akorát rozmlouvali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.14 12:13

Nainuva Děkuji za typ! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
15.6.14 12:17
@klucinečka píše:
Budu to mít pod svalem a v době kojení jsem ty trojky měla, tak myslím, že to zase tak bít do očí nebude. Spíš mě zajímá názor těch co to mají, jestli to třeba řekli v rodině, že jdou na takový zákrok. Myslím, že by mi to akorát rozmlouvali.

poznat to půjde v každém případě! Fakt vypadají jinak než prsa při kojení. :D Pár lidí to o mě ví, kámošky a ségra. Pokud by se mě zeptala např kolegyně v práci asi bych to nezatloukala. Ale zatím jsem se setkala s takovým „drzým“ přímým dotazem jen jednou za těch x let. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.14 12:21

@klucinečka Moje známá byla na úpravu prsou a po operaci prý už v nich nemá takový cit, třeba při sexu nic necítí, říkala. Trošku mě to odrazuje jít do toho, taky jsem chtěla po dětech.

• Citovat
  • Upravit
15.6.14 12:32

Tak já právě prsa moc citlivé nemám :nevim: tak třeba u mě to bude fungovat naopak :D Já už stejně couvnout nemůžu, už to mám za pár dní, tak musím doufat, že to bude všechno ok.Ale taky jsem o tom slyšela. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.14 12:37

Měla jsem už od puberty velkou asymetrii 0/2 a ještě tu 2 hodně povislou :zed:, takže jsem se to v 19 rozhodla vyřešit. Byly mi vloženy implantáty (ty nejmenší, co šly, aby se velikost srovnala). Týden po operaci jsem probrečela, že to musí ven, jinak to nezvládnu :,(. Ale potom jsem se začala pomalu srovnávat a už to bylo dobrý. Když by se čas vrátil, tak bych do toho šla zas. O hodně se mi tím zlepšil život. Je pravda, že to není jako mít prsa normální (přírodní), ale pořád lepší, než tu tragédii, co jsem tam měla :roll:. A když odpovím na to hlavní co tě zajímá, tak rodina to ví, někteří přátelé, ale nikde to zbytečně nepovídám. Jednou se mě někdo přímo zeptal a neměla jsem problém to přiznat.
Jedna příbuzná takhle zarytě tvrdí, že žádnou plastiku nemá a celá rodina mluví o tom, že si nechala upravit břicho.

Omlouvám se za anonym, je to osobní.

• Citovat
  • Upravit
12894
15.6.14 12:37

Ne že bych ti chtěla říct, že to máš roztrubovat na potkání. Ale já umělá prsa poznám(i v oblečení), tak když to někdo pozná, tak to chceš zatloukat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová