Příspěvek na bydlení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prizpevek na bydlení
Dobrý den. Potřebovala bych nutně poradit. Měnila jsem trvalé bydliště. A brala jsem rodičovský prizpevek a přídavky. Přítel bral poloviční důchod 5800 Kč a začal pracovat a bral 11000. Přiznali nám 3 tisíce Kč. Brala jsem to jeden měsíc a druhý měsíc jsem šla nahlásit změnu. Paní mi řekla že mi přijde rozhodnuti ale ze ve smlouvě budu jeden měsíc jenom Já kvůli změně. A ten druhý už pak všichni. Ze prý je to normální. Chci se zeptat jestly budou počítat jen moje peníze a nebo všechny, ale budu tam jen Já. Pokud tam budu první měsíc jen Já, tak jen moje peníze by se meli počítat. A nebo se pletu a budou se tam počítat i pritelovo? Prosím vás o radu. Předem moc děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co jsem se docetla na webu ministerstva prace, tak by se mel posuzovat prijem osob, ktere maji v danem byte trvaly pobyt. Posuzuji se prijmy za predchozi ctvrtleti. Jak je to u vas tezko soudit, text je fakt spatne srozumitelny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Víte co? Já už jsem psát radši, ani nebudu. Já vás tu Prosím o pomoc a vy me tady řešite te, jak tu Já pišu tak to vám fakt dekuju lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To, že prosíš o radu je sice pěkný, ale ještě to neznamená, že můžeš psát jak to dítě ve třetí třídě… kdo to má číst?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsme jinak ve smlouvě všichni. Psala jsem, ze první měsíc jsem brala normálně. Na všechny osoby, ale ta změna trvalého bydliště vše změnila. V prosinci budu brát jen Já sama na sebe, i když přítel a syn jsou ve smlouvě. A v lednu se jde žádat, to Budem brát už normálně. Paní mě na to upozornila. Řekla mi, ze ten třetí měsíc, už to bude stejný jako před tim. Zajímá mě jen, jestly se tam budou počítat pritelovo peníze. Prosím jen někoho kdo má s touhle situací zkušenosti. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katrinnka píše:
Víte co? Já už jsem psát radši, ani nebudu. Já vás tu Prosím o pomoc a vy me tady řeši te, jak tu Já pišu tak to vám fakt dekuju lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
To, že prosíš o radu je sice pěkný, ale ještě to neznamená, že můžeš psát jak to dítě ve třetí třídě… kdo to má číst?
@debra.morgan Prosím vás hleď te si svého. Děkuji. Nepotřebuji Vaše připomýnky. To píše Te všude když vidíte chyby.?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katrinnka píše:
@debra.morgan Prosím vás hleď te si svého. Děkuji. Nepotřebuji Vaše připomýnky. To píše Te všude když vidíte chyby.?
Já třeba ne, ale toto je fakt zoufalé. Ale už jsem si všimla, že pravopis a sociální status spolu dost často velmi úzce souvisí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s výší příspěvku na bydlení v Brně. Jsem s roční dcerkou sama a dočasně bydlíme u mých rodičů, ale je nám to tady už všem malé. Chtěla bych si pronajmout byt v Brně a zažádat si o příspěvek na bydlení. Mám mateřskou 7.000 Kč, na brigádě si měsíčně vydělám 3.000 Kč a otec dcery mi platí 2.500 Kč. Nevíte, jak vysoký příspěvek na bydlení bych mohla dostat? Dívala jsem se na ceny pronájmů v brně a je to celkem pálka.
Děkuji všem za rady a odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lůca14 Záleží na tom kolik bude nájem stát. Na netu je kalkulačka pro výpočet
- Citovat
- Upravit
@Lůca14 na vše jsou tabulky a kalkulačky
dej do google kalkulačka příspěvek na bydlení a uvidíš, je to jednoduché ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak co jsem koukala v Brně se nájem pohybuje kolem 8.000 Kč (za 2+kk) Tak právě nevím jestli to zvládnu utáhnout
Zadávala jsem do dvou kalkulaček a u každé mi vyšla rozdílná částka (v řádech tisíců) tak nevím které věřit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lůca14 píše:
Tak co jsem koukala v Brně se nájem pohybuje kolem 8.000 Kč (za 2+kk) Tak právě nevím jestli to zvládnu utáhnoutZadávala jsem do dvou kalkulaček a u každé mi vyšla rozdílná částka (v řádech tisíců) tak nevím které věřit
A co nějakou 1+1 nebo 1kk??? Než se dostanete z toho nejhoršího, tak by to stačilo ne?
… Třeba 1+1 se dělají kolikrát stejně velký jako 2+kk, jen záleží na rozdělení bytu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lůca14 píše:
Tak co jsem koukala v Brně se nájem pohybuje kolem 8.000 Kč (za 2+kk) Tak právě nevím jestli to zvládnu utáhnoutZadávala jsem do dvou kalkulaček a u každé mi vyšla rozdílná částka (v řádech tisíců) tak nevím které věřit
Nechci tě plašit, ale v Brně 2+kk za 8000 Kč - není to nějaká „strašidelná“ lokalita? Možná máš štěstí a moc ti to přeju, ale nedávno hledala byt kamarádka a na takhle nízký nájem nenarazila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit