Změna výše RP - poslední měsíc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
změna výše rp - poslední měsíc
Ahoj,
potřebuji rozložit poslední měsíc RP na víc měsíců a potřebuji najisto vědět, jestli to mám jít na úřad v tom posledním měsíci čerpání (prosinec) nebo předchozím.
Prosím pište jeden pokud určitě víta, na úřad jsem volal, ale po zkušenostech bych ráda informaci ješte z další ruky.
Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@selia - jdi minimálně 3 -4 měsíce před..čím dřív tím líp.. já teď narazila a asi o poslední dávku přijdu..Hlavně nevolej na infolinku-tam mi řekli 3× něco jiného..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@selia Nejpozději v tom měsíci, za který to je, ale tím, že tam půjdeš v pondělí nic nezkazíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Králičice Tak 3-4 měsíce před je fakt zbytečný, nehledě na to, že se zakladatelka určitě neptá na prosinec příštího roku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 - no, třeba by byla důslednější než já
nicméně můj boj pokračuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 No právě tím můžu něco skazit, protože si to zároveň stěhuji na jiný UP kvůli mému stěhování. Nerada bych, aby mi kvůli tomu přišel listopadový pozdě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Králičice To fakt ne, navíc jsem zjsitila, že je to potřeba, včera. A můžu se zeptat, co se ti pokazilo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@selia Taky nikdo neříká, že to stěhování musíš teď hlásit, ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@selia píše:
Ahoj,
potřebuji rozložit poslední měsíc RP na víc měsíců a potřebuji najisto vědět, jestli to mám jít na úřad v tom posledním měsíci čerpání (prosinec) nebo předchozím.
Prosím pište jeden pokud určitě víta, na úřad jsem volal, ale po zkušenostech bych ráda informaci ješte z další ruky.
Díky.
A muzu se zeptat, co je duvodem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Králičice Počkej, ale u tebe to byla tvá přehnaná aktivita, ses měla vybodnout na nějaké hlášení toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 No už jsem jít o na tom minulým bydlišti řekla, když jsem se ptala, kdy to změnit, protože by na to asi stejně přišla - oni tam vždycky touží po milionu papírů, protože nemám ČR občanství (mám sice trvalý pobyt, ale zrovna na tomto Úp to nějak nepobrali. Chtěla by doklad totožnosti - TP, tam je to vidět). Ale pokud myslíš, že stačí prosinec, a telefonicky mi to na tom minulém úřadě taky řekla, tak prosinec
.
Edit: překlepy
Příspěvek upraven 27.11.15 v 13:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@selia Zkusím se ti ještě kouknou, kdy jsem to měnila já, ale každopádně až po tom, co mi přišel ten dopis, že mi ho snižují ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gorlami Když budu pobírat RP, tak mi zaměstnavatel přispěje na školku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@selia - pobírání rodičáku a nemocenské zároveň..
@j.a.n.i1 - to je asi fakt, ale z osobních důvodů chci mít takové věci naprosto v pořádku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Králičice a to je problém proč? když můžeš mít rodičák i plat, tak bych čekala, že i rodičák a nemocenskou? (ne ž e si to teď prodloužím na půl roku po tisícovce a když onemocním tak nic
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit